Geef je nagels een kerstlook met Pupa Princess Paillettes

In het artikel van vrijdag, over de winter-nagellakjes van Essie, zei ik dat je op het oog een beetje “saaie” nagellakkleurtjes heel eenvoudig kunt omtoveren in Kerst-nagels met behulp van een mooie glitterlak. Zaterdag organiseerde mijn schoonheidsspecialiste een Pupa make-up dag, waarbij ze iedereen een feestelijke look gaf met behulp van de Pupa Princess limited edition (ik laat je komend weekend de look zien die ze bij mij maakte). Daar zag ik Pupa Princess Paillettes, een prachtige topcoat met feestelijke glitters. Onderstaand laat ik je het effect zien wat je kunt creëren met deze lak.

Pupa Princess Paillettes

Pupa Princess Paillettes

Pupa Princess Paillettes

Pupa Princess Paillettes: veelzijdige topper

Pupa Princess Paillettes is een mix van grotere en kleinere glitters, die veel verschillende kleuren blijken te hebben. De lak zelf is geheel doorzichtig, waardoor je hem over eigenlijk iedere nagellak kunt dragen. Ik draag hem op onderstaande foto’s over Red Carpet Queen Nail Polish 06 Fade to Grey, waarvan je swatches al eerder in dit artikel zag. Een grijze nagellak met groene ondertoon, die een crème finish heeft. Ik draag op de foto’s twee laagjes Fade to Grey, met daaroverheen één laagje Pupa Princess Paillettes. Op mijn ringvinger draag ik twee laagjes van de glitterlak.

Pupa Princess Paillettes

Pupa Princess Paillettes

Pupa Princess Paillettes werkt erg prettig: de glitters laten zich mooi gelijkmatig over mijn nagels verdelen (dat wil nog weleens een probleempje zijn bij glitter topcoats, dat de glitters ‘opstropen’. De droogtijd is wel iets langer dan ik gewend ben van INM Out the Door, maar dit is dan ook geen sneldrogende topcoat. De glitters liggen niet echt dik bovenop mijn nagels, maar vallen mooi in de topcoat.

Zoals je ziet, is het met een glitterlak als Pupa Princess Paillettes heel makkelijk om een nagellak uit je bestaande stash om te toveren tot Kerst-waardige nagels. Ik heb dan ook meerdere van dit soort topcoats in mijn collectie, in verschillende kleuren en soorten.

Pupa Princess Paillettes behoort tot de Pupa Princess limited edition en kost € 6,50 (net als de overige nagellakjes uit deze limited edition). De producten van Pupa zijn o.a. verkrijgbaar bij Pupawinkel.nl.

3 Comments on Geef je nagels een kerstlook met Pupa Princess Paillettes

 1. Angelique
  17 december 2013 at 10:48 (9 jaren ago)

  Ziet er mooi feestelijk uit.

  Beantwoorden
 2. Nicole
  17 december 2013 at 08:36 (9 jaren ago)

  Wat een gave glitters!
  Vind het idd erg leuk dat er glitters van verschillende grootte inzitten.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  16 december 2013 at 21:31 (9 jaren ago)

  Erg sjiek! Mooi dat de glitters van ongelijke grootte zijn, dat ziet er beter verdeeld uit.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.