Pupa Red Queen – it’s beginning to look a lot like…

Het is alweer een paar weken geleden dat ik jullie de Pupa Red Queen collectie liet zien. Deze prachtige Kerstcollectie is weer een echte musthave vind ik, maar ik ben dan ook een groot Pupa fan. Hier kun je alle foto’s nog eens uitgebreid terugkijken, hieronder laat ik een paar van de mooie producten nog kort aan je zien:

Pupa Red Queen
Pupa Red Queen collectie

De Wet & Dry Eyeshadows van Pupa zijn altijd van een uitzonderlijk hoge kwaliteit met een intense pigmentatie en goede houdbaarheid. De kleuren in de Red Queen collectie hebben een metallic finish, die ze nog mooier en specialer maakt.

Pupa Red Queen
Hoewel ik echt al voldoende highlighters had, heb ik voor deze Beauty met veel liefde een plekje vrijgemaakt op mijn make-up tafel. Hij is gewoon tรฉ mooi, ik kon hem niet weerstaan. En in gebruik is hij net zo mooi als hij eruit ziet, ik vind het echt een aanrader!

De look met deze mooie producten had vanwege het donkere weer van de afgelopen weken een beetje vertraging, maar vorig weekend was daar dan eindelijk zon! Ik laat je hieronder de look zien die ik met de producten gemaakt heb.

Pupa Red Queen
Pupa Red Queen – the Look

Ik vier Kerst niet op een heel uitbundige manier, met gala-kleding of iets dergelijks. Mijn make-up look is dan ook niet heel overdreven glitter and glamourous. Maar natuurlijk mag het met Kerst wel net ietsje meer stralen en glanzen dan op een gewone dag. En precies daar leent de Pupa Red Queen collectie zich uitstekend voor. Zodat iedere vrouw zich met Kerst een ware Queen kan voelen!

Pupa Red QueenMijn ogen

Op mijn ogen heb ik alle drie de oogschaduws aangebracht die ik uit de Pupa Red Queen collectie heb. In de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot de lichtste kleur (Pure Gold). Op het gehele bewegend ooglid en in de crease heb ik de middelste kleur, Golden Bronze, aangebracht. En in de buitenste ooghoeken de donkerste kleur, Luxurious Brown. Daarna heb ik de kleuren met elkaar geblend. Doordat de kleuren niet al te veel van elkaar verschillen, lopen ze mooi in elkaar over en gaat het blenden heel makkelijk.

Daarna heb ik onder mijn oog de metallic liner Sparkle Black aangebracht, dit is een mooie ‘zachte’ kleur zwart met een klein glinstertje erin. In de binnenste ooghoek heb ik de metallic liner Golden Amber aangebracht. Ik heb mijn ooglook iets intenser dan normaal gemaakt met behulp van een bruine eyeliner, ook van Pupa. Ik vind een bruine eyeliner net iets zachter dan zwart, maar het maakt een ooglook toch net iets intenser.

Pupa Red Queen
De Pure Gold Highlighter en de I’m Matt Lipfluid in de kleur Royal Burgundy maken mijn feestelijke Kerstlook af โ™ฅ

Alle producten uit de Pupa Red Queen collectie zijn, zolang de voorraad nog strekt, onder andere verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille. Vergeet niet de kortingscode MIREILLE in te voeren bij het afrekenen voor een directe korting van 15% op je aankopen!

Wat draag jij met Kerst voor make-up? Ga je helemaal los met glitters en glam, of houd je het een beetje bescheiden?

9 Comments on Pupa Red Queen – it’s beginning to look a lot like…

 1. Deb
  15 december 2016 at 22:52 (6 jaren ago)

  Prachtige look en ik vind ‘em toch wel heel glamourous! En die rode lipstick staat je heel erg mooi! Jammer dat je wat betreft looks zo afhankelijk bent van het zonlicht en die zon die laat zich niet heel vaak meer zien. Maar het is het wachten waard geweest zo te zien!

  Beantwoorden
 2. Donna
  15 december 2016 at 12:47 (6 jaren ago)

  Mooie look. Op de bruine eyeliner word ik een beetje verliefd. Ik ga Pupa steeds meer waarderen. Ik ben nog elke dag blij met de bb cream van dit merk.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  15 december 2016 at 06:22 (6 jaren ago)

  Prachtige look!

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Astrid
  14 december 2016 at 21:48 (6 jaren ago)

  Mooi!

  Beantwoorden
 5. Mireille
  14 december 2016 at 20:47 (6 jaren ago)

  Feestelijke look voor de komende feestdagen.
  Lipstick staat prachtig.

  Beantwoorden
 6. Yvonne
  14 december 2016 at 18:55 (6 jaren ago)

  Wat een beauties zeg, zonde om te gebruiken.

  Beantwoorden
 7. Astrid
  14 december 2016 at 16:51 (6 jaren ago)

  Wat een prachtige verpakkingen alleen al!! Mooi deze look, de bruine eyeliner staat je heel mooi. Ik ga altijd voor glitter als het maar even kan, omdat ik er gewoon van houd ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 8. Manon
  14 december 2016 at 16:40 (6 jaren ago)

  Zo die highlighter is echt zo mooi !

  Beantwoorden
 9. Mariรซlle
  14 december 2016 at 14:43 (6 jaren ago)

  Ik vind de bruine eyeliner heel mooi staan! En rode lipstick blijft mooi he!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.