Pupa Retro Illusion Limited Collection (najaar 2018)

Hoewel de Limited Collections van Pupa vrijwel altijd mooi zijn, kijk ik ieder jaar het meest uit naar die van het najaar. Na de zomermaanden heb ik altijd enorm veel zin in mooie, warme kleuren die ons richting het najaar voeren. Pupa Retro Illusion is wat dat betreft ook echt weer een schot in de roos ♥ Ik bestelde van deze collectie twee producten en laat ze vandaag aan je zien!

Pupa Retro IllusionPupa Retro Illusion

Het retrogevoel dat geïnspireerd is op de jaren ‘70. Geometrische patronen en texturen die gecombineerd kunnen worden met sensorische materialen. Weldadig fluweel vormt de rode draad in de herfstcollectie 2018 van Pupa Milano. Deze collectie is een mix van design, fashion en make-up en brengt intrigerende vibraties van de vintage smaak met zich mee.

Zei iemand daar jaren ’70? Count me in! Echt, ik ben gek op alles wat met de jaren ’70 te maken heeft. Niet zo gek natuurlijk, als echt kind van die tijd. Ik houd van retro, ik houd van vintage, dus de Pupa Retro Illusion collectie sprak me direct enorm aan!

Pupa Retro IllusionRetro Illusion Highlighter

Het pareltje uit de Pupa Retro Illusion collectie vind ik wel de Retro Illusion Highlighter. Ik heb inmiddels al een aardige verzameling highlighters van Pupa opgebouwd, maar er is heus nog wel plaats voor een nieuw mooi exemplaar 🙂 Zeker als het zo’n Beauty is als deze, met een echt fluwelen deksel! ♥

Pupa Retro IllusionDe Retro Illusion Highlighter bestaat uit twee verschillende kleuren, beiden met een warme toon. Perfect om mijn door de lange zomer gebruinde huid wat extra glow te geven in het najaar. Meestal gebruik ik de donkere kleur als blush, en de lichte kleur op mijn jukbeenderen als highlighter. Dat geeft een heel mooi en sunkissed effect ♥

Pupa Retro IllusionDe poeders voelen heel zacht aan en hebben een mooie pigmentatie. Hier zie je één veegje, je kunt het effect naar wens natuurlijk verder opbouwen. Een uitstekende pigmentatie voor een highlighter, voor een mooie glow zonder discobol-effect.

De Retro Illusion Highlighter kost € 24,50.

Pupa Retro IllusionRetro Illusion Eyeshadow (003 Vintage Chic)

Een heldere blik door de prachtige finish van deze nieuwe oogschaduw. De kleuren zijn puur en egaal vanaf de eerste keer aanbrengen. Perfect geschikt om een mooi metallic effect te creëeren.

Door het handige magneet-kliksysteem heb je altijd de juiste hoeveelheid oogschaduw en kun je de oogschaduw erg makkelijk aanbrengen.

Pupa Retro Illusion Eyeshadow is verkrijgbaar in drie kleurenduo’s. 001 Retro Dreaming is een prachtige koperkleur gecombineerd met een warme zilvergrijs. 002 Art Deco combineert donkerbruin met heel zacht roze. De topper uit deze collectie is 003 Vintage Chic, een combinatie van Petrol blauw met wit met een blauwe parelmoer tint. Omdat blauwe oogschaduw voor mij echt bij de ’70’s hoort, besloot ik voor de laatste te kiezen 🙂

Pupa Retro IllusionDe oogschaduw zit in de dop, met het ingenieuze klik-systeem zit er altijd oogschaduw op de applicator zodra je deze uit de dop draait. Handig, en lekker snel!

Omdat ik een oogschaduwkwast toch altijd het fijnst vind werken, breng ik eerst de oogschaduw aan met de applicator, en werk hem daarna nog iets uit met een oogschaduwkwast. Maar misschien vind jij een applicator wel fijner werken, dat is natuurlijk heel persoonlijk.

De kleuren van de Retro Illusion Eyeshadow zijn echt prachtig intens, mede dankzij de zachte textuur. De witte kleur heeft iets fallout bij het aanbrengen in het begin, maar dit wordt minder naarmate ik de oogschaduw langer gebruik. Met een goede oogschaduwbasis eronder blijven de kleuren de hele dag mooi op hun plaats. De kwaliteit die ik van Pupa gewend ben! De Pupa Retro Illusion Eyeshadow kost € 20,50 per stuk.

Pupa Retro IllusionPupa Retro Illusion: de look

Natuurlijk maakte ik met deze twee producten van Pupa Retro Illusion ook een look. De lichte kleur oogschaduw bracht ik aan in de binnenste ooghoeken en op het wenkbrauwbot. De blauwe kleur (die echt intens blauw is ♥) op het gehele bewegend ooglid, en met de kwast heb ik die verder naar boven uitgeblend. Een zwarte mascara en zwart oogpotlood is alles wat deze ooglook verder nog nodig heeft. Ik krijg er meteen het Abba-gevoel bij, hihihi!

Pupa Retro IllusionDe bruine bronzer/highlighter gebruikte ik zoals ik al vertelde als blush, en de lichte kleur als highlighter op mijn jukbeenderen. Een klassieke rode kleur lipstick (Pupa I’m Matt 071 True Red) maakt de retro make-up look af.

De producten van de Pupa Retro Illusion Limited Collection zijn verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille, zolang de voorraad strekt. Met de kortingscode ‘MIREILLE’ krijg je 15% korting op bijna alle merken in de shop, waaronder Pupa.

4 Comments on Pupa Retro Illusion Limited Collection (najaar 2018)

 1. chucky1012
  12 september 2018 at 07:18 (10 maanden ago)

  Wauw….
  Love it.

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  11 september 2018 at 20:44 (10 maanden ago)

  Ik vind de producten wéér zo mooi, dat doet Pupa toch altijd heel goed 🙂

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  11 september 2018 at 12:20 (10 maanden ago)

  Ik zag dit luxe doosje volgens mij laatst al op je instagram voorbij komen. Ik vind het een prachtige look die heel mooi bij jou staat.

  Beantwoorden
 4. Mireille
  11 september 2018 at 10:17 (10 maanden ago)

  Past helemaal bij jou deze producten uit de Retro Illusion Look van Pupa. Wat een mooie foto’s heb je weer gemaakt.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.