Pupa Savanna Limited Edition (zomerlook 2017)

Sinds ongeveer een week is de Pupa Savanna zomerlook verkrijgbaar. Een prachtige collectie met Limited Edition producten waarmee je straalt deze zomer. Ik laat je vandaag een aantal van de producten zien, alles wat we nu nog nodig hebben is daadwerkelijk zomers weer 🙂

Pupa SavannaPupa Savanna

Pupa Savanna is een collectie met warme aardetinten afgewisseld met khaki-groen. Een echte safari-look, die natuurlijk prachtig staat bij een gebruinde huid. Laat dat mooie weer maar snel komen hoor, ik ben wel toe aan een beetje kleur op mijn huid. Zeker nu ik deze mooie producten in huis heb! Ik laat hieronder de producten één voor één aan je zien, en sluit zoals gewoonlijk af met een make-up look.

Pupa SavannaSavanna Bronze & Highlighter

Iedere Limited Edition collectie van Pupa bevat een mooie bronzer of blush, ik heb inmiddels heel wat van deze pareltjes verzameld. In de Pupa Savanna collectie zit een mooi 2-in-1 product: een bronzer met highlighter. Deze is verkrijgbaar in twee kleuren: Golden Sand en Copper Sand.

Pupa SavannaIk koos voor de kleur 001 Golden Sand, voor de wat lichtere huid. 002 Copper Sand is voor de meer getinte of gebruinde huid.

Pupa SavannaZoals ik niet anders van Pupa gewend ben, is de Bronze & Highlighter een plaatje om te zien. De bronzer heeft een matte finish en kun je gebruiken om je sunkissed look wat meer body te geven. De highlighter heeft goudkleurige micro-pareltjes. De poeder heeft een zijdezachte textuur en is verrijkt met Soft Focus poeders. Deze verminderen zichtbare oneffenheden en fijne lijntjes.

Pupa SavannaDe swatches laten goed de kleur van beide poeders, en de warmte van de bronzer zien. Zo te zien zijn het voor mijn huidskleur perfecte tinten!

De Bronze & Highlighter uit de Pupa Savanna collectie kost € 24,50.

Pupa SavannaSavanna 3 D Eyeshadow African Light

Was de Bronze & Highlighter al prachtig om te zien, het echte paradepaardje uit de Pupa Savanna collectie is wel de 3D Eyeshadow African Light, vind ik. Kijk en oordeel zelf maar:

Pupa SavannaWat een Beauty van een oogschaduw (die overigens ook gerust als highlighter gebruikt kan worden, mits je hem subtiel aanbrengt)! De mooie champagne kleur is met iedere oogschaduwkleur te combineren die je maar wilt, ik vind het een echte musthave.

Pupa SavannaKijk dan, wat een pigmentatie! Wat je hier ziet, is slechts één veegje. Als ik de oogschaduw met mijn oogschaduwkwast aanbreng, is het resultaat overigens iets minder intens. De oogschaduw heeft een heerlijk zachte, crèmige textuur waar ik zo van houd. Kun je je voorstellen hoe dit staat op een zongebruinde huid… ♥

De 3D Eyeshadow African Light kost € 17,25.

Pupa SavannaSavanna Duo Eyes Twist-up

De Duo Eyes Twist-up is een oogschaduw en kajalpotlood in één, en dus reuze handig voor de zomer. Beiden hebben een prachtige, intense kleur die helemaal past bij een echte Safari-look.

Pupa SavannaDe Duo Eyes Twist-up is verkrijgbaar in twee kleuren. Links zie je Dark Cocoa, en rechts Safari Khaki. Ik kon niet kiezen welke kleur ik het mooist vond, dus bestelde ik ze allebei maar 🙂

Pupa SavannaEn aan de andere kant zit een mooi bijpassend kajalpotlood. Ik zag later pas dat ik hier de kleuren precies heb omgewisseld. Dus links zie je Safari Khaki, en rechts Dark Cocoa.

Pupa SavannaEn hier zie je de swatches van zowel de oogschaduws, met daarnaast de bijpassende kajal kleur. Links zie je Safari Khaki en rechts Dark Cocoa. Ik ben echt helemaal weg van de mooie groene kleur van Safari Khaki ♥ En beide kleuren zijn natuurlijk ook prachtig te combineren met de 3D Eyeshadow African Light.

Zowel de oogschaduw als de kajal heeft een heerlijke creamy textuur waardoor het aanbrengen als vanzelf gaat. De oogschaduw laat zich uitstekend blenden, maar als hij eenmaal is aangebracht en zeg maar opgedroogd, blijft hij uitstekend op zijn plaats zitten. Hetzelfde geldt voor het kajalpotlood, die heeft ook een uitstekende houdbaarheid, zelfs op dagen dat ik druk in de weer ben. Ik vind dit soort producten perfect voor warme zomerdagen.

De Pupa Savanna Duo Eyes Twist-up kosten € 17,75 per stuk.

Pupa SavannaSavanna Oil Stick Lip Balm Burgundy African Sun

In de zomermaanden kunnen je lippen vaak nogal droog aanvoelen, zeker na een dagje zon, zee en/of strand. De Oil Stick Lip Balm geeft je lippen een intense verzorging, gecombineerd met een subtiele kleur. Ik ontving van Mireille de kleur Burgundy African Sun, er is ook nog de kleur Savanna Sunset, deze is iets meer oranje van kleur.

De Lip Balm voelt heel zwaar en daardoor luxe aan, en sluit met een magneetsluiting. Hierdoor kun je hem met een gerust hart meenemen in je handtas of strandtas.

Pupa SavannaBurgundy African Sun lijkt zo in de huls misschien wat donker voor een zomerse make-up look, maar door de subtiele kleur op mijn lippen staat hij juist prachtig bij deze ‘Safari-style’ look.

Pupa SavannaHier zie je enerzijds de sheer pigmentatie van de Oil Stick Lip Balm, en tegelijk de romige textuur. De Lip Balm voelt heerlijk verzorgend aan op mijn lippen, meteen al bij het aanbrengen. Helaas heeft de Lip Balm, door de dunne textuur, wel de neiging om in de fijne lijntjes rond mijn lippen te lopen, dit kun je voorkomen door een beetje concealer of foundation rond je lippen aan te brengen. De houdbaarheid van de Lip Balm is in verhouding met de textuur, na een paar uur is de kleur grotendeels van mijn lippen verdwenen. Let er goed op dat je de Lip Balm op warme dagen koel bewaart, want een product als dit kan heel slecht tegen warmte 😉

De Savanna Oil Stick Lip Balm kost € 16,75.

Pupa SavannaLasting Color Gel Dark Cocoa

De Pupa Savanna collectie heeft één kleur nagellak: Dark Cocoa. Daarnaast is er ook een Glittery Sand nagellak verkrijgbaar in de kleur Golden Rose. De laatste is prachtig te gebruiken als finishing touch van je nagellak. Ik kreeg van Mireille de Lasting Color Gel Dark Cocoa, is het geen prachtige kleur? Ik vind dit soort kleuren altijd enorm sjiek ogen in de zomer, met een zongebruinde huid en een outfit in aardetinten en wit.

Beide lakjes kosten € 7,75.

Pupa SavannaVoor de ooglook heb ik de Duo Eyes Twist Up in de kleur Safari Khaki gecombineerd met de 3D Eyeshadow African Light. Ik heb eerst wat van de kleur Safari Khaki aangebracht op het bewegend ooglid, en heb deze uitgeblend met mijn oogschaduwkast. Dit gaat uitstekend, maar je moet het wel meteen na het aanbrengen doen. Als je vijf minuten wacht, zit de oogschaduw zo vast als een huis 😉

In de binnenste ooghoek heb ik de prachtige kleur African Light aangebracht, en deze laten overlopen in Safari Khaki. Ik heb de bijbehorende kajal onder mijn oog aangebracht, en tot slot een zwarte mascara. Meer heeft deze prachtige khakigroene kleur niet nodig vind ik ♥

Pupa SavannaEn dit is de complete look. Helaas was het afgelopen zondag, toen ik de foto’s maakte, niet zonnig. Dat doet wel een beetje afbreuk aan de look, vind ik, hij komt gewoon veel mooier uit in de zon. Maar ja, ik wilde ook niet langer wachten met het maken van de foto’s, straks is alles al uitverkocht 😉 Je ziet dat de Lip Balm een sheer finish heeft, maar wel veel kleur geeft op mijn lippen.  Ik vind hem erg mooi matchen met de khakigroene ooglook. De Dark Cocoa oogschaduw laat ik je binnenkort nog een keer zien in een andere make-up look, ik had afgelopen weekend geen tijd om twee looks op de foto te zetten 😉

De bronzer heb ik gebruikt om te shapen, en de highlighter heb ik op mijn jukbeenderen aangebracht.

Limited Edition

De Pupa Savanna Limited Edition collectie is zolang de voorraad strekt (en let op: het gaat heel hard met de voorraad) verkrijgbaar bij o.a. Huidverzorging Mireille. Je vindt alle producten bij elkaar via deze link. Ik heb enkele producten in dit artikel ontvangen voor een review.

7 Comments on Pupa Savanna Limited Edition (zomerlook 2017)

 1. Rebecca
  12 mei 2017 at 13:07 (1 jaar ago)

  Ohhh je foto’s zijn zo ontzettend mooi! Ik heb nog helemaal niks van PUPA, maar de producten spreken me enorm aan. Dit lijkt me een prachtige collectie.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  11 mei 2017 at 23:23 (1 jaar ago)

  Wauwwwwww……….
  Prachtige producten.
  Mooie look.

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Miranda
  10 mei 2017 at 16:37 (1 jaar ago)

  Wat een schitterende kleuren van deze LE collectie.
  Het groen staat jou super, ik was heel benieuwd naar jouw review want ik had de producten al bij Mireille voorbij zien komen 🙂

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  10 mei 2017 at 08:11 (1 jaar ago)

  Oh dear, wat zit er weer veel moois bij ♡ De look staat je goed!

  Beantwoorden
 5. Mireille
  10 mei 2017 at 07:21 (1 jaar ago)

  De perfecte dag voor zo’n zomerse look. Het zonnetje schijnt hier al heerlijk. Heel mooi weer Natasja.

  Beantwoorden
 6. Jori
  10 mei 2017 at 06:51 (1 jaar ago)

  Wat een prachtige collectie weer.De ooglook vind ik prachtig die je er mee gemaakt hebt.

  Beantwoorden
 7. marije
  10 mei 2017 at 06:09 (1 jaar ago)

  Ik vind Safari khaki echt een geweldige kleur. En de nagellak vind ik super mooi

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.