Pupa Shine Up! lipstick

Eind november mocht ik aanwezig zijn bij een event in Amsterdam, waar alle Pupa nieuwtjes van dit voorjaar onthuld werden. Eén van de nieuwe producten is de mooie Pupa Shine Up! lipstick. Een lipstick in sprankelende kleuren en met een intense glans, ik vond ze meteen erg mooi! Vandaag laat ik jullie één van de 12 verkrijgbare kleuren zien, en vertel er wat meer over.

Pupa Shine Up! lipstick

Pupa Shine Up! lipstick

De lippen hebben altijd een sleutelrol gespeeld in onze make-up maar ook bij de expressie van het gezicht. De SHINE UP! Lipstick van PUPA MILANO belooft spectaculaire lippen met een perfect glanseffect. Een lippenstift in een praktisch potloodformaat, dat een extreem eenvoudige en super precieze applicatie mogelijk maakt. De prestaties zijn ongelooflijk: een waterval van zeer fijne parels en een super diepe kleur komen samen om een glinsterend make-up resultaat te creëren.

Matte lipsticks zijn echt een héle tijd helemaal in geweest. Je zou bijna vergeten dat er ook nog andere texturen bestaan. En hoewel ik vooral de houdbaarheid van matte lipsticks erg kan waarderen, vind ik het toch ook wel leuk om weer wat andere trends te spotten. De Pupa Shine Up! lipstick bijvoorbeeld. Ik was op het event meteen al erg onder de indruk van de mooie kleuren.

De lipsticks zijn verkrijgbaar in 12 uiteenlopende kleuren. Ik vond de kleur 005 Wonderland in mijn perstas ♥

Pupa Shine Up! lipstickWonderland is een kleur die ik zelf misschien niet zo snel zou kiezen. Maar dat is het leuke als je iets krijgt: zo probeer je ook eens wat anders dan wat je doorgaans kiest. Wonderland is een rood-paarse kleur, die net als alle andere kleuren een sprankelend effect heeft.

Pupa Shine Up! lipstickPigmentatie, textuur en houdbaarheid

De pigmentatie van de Pupa Shine Up! lipstick is helemaal prima. Zoals ik niet anders gewend ben van de lipsticks van Pupa. Eén laagje is al voldoende om mijn lippen van een intense, pure kleur te voorzien.

De textuur van de lipstick is romig, hij voelt comfortabel aan bij het aanbrengen en daarna. De houdbaarheid is redelijk: tot na de lunch blijft de kleur goed aanwezig op mijn lippen, hij overleeft een aantal koppen koffie, thee en water prima. Na de lunch is even bijwerken wel nodig, vooral in het midden is de kleur dan enigszins weg gesleten.

Hierboven en hieronder zie je de Pupa Shine Up! lipstick op mijn lippen ♥ Het is een vrij neutrale kleur vergeleken met wat ik meestal draag (fel rood en roze), maar ik vind hem erg mooi! Door de sprankelende finish ‘leeft’ de kleur als het ware, maar toch vind ik de kleur erg draagbaar. Ik was in eerste instantie in de veronderstelling dat dit echt iets voor de feestdagen was, maar ik vind het een lipstick die prima iedere dag gedragen kan worden ♥

Pupa Shine Up! Lipstick kost € 18,95 en is dit voorjaar verkrijgbaar. Meer informatie over de producten van Pupa en de verkooppunten vind je op de Nederlandse website. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

9 Comments on Pupa Shine Up! lipstick

 1. Bianca
  23 maart 2020 at 09:21 (2 weken ago)

  Wat een mooie kleur, staat je goed! x

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  21 maart 2020 at 10:33 (3 weken ago)

  Oh wauw wat een tof kleurtje, en als altijd; helemaal matchy matchy met je jurk;-)

  Beantwoorden
 3. Yolanda
  20 maart 2020 at 11:16 (3 weken ago)

  Fijn merk, mooie kleuren

  Beantwoorden
 4. Wilma Rommelse
  20 maart 2020 at 10:20 (3 weken ago)

  Wauw wat een mooie glans zeg. Prachtig

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  20 maart 2020 at 09:51 (3 weken ago)

  Dit staat jou prachtig
  Fijn merk dat ik al jarenlang ken

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Mireille
  20 maart 2020 at 08:07 (3 weken ago)

  WoW mooi hoor.

  Beantwoorden
 7. Neeltje
  20 maart 2020 at 07:32 (3 weken ago)

  Oh deze vind ik gaaf. Ik ga op zoek naar een goede kleur.

  Beantwoorden
 8. Zoé
  20 maart 2020 at 07:30 (3 weken ago)

  Mooie kleur, staat je erg goed! You shine

  Beantwoorden
 9. Bouke
  20 maart 2020 at 07:30 (3 weken ago)

  Staat je inderdaad goed! Fijn dat er wat glans terugkomt. Als ik al lippenstift draag mag daar wel een sprankel inzitten- te matte lippenstift geeft mij zo’n strenge streepjes (helaas niet gezegend met volle lippen)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.