Pupa Soft & Wild Herfstlook 2015

Sinds deze week is de Pupa Soft & Wild Herfstlook verkrijgbaar. Een Limited Edition collectie waar ik al een tijdje erg naar uitkeek, omdat er weer prachtige producten tussen zitten. Eigenlijk vind ik de Pupa LE’s tegenwoordig interessanter dan die van MAC, en dat wil heel wat zeggen! Lees snel verder, ik heb héél veel foto’s voor je!

Pupa Soft & Wild

Pupa Soft & Wild Herfstlook 2015

Hernieuwde romantische vertaling van de tijdloze trend in dierenprints. Een onconventionele mix van de klassieke luipaardprint met verfijnde roze details voor een elegante jaren ’50 look. Het kleurenpalet geeft perfect het contrast weer tussen de romantiek en de wildernis.

Soft & Wild Vamp! Wet and Dry Eyeshadows verrijken de make-up met intens donkere kleuren en geraffineerde zachte tinten terwijl de nieuwe Soft & Wild Duo Liner & Kajal de adembenemende grafische look compleet maakt. Soft & Wild Blush geeft de wangen een frisse, gezonde gloed en Soft & Wild I’M Lipstick omhult de lippen met pure en rijke kleuren. De nagels zijn ultraglossy met de Soft & Wild Lasting Color Gel en de Soft & Wild Top Coat maakt de look van de nagels compleet met een aparte luipaardprint.

Pupa Soft & WIld

Pupa Soft & Wild Blush (€ 18,50)

Ik begin met het paradepaardje uit de Pupa Soft & Wild collectie: de blush. Met name dit product sprong er voor mij uit, vanaf het eerste moment dat ik de persfoto’s zag. Pupa is ontzettend goed in het bedenken van mooie blushes, bronzers en highlighters in haar LE collecties, eigenlijk zijn het allemaal juweeltjes om te zien, en echte musthaves!

Pupa Soft & Wild

De doosjes waarin de Pupa Soft & Wild producten zitten, zijn helemaal in stijl met hun roze en gouden dessin met soft touch luipaardprint. Zonde om weg te gooien hoor, ik bewaar ze bij mijn andere “te mooi om weg te gooien”-makeup verpakkingen.

Pupa Soft & Wild

Pupa Soft & Wild

De blush zelf zit in een goudkleurig doosje met zwarte luipaardprint en roze Pupa logo. Ik vind het er onwijs mooi uitzien!

Pupa Soft & Wild

Pupa Soft & Wild

De “officiële” naam van de blush is ‘Bonne Mine Effect Maxi Illuminator Blush’, het is een combinatie van twee roze kleuren en een goudkleurige highlighter. Dit geeft een stralende, frisse look.

Pupa Soft & Wild

Met flits

Pupa Soft & WIld

En omdat ik er geen genoeg van kan krijgen. Wat een pláátje… De swatch laat ik je hieronder zien, na de foto’s van de lipstick.

Pupa Soft & WIld

Pupa Soft & Wild I’m Pure Color Lipstick Wild Red (€ 17,95)

De Pupa Soft & Wild collectie bevat vier kleuren van de I’m Pure Color Lipstick: Soft Rose Nude, Soft Brown Nude, Wild Red en Wild Fuchsia. Omdat ik fuchsia lipsticks al genoeg heb, en de nude tinten mij niet echt staan (denk ik), koos ik voor 003 Wild Red, een mooie warm rode kleur.

Pupa Soft & Wild

Pupa Soft & Wild

Pupa Soft & Wild

De Pupa I’m Pure Color Lipsticks zitten in een mooie goudkleurige huls, en voelt zwaar en daardoor luxe aan. De I’m lipsticks behoren inmiddels tot mijn favorieten.

Pupa Soft & Wild

Wild Red is een hele mooie, warme donker rode kleur die prachtig is voor het najaar. De lipstick geeft mijn lippen een mooie glans en voelt heel zacht en prettig aan. Ook tijdens het dragen blijft de textuur fijn, hij droogt mijn lippen niet uit.

Pupa Soft & Wild

Links zie je Wild Red, hij heeft een goede pigmentatie en een mooie subtiele glans. De blush geeft, zoals je ziet, een bescheidener kleur dan je vanuit het doosje zou verwachten. Op mijn gezicht is hij wel iets gekleurder, het lijkt alsof hij zich aanpast aan de huidskleur. Ik vind het een pareltje!

Pupa Soft & Wild

Pupa Soft & Wild Vamp! Wet & Dry Eyeshadow (€ 13,95)

De Vamp! Wet & Dry Eyeshadows zijn voor mij geen onbekende, ik mocht al eerder kennismaken met deze oogschaduws van uitstekende kwaliteit. De textuur is zacht, de pigmentatie uitstekend en zo ook de houdbaarheid. Ik koop niet snel mono oogschaduws, maar hiervoor maak ik graag een uitzondering.

Pupa Soft & Wild

Pupa Soft & Wild

De Pupa Soft & Wild collectie bevat vier kleuren oogschaduw: 001 Golden Mauve, 003 Chic Gold, 004 Golden Rose en 005 Glam Pink. In het buitenland is volgens mij ook kleur 002 verkrijgbaar, maar hier in Nederland moeten we het doen met deze vier kleuren.

Pupa Soft & Wild

Ik koos voor de kleuren Golden Mauve, Golden Rose en Glam Pink. De andere kleur vond ik niet speciaal genoeg, daarvan heb ik er al meerdere in mijn oogschaduwstash.

Pupa Soft & Wild
Golden Rose

Pupa Soft & Wild
Glam Pink

Pupa Soft & Wild
Golden Mauve

Pupa Soft & Wild
V.l.n.r. Golden Mauve, Glam Pink, Golden Rose

Zoals ik al verwachtte, hebben de oogschaduws een uitstekende pigmentatie. Ik gebruik de kleuren droog, omdat ik het nat aanbrengen van oogschaduw niet prettig vind. De kleuren zijn hier dus ook droog geswatcht, nat aangebracht beloven ze nog intenser van kleur te zijn.

Alle drie de kleuren hebben een prachtige glans, ik houd er van!

Pupa Soft & Wild

Pupa Soft & Wild Vamp! Duo Liner & Kajal (€ 15,95)

Een eyeliner en kajal in één, dat leek mij nou eens handig! Met dit product hoef je niet meer te zoeken naar je eyeliner of je kajal potlood, je hebt ze beiden binnen handbereik.

Pupa Soft & Wild

Dit soort kajal potloden zie je tegenwoordig vaak voorbij komen: je hoeft ze niet te slijpen (sterker nog: dat kan ook niet), maar draait het potlood gewoon omhoog als je ‘meer’ nodig hebt. Ik had niet gezien dat de Duo Liner & Kajal deze ook had, anders had ik hem denk ik niet gekocht. Ik kan er niet zo goed mee overweg, maar misschien moet ik gewoon nog een beetje oefenen 😉 De kajal heeft wel een ontzettend fijne, creamy textuur waardoor hij heel makkelijk en prettig aanbrengt.

Pupa Soft & Wild

De eyeliners van Pupa zijn erg fijn in gebruik: de spits toelopende vilten punt werkt erg precies en makkelijk. Ik vind het aanraders!

Pupa Soft & Wild

De eyeliner is iets intenser van kleur dan de kajal, maar beiden geven een mooie, egale kleur af op mijn huid,

Pupa Soft & Wild

De nagellakjes (van links naar rechts Soft Brown Nude, Black Leopard topcoat en Wild Red) laat ik jullie binnenkort in een artikel zien!

Pupa Soft & Wild

Voor de look heb ik alle producten die ik hierboven liet zien, gebruikt. In de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot heb ik de kleur Golden Rose gebruikt. Op het bewegend ooglid en in de crease bracht ik Glam Pink aan. Ik vond dit best een beetje gewaagd, om een roze kleur zo’n prominente rol in een ooglook te geven, maar het is goed geslaagd, al zeg ik het zelf. In de buitenste ooghoek bracht ik Golden Mauve aan, die ik vervaagd heb naar binnen toe en daarna geblend met Glam Pink. Daarna bracht ik eerst de eyeliner aan, daarna de kajal onder mijn ogen. Een mascara maakt het af.

Op mijn wangen heb ik alleen de Soft & Wild Blush gebruikt, voor een mooie, natuurlijke glow. Op mijn lippen draag ik uiteraard Wild Red, die een mooi maar natuurlijk contrast vormt met de vrij lichte oogschaduwlook.

Pupa Soft & Wild

Ik vind de kleuren uit de Pupa Soft & Wild collectie prachtig, dit is helemaal mijn stijl!

Pupa Soft & Wild

De producten uit de Pupa Soft & Wild collectie zijn onder andere verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille. De voorraad is zeer beperkt, wacht dus niet te lang met bestellen als je je zinnen op één of meer producten hebt gezet!

11 Comments on Pupa Soft & Wild Herfstlook 2015

 1. Beautytalk
  15 oktober 2015 at 15:22 (7 jaren ago)

  Deze collectie is zo mooi! Vooral de blush spring eruit!!
  Liefs,
  Eefje

  Beantwoorden
 2. Deb
  11 september 2015 at 11:29 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige producten met super mooie verpakkingen. Ik vind het altijd leuk wanneer bedrijven hier de nodige moeite in steken. De blush springt er ook voor mij uit, echt super mooi!Bijna té mooi om te gebruiken.
  Jouw look is ook weer heel geslaagd, prachtig die rode lipstick ook echt helemaal voor jou!

  Beantwoorden
 3. Renée
  8 september 2015 at 17:54 (7 jaren ago)

  Ik vind de collectie heel mooi. De lipstick staat je prachtig.

  Beantwoorden
 4. mireille
  6 september 2015 at 20:30 (7 jaren ago)

  Één woord WoW. Wat een mooie foto’s en mooi artikel. Xxx

  Beantwoorden
 5. Danielle
  6 september 2015 at 20:19 (7 jaren ago)

  Itt vele maku-uppers maakt voor mij de verpakking niet uit.. Maar de kleuren des te meer! Ik vind ze prachtig… De oogschaduw heeft mooie kleuren!!

  Beantwoorden
 6. Astrid
  6 september 2015 at 16:06 (7 jaren ago)

  Mooi!

  Beantwoorden
 7. Miranda Aerts
  6 september 2015 at 15:21 (7 jaren ago)

  Girls just wanna have…. Pupa Soft & Wild ☺

  Beantwoorden
 8. Marieke
  6 september 2015 at 14:52 (7 jaren ago)

  Die blush is helemaal geweldig! 🙂

  Beantwoorden
 9. Mariëlle
  6 september 2015 at 14:11 (7 jaren ago)

  Wat erg, zoveel foto’s. Niet dus, van zoiets moois hihi! De blush vind ik echt prachtig!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.