Pupa Soft & Wild Lasting Color Gel

Vorige week liet ik je de prachtige Pupa Soft & Wild collectie zien, ik word alsmaar verliefder op de producten. Vandaag laat ik je uit deze collectie twee nagellakjes zien: de Pupa Soft & Wild Lasting Color Gel Soft Brown Nude en Wild Red, en de bijzondere topcoat die er bij hoort!

Pupa Soft & Wild Lasting Color Gel

Pupa Soft & Wild Lasting Color Gel

In totaal zijn er vier kleuren Pupa Soft & Wild Lasting Color Gel: Soft Rose Nude, Soft Brown Nude, Wild Red en Wild Fuchsia. Achteraf had ik een beetje spijt dat ik Soft Rose Nude niet ook gekocht had, want die bleek toch ook wel erg mooi. Maar ach, gelukkig heb ik nagellakjes genoeg! ๐Ÿ™‚

Pupa Soft & Wild Lasting Color Gel

Pupa Soft & Wild Lasting Color Gel Soft Brown Nude

Soft Brown Nude is een nudekleur met een warme ondertoon, hij neigt een beetje naar karamel. De Pupa Lasting Color Gel nagellakjes hebben een fijne, dunne textuur die prettig aanbrengt en redelijk snel droogt. De lakjes dekken in รฉรฉn laagje al redelijk, met een tweede laagje wordt de kleur nog net iets intenser. De houdbaarheid is uitstekend: ze blijven 3 ร  4 dagen mooi op mijn nagels.

Pupa Soft & Wild Lasting Color Gel

Pupa Soft & Wild Lasting Color Gel Wild Red

Wild Red is mijn favoriet van de twee: een prachtige warm rode najaarskleur met een roze ondertoon, die heel sjiek en vrouwelijk staat. Hij matcht perfect met de bijpassende lipstick uit dezelfde collectie, prachtig!

De Pupa Soft & Wild Lasting Color Gel nagellakjes kosten โ‚ฌ 7,25 per stuk en zijn verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille.

Pupa Soft & Wild Lasting Color Gel

Pupa Soft & Wild Animal Print Effect Top Coat

In de Pupa Soft & Wild collectie is ook een Animal Print Effect Top Coat verkrijgbaar, die gouden glitters en pailettes in de vorm van luipaardvlekken bevat. Het is een beetje lastig om de pailettes uit het flesje te krijgen, omdat de topcoat vrij dun van textuur is, en de pailettes daardoor niet goed aan het kwastje blijven hangen. Maar met een beetje ‘hengelen’ lukt het wel, en oefening baart ook hier kunst. Ik vind het effect leuk voor een keer, maar ik vind de kleurtjes an sich eigenlijk net zo mooi zonder de topcoat.

De Pupa Soft & Wild Animal Print Effect Top Coat kost net als de nagellakjes โ‚ฌ 7,25.

4 Comments on Pupa Soft & Wild Lasting Color Gel

 1. chucky1012
  18 september 2015 at 06:54 (7 jaren ago)

  Wat een mooie nagellakjes en prachtige topcoat!

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Annette
  16 september 2015 at 18:48 (7 jaren ago)

  Die eerste kleur is helemaal mijn ding, prachtig zeg.

  Beantwoorden
 3. mariรซlle
  16 september 2015 at 09:06 (7 jaren ago)

  Leuke lakjes, vooral de rode want dat blijft altijd mooi โ™ก

  Beantwoorden
 4. mireille
  16 september 2015 at 07:51 (7 jaren ago)

  Vind het toch wel chique hoor รฉรฉn nagel met luipaardprint.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.