Pupa Summer Escape zomercollectie 2020

Sinds kort is de Pupa Summer Escape zomercollectie verkrijgbaar, de seizoenscollectie van mijn favoriete make-up merk. Toen ik een paar weken geleden bij Mireille was, had zij hem ook binnen gekregen en zo kon ik mooi alles bekijken. Ik nam een aantal items van de collectie mee, en laat ze vandaag aan jullie zien!

Pupa Summer Escape zomercollectie

Pupa Summer Escape

Waan je in exotische sferen en maak de reis naar verre landen! De warme, speelse en aardse kleuren van de zomerondergang zijn de inspiratie voor de Pupa Summer Escape zomercollectie 2020. De wens om te ontsnappen naar verre landen is enorm bij het zien van de kleuren die deze collectie kenmerkt. Rood, oranje en koraal, die duidelijk de zonsondergang op een zwoele zomerse dag oproepen, de natuurlijke kleuren voor de zongebruinde bronzen teint, en de blauwe kleur van de heldere zee. Een uitdagende collectie die het uiterlijk een zomerse uitstraling geeft.

Eerder al deelde ik het persbericht over de Pupa Summer Escape collectie. Toen wist ik eigenlijk al wel dat ik een aantal van de producten van deze zomercollectie wilde hebben. Ook al heb ik al genoeg bronzers en lipsticks πŸ˜‰ Toen ik de producten bij Mireille in het echt zag, ging er uiteindelijk nog meer mee dan ik ‘gepland’ had.

Marbled Bronzer Hello Sunshine

Zoals ik al zei: eigenlijk heb ik best genoeg bronzers. Maar ik ben nu eenmaal toch een beetje gevoelig voor mooie make-up producten, en een bronzer als deze is eigenlijk onmisbaar in je dagelijkse look. Hij geeft je gezicht niet alleen een mooie gebronsde teint, maar ook een prachtige glow.

Pupa Summer Escape zomercollectie

De bronzer heeft een hele mooie warme teint, zonder oranje ondertoon. Hierdoor oogt hij heel natuurlijk op de huid. De pigmentatie is wel vrij intens, dus bouw de kleur langzaam op πŸ˜‰Β  Een swatch van de bronzer zie je een klein stukje verderop in het artikel.

De Marbled Bronzer kost € 21,95.

Metal Shadow Metallic Dream

In de Pupa Summer Escape collectie zitten twee oogschaduws: een metallic goudkleurige en een matte terracotta kleur. Ik koos voor de metallic kleur, omdat ik eigenlijk niet zo vaak matte oogschaduws gebruik. En een kleur als deze vind ik zo lekker makkelijk: gewoon één kleur oogschaduw, een oogpotlood en mascara en klaar is je zomerse ooglook.

Pupa Summer Escape zomercollectie

De kleur is echt prachtig, vooral bij een zomers gekleurde huid. Hieronder zie je de swatches van de oogschaduw (links) en de bronzer (rechts):

De pigmentatie van de oogschaduw is prima. Ik ken oogschaduws van Pupa die nog intenser zijn, maar die zijn gewoon echt heel goed gepigmenteerd. De houdbaarheid is echter niet goed, en niet zoals ik van Pupa gewend ben. Ik heb het nog niet eerder gehad met een oogschaduw van Pupa, maar na een halve dag al is de oogschaduw alle kanten op gecreased. Na een dag is er nauwelijks nog oogschaduw aanwezig op mijn oogleden, en dan heb ik het nog niet eens over een echt warme dag. De oogschaduw vind ik dus helaas niet echt een aanrader.

De Metal Shadow Metallic Dream kost € 18,50

Pupa Summer Escape zomercollectie

Summer Escape Lip Dream

Een product waar ik dan wel heel enthousiast over ben, is de Lip Dream. Deze is verkrijgbaar in drie kleuren: Orange Passion, Red Desire en Cherry Juice. Ik koos voor de tweede, een intens rode kleur met een oranje ondertoon.

Lip Dream zit qua textuur tussen een lipstick en een lipgloss in. In eerste instantie twijfelde ik een beetje of dat wel wat zou zijn voor mij, maar ik vind hem echt super fijn! Hij voelt creamy en comfortabel aan op mijn lippen, en heeft een geweldige pigmentatie. Het is momenteel mijn favoriete lipstick ♥

De houdbaarheid is iets minder lang dan bijvoorbeeld de I’m lipsticks van Pupa, maar tot na de lunch houdt hij het uitstekend vol. Daarna is de kleur vooral in het midden wel iets weg gesleten, en is het mooier om hem even bij te werken. De swatch van de Lip Dream zie je hieronder.

De Lip Dream kost € 17,50.

Pupa Summer Escape zomercollectie

Kajal Eye Pencil

In de Pupa Summer Escape collectie zitten twee Kajal Eye Pencils om je ooglook compleet te maken. De verkrijgbare kleuren zijn Ultramarine en Midnight Blue. Ik koos voor de iets donkerdere kleur Midnight Blue. De Kajal Eye Pencils van Pupa ken ik al, deze hebben altijd een mooie pigmentatie en een uitstekende houdbaarheid, zelfs op warme dagen. Dat bleek gelukkig ook nu het geval. Hieronder zie je de swatch van het Kajal Eye Pencil en de Lip Dream:

Het Kajal Eye Pencil kost € 16,50.

Pupa Summer Escape zomercollectie

De look

Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt met de Pupa Summer Escape collectie. Het spreekt voor zich welk product ik waar heb aangebracht πŸ˜‰ Ik vind het een heerlijk zomerse look met producten die zowel voor een dagelijkse look als een wat uitgebreidere look heel goed te gebruiken zijn. Buiten de oogschaduw vind ik het gewoon allemaal aanraders, zoals ik van Pupa gewend ben.

Summer Escape Lasting Color Gel Nailpolish

Van Mireille kreeg ik nog een exemplaar van de Lasting Color Gel Nailpolish erbij, in dezelfde kleur als de Lip Dream (Red Desire). Mijn nagels zijn de laatste tijd niet in zo’n goede conditie, ik denk vanwege het vele handen wassen. Dus ik heb ze eerst een paar weken goed verzorgd, en ervoor gezorgd dat ze weer wat langer werden. Ik draag eigenlijk al een hele tijd nog nauwelijks nagellak, maar toen ik deze kleur aangebracht had vroeg ik me af waarom eigenlijk niet. Het ziet er meteen veel verzorgder en vrolijker uit, toch?

De Gel Nailpolish heeft een uitstekende dekking in twee dunne laagjes. De lak is vrij dun, let hier even op bij het aanbrengen (niet te veel in één keer). Door de dunne textuur droogt hij lekker snel, na ongeveer een kwartier zijn mijn nagels al droog. Red Deisre is net als de Lip Dream een frisse rode kleur met een oranje ondertoon. Ik vind het op en top zomers!

Al deze producten van de Pupa Summer Escape collectie zijn verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille. Met de code MIREILLE krijg je 15% korting op veel producten uit de webshop, waaronder de producten van Pupa.

5 Comments on Pupa Summer Escape zomercollectie 2020

 1. bychristiana
  3 augustus 2020 at 10:53 (2 jaren ago)

  Jaaaa, dit vind ik echt mooi! De look die je gemaakt hebt staat je ook heel goed.

  Beantwoorden
 2. Mireille
  2 augustus 2020 at 23:17 (2 jaren ago)

  Oh balen van de oogschaduw ik ga deze zelf ook eens uittesten. Ben ik ook niet gewend van Pupa inderdaad.

  Super look heb je er van gemaakt en inderdaad je nagels zien er meteen verzorgd uit met een lakje

  Bedankt voor de review.

  Beantwoorden
 3. Petra van Schijndel
  2 augustus 2020 at 17:09 (2 jaren ago)

  Mooie kleuren! Vooral de lipstick staat je prachtig.

  Beantwoorden
 4. Mariska
  2 augustus 2020 at 12:17 (2 jaren ago)

  Ik vind het wel leuke producten, moet ze zelf alleen nog proberen.

  Beantwoorden
 5. Neeltje
  2 augustus 2020 at 09:07 (2 jaren ago)

  Prachtige look. Ik moet toch echt eens op zoek naar een winkel waar ik de kleuren kan zien.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.