Pupa Vamp! Explosive Lashes mascara

Je kunt goed merken dat de vakantieperiode weer voorbij is, ook in Beauty-land. Vooral op make-up gebied is er enorm veel nieuws te melden, ik kan het bijna niet bijhouden hihihi! Van mijn favoriete make-up merk Pupa Milano kwam er onlangs een nieuwe mascara uit, die ik van Mireille mocht testen. Vandaag vertel ik je meer over de Pupa Vamp! Explosive Lashes mascara.

Pupa Vamp! Explosive LashesPupa Vamp! Explosive Lashes mascara

Mijn favoriete mascara is al jaren de Pupa Vamp! mascara. Onlangs kwam er een mascara voorbij die deze kon evenaren, maar verder is er al jaren geen mascara geweest waarvoor ik deze aan de kant legde. Ik was dan natuurlijk erg nieuwsgierig of deze nieuwe variant hier in de buurt zou komen. De Pupa Vamp! Explosive Lashes mascara belooft intens zwarte wimpers en een boel volume. En als je mij al  wat langer volgt, weet je dat mijn wimpers van zichzelf heel licht en heel kort zijn. Ik kan dus wel een beetje hulp gebruiken op dat gebied 😉

Ik vind de verpakking meteen al heel gaaf om te zien. De huls van de gewone Vamp! mascara is vrij rank, die van de Vamp! Explosive Lashes mascara is heel stevig en ook een beetje stoer door de chroom kleur.

Pupa Vamp! Explosive LashesPupa Vamp! Explosive Lashes is vrij van allergenen en parabenen, en geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Alle producten van Pupa zijn dierproefvrij.

Pupa Vamp! Explosive LashesPupa Vamp! Explosive Lashes mascara in gebruik

Het borsteltje van de Pupa Vamp! Explosive Lashes mascara is net als de huls vrij stevig. Ik moet eerlijk bekennen dat dit niet echt mijn favoriete soort mascara-borsteltje is. Dat komt vooral door de korte haartjes van mijn wimpers, daar krijgt zo’n groot borsteltje niet zo makkelijk vat op zonder te knoeien.

In eerste instantie kwam er ook nog eens heel veel product uit de huls, ik moest het borsteltje echt meerdere keren afvegen voor ik de mascara kon aanbrengen. Ik heb zelfs een keer het hele borsteltje afgeveegd aan een tissue, om alle overtollige mascara eraf te krijgen. Toen de huls eenmaal wat leger werd, ging het aanbrengen beter. Simpelweg omdat er toen minder mascara aan het borsteltje zat.

Pupa Vamp! Explosive Lashes Pupa Vamp! Explosive LashesOver het resultaat ben ik zeker niet ontevreden. Hij geeft mijn wimpers meer volume, en de kleur is zeker intens zwart te noemen. Toch blijft de mascara te ‘dik’ waardoor mooi aanbrengen niet echt goed lukt, en mijn wimpers de neiging hebben te veel aan elkaar te plakken. Ik moet echt mijn best doen om ze mooi in model te krijgen, en dat heb ik bij de gewone Vamp! mascara nooit gehad. Ik blijf qua dit merk dus bij mijn oude vertrouwde Vamp! mascara.

De Pupa Vamp! Explosive Lashes mascara kost € 19,50 en is te koop via de webshop van Huidverzorging Mireille. Je vindt hier ook mijn favoriet, de ‘gewone’ Vamp! mascara van Pupa, deze kost € 18,95.

Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

6 Comments on Pupa Vamp! Explosive Lashes mascara

 1. chucky1012
  20 september 2018 at 06:21 (9 maanden ago)

  Zo zonde dat deze mascara te dik is.
  Fijne en goede review.

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  19 september 2018 at 21:56 (9 maanden ago)

  Zonde dat hij het net niet is. De mascara van essence die je laatst testte, werkt super!

  Beantwoorden
 3. Mariska
  19 september 2018 at 20:38 (9 maanden ago)

  Ik vind het effect toch wel mooi! Zelf nog nooit geprobeerd.

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  19 september 2018 at 19:32 (9 maanden ago)

  Aaah no, dat dikke is altijd zo vervelend! Fijne eerlijke review 🙂

  Beantwoorden
 5. Mireille
  19 september 2018 at 08:37 (9 maanden ago)

  Ik had in het begin hetzelfde als jij maar nu ik de Explosive Lashes langer gebruik ben ik toch wel erg blij met deze mascara. Ik vind het volmume net wat meer als bij de gewone Vamp! En ik hou wel van een beetje volume.
  Bedankt voor je review XoX.

  Beantwoorden
 6. Marije
  19 september 2018 at 07:37 (9 maanden ago)

  Wat zonde dat hij zijn broertje niet verslaat. Een mascara moet voor mij niet teveel gedoe zijn

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.