Pupa Vamp! Mascara All in One

Het is inmiddels al lang geen geheim meer dat Pupa één van mijn favoriete make-up merken is. Ook qua mascara heb ik jarenlang een exemplaar van Pupa gebruikt, alleen het afgelopen half jaar was ik overgeschakeld naar een ander merk.Tot ik onlangs kennis maakte met de nieuwste telg in de familie: de Pupa Vamp! Mascara All in One. Ik heb hem nu een aantal weken geprobeerd, en vertel er vandaag wat meer over.

Pupa Vamp! Mascara All in One

Pupa Vamp! Mascara All in One

De geliefde Pupa Vamp! Mascara is nu nΓ³g beter! De Pupa Vamp! Mascara All In One zorgt voor volumineuze, lange en gekrulde wimpers. Een unieke treatment maakt je natuurlijke wimpers langer en sterker. Zo heb je niet alleen met mascara prachtige wimpers, maar ook zonder! Al na 30 dagen zijn je wimpers voller, langer, dikker en sterker. Verleidelijke wimpers zijn binnen handbereik!

Pupa Vamp! Mascara All in One geeft je wimpers dus niet alleen meer volume en lengte door het laagje wat je om je wimpers legt. Het belooft je wimpers zelf ook voller, langer en sterker te maken. Een soort serum voor je wimpers zeg maar.

Verpakking en borsteltje

De mascara zit in een stoere grijze metallic look huls. Ik ben niet alleen fan van de kwaliteit van Pupa, maar ook van de verpakkingen. Het ziet er eigenlijk gewoon altijd mooi uit, vind ik.

Pupa Vamp! Mascara All in OneHet borsteltje is gelukkig niet al te groot, en heeft een fijne vorm. Met grote mascaraborsteltjes kan ik nu eenmaal niet goed overweg. Puur omdat mijn wimpers vooral in de hoeken zo kort zijn, dat een groot borsteltje niet goed werkt. Maar deze werkt erg fijn, dit is hoe ik ze het liefst heb.

Het effect

Hierboven zie je mijn wimpers zonder mascara, ik heb al wel oogschaduw en oogpotlood aangebracht. Zoals je ziet heb ik heel korte en lichte wimpers. Zonder mascara heb ik echt een blote billen-gezicht en vraagt iedereen of ik ziek ben. Oogschaduw gebruik ik niet dagelijks, mascara en oogpotlood wel.

Pupa Vamp! Mascara All in OneHier heb ik twee laagjes Pupa Vamp! Mascara All in One aangebracht, ik breng mascara altijd in twee dunne laagjes aan. Vanwege de zomer heb ik wat meer last van tranende ogen, daardoor plakken mijn wimpers wat meer aan elkaar dan ze normaal doen. Dat heb ik in deze tijd van het jaar met iedere mascara, dat ligt dus in dit geval niet aan het product.

Ik ben erg tevreden over het resultaat: ik zie meer volume en meer lengte. Qua effect op de langere termijn heb ik het idee dat mijn wimpers iets langer geworden zijn. Geen milimeters verschil, maar gewoon: net iets meer lengte. Alleen was ik vergeten om van tevoren foto’s te maken van mijn wimpers, dus vergelijkingsmateriaal op beeld heb ik niet helaas. Dus jullie zullen me op mijn grijsblauwe ogen moeten geloven πŸ˜‰

Pupa Vamp! Mascara All in One kost € 19,95 en is verkrijgbaar via de officiΓ«le Nederlandse Pupa website, en bij verschillende verkooppunten in het hele land. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

4 Comments on Pupa Vamp! Mascara All in One

 1. Miranda Aerts
  8 september 2019 at 07:08 (1 jaar ago)

  Deze mascara heeft een borsteltje waar ik ook van hou.
  Smal en compact, daar kies ik ook ern mascara op uit.

  Beantwoorden
 2. Mariska
  7 september 2019 at 12:23 (1 jaar ago)

  Ik vind het resultaat ook wel heel mooi moet ik zeggen. Heb zelf 1 mascara van PUPA en gebruik die af en toe.

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  6 september 2019 at 08:05 (1 jaar ago)

  Mooi resultaat! Het borsteltje vind ik er ook goed uitzien, lijkt me prima om mee te ‘werken’. Grote borsteltjes, daar ben ik zelf ook nooit zo’n fan van.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  6 september 2019 at 06:19 (1 jaar ago)

  Prachtig resultaat.
  Fijn make’up merk.
  Ik ben fan.
  Het is nu ook bij een bekende drogisterij
  te koop.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.