Pupa Vamp! mascara is jarig!

Jullie weten wel dat ik een enorme fan ben van het merk Pupa. Een behoorlijk groot deel van mijn dagelijkse make-up is van dit merk. Onlangs kreeg ik een pakketje opgestuurd, met daarin de jarige Pupa Vamp! mascara. Deze iconische mascara bestaat dit jaar namelijk 10 jaar. Een mooi moment om hem (nog eens) in het zonnetje te zetten!

Pupa Vamp! mascara

Pupa Vamp! mascara

Ik heb de afgelopen jaren voor Beautyspots verschillende mascara’s van Pupa geprobeerd en getest. Pupa Vamp! mascara is eigenlijk al die tijd mijn favoriet gebleven. Het is een mascara die je wimpers verlengt, krult, verdikt en mooi definieert. Dit alles zonder tΓ© overdreven wimpers te creΓ«ren, al kun je er natuurlijk altijd zelf voor kiezen om nog een extra laagje aan te brengen. Ik gebruik de laatste jaren niet zo veel dagelijkse make-up meer, maar zonder mascara ga ik de deur niet uit πŸ˜‰ Alleen toen ik een paar maanden geleden Corona had en best wel ziek was, heb ik een paar dagen geen enkele make-up gedragen. Maar normaal gesproken draag ik altijd een beetje basis make-up, iedere dag.

Pupa Vamp! mascara

Pupa Vamp! mascara heeft een niet al te dik borsteltje waar prettig mee te werken is. Persoonlijk kan ik niet zo goed overweg met dikkere mascaraborsteltjes. Ik vermoed dat dat te maken heeft met het feit dat ik maar korte wimpers heb, zoals je op de foto hieronder kunt zien. Een dik borsteltje heeft voor mij al snel te veel volume, waardoor het netjes aanbrengen van mascara wat lastiger is.

Het resultaat

Zoals ik al zei: Ik heb vrij korte, lichte wimpers. Zonder mascara zie ik er altijd een beetje moe en bleekjes uit, vind ik zelf. Niet dat ik de deur niet uit durf zonder mascara en de rest van mijn make-up, maar ik voel me gewoon iets beter en zelfverzekerder mΓ©t.

Pupa Vamp! mascara

Ik draag de Pupa Vamp! mascara altijd in twee laagjes, die ik vrijwel direct na elkaar aanbreng. Eerst het ene oog een laagje, dan het andere, dan het ene weer en dan het andere. Het eerste laagje is vooral om de mascara aan te brengen, het tweede laagje om mijn wimpers meer vorm te geven. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik ze nooit zo mooi gesepareerd en gevormd krijg als de echte experts. Maar ik ben dan ook geen expert, ik ben maar een gewoon meisje πŸ™‚

Pupa Vamp! mascara is niet waterproof, maar blijft bij mij een hele dag uitstekend zitten. Ok, een paar uur door de stromende regen overleeft hij niet, maar gelukkig doe ik dat ook niet dagelijks. Er is overigens wel een waterproof variant in het assortiment.

Ik verwijder de mascara samen met de rest van mijn make-up ’s avonds met pure amandelolie, dat gaat prima en zonder al te veel moeite.

De rest van mijn make-up bestaat uit: BB cream (Pupa) met wat lichte poeder eroverheen, een wenkbrauwpotlood (Pupa), wat bronzer (Pupa) hier en daar, een blush (Pupa) op mijn wangen en natuurlijk mijn rode lipstick (Pupa) ♥

Je ziet: ik overdrijf niet als ik zeg dat ik een echte Pupa fan ben!

Meer informatie over de producten van Pupa vind je op de Nederlandse website. Ik heb de Pupa Vamp! mascara gekregen voor mijn blog #10yearspupavamp

2 Comments on Pupa Vamp! mascara is jarig!

 1. Neeltje
  30 april 2022 at 20:19 (3 weken ago)

  Ja, dit is super mascara. Ik ben ook om en gebruik deze graag!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 mei 2022 at 18:35 (3 weken ago)

   Leuk dat jij hem ook nog steeds gebruikt Neeltje!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.