Pupa Viva Carioca Limited Edition

Sinds een paar weken is de zomer bij Pupa in alle hevigheid losgebarsten met de Pupa Viva Carioca Limited Edition collectie. Vrolijke kleuren, die het Braziliaanse gevoel oproepen wat we deze zomer natuurlijk veel zullen gaan zien, zorgen voor een mooie opvallende look die prachtig staat bij een gebruinde huid. Viva Carioca!

Pupa Viva Carioca

Word jij ook zo vrolijk bij het zien van deze mooie verpakkingen van de Pupa Viva Carioca collectie? Ik laat je in dit artikel de Chubby Gloss ‘Bright Hibiscus’ en het nagellakduo Truly Tropical zien.

Pupa Viva Carioca

Pupa Viva Carioca Chubby Gloss Bright Hibiscus

De Pupa Viva Carioca collectie bevat vier verschillende kleuren Chubby Gloss: Hot Shot Pink, Bright Hibiscus, Shiny Papaya en Sex on the Beach. Ik koos voor de opvallende koraalkleur Bright Hibiscus.

Pupa Viva Carioca

Pupa Viva Carioca

De Chubby Gloss Bright Hibiscus is een heerlijk zomerse kleur. Ik twijfelde even vanwege de felle kleur, maar hij staat me prima, al zeg ik het zelf 🙂 Ik laat jullie hem binnenkort in een complete look zien!

De Chubby Gloss is een lekker zacht, verzorgend product dat qua pigmentatie tussen een lipgloss en een lipstick in zit.  Zoals je ziet, is hij transparant gekleurd, waardoor de felle kleur enigszins wordt getemperd. Laat je dus zeker niet tegenhouden door de opvallende kleuren van de glosses. De Chubby Gloss hoeft niet geslepen te worden, je draait de tip simpelweg omhoog door aan de achterkant te draaien.

De Pupa Viva Carioca Chubby Gloss kost € 14,75 per stuk.

Pupa Viva Carioca

Pupa Viva Carioca

Pupa Viva Carioca Lasting Color Gel Duo Truly Tropical

De nagellakjes uit de Pupa Viva Carioca collectie bestaan uit duo’s: steeds twee kleuren die op elkaar (en op de bijpassende oogschaduwduo’s uit dezelfde collectie) zijn afgestemd. Zo kun je de ene kleur op je handen, en de andere kleur op je teennagels dragen, of je brengt op 1 nagel de contrasterende kleur aan: de mogelijkheden zijn eindeloos! Ik koos voor het duo Truly Tropical: een knaloranje (perfecte WK-kleur!) lakje met gel-finish en een warm bruine kleur met metallic finish.

Pupa Viva Carioca Truly Tropical

Pupa Viva Carioca Truly Tropical

De warm bruine kleur met metallic finish heeft aan één laagje voldoende. Helaas streept deze lak wel enigszins, een bekend probleem bij metallic lakjes. Desondanks vind ik het een heel mooi, zomers kleurtje, dat met één laagje al voldoende dekking geeft. Omdat de Lasting Color Gel Duo’s een mooie glanzende finish hebben, draag ik hier geen topcoat.

Pupa Viva Carioca Truly Tropical

Pupa Viva Carioca Truly Tropical

Heb je nog geen perfect WK-lakje? Dan heb ik hem voor je gevonden! Deze mooie zomerse, knaloranje kleur (ik draag hier twee laagjes) staat geweldig bij je WK-outfit (wie heeft het Roy Donders juichpak al stiekem in de kast liggen?), maar ook aan het strand, het zwembad of een citytrip val je op met deze kleur. Mooie felle kleuren: daar houd ik van in de zomer!

De lakjes van Pupa zijn vrij dik, maar drogen desondanks lekker snel. De houdbaarheid is gemiddeld: na een dag of 3 à 4 beginnen ze wat tipwear te vertonen.

De Pupa Viva Carioca Lasting Color Gel Duo’s kosten € 10,50 per setje, ze zijn verkrijgbaar in de combinaties Truly Tropical, Brazilian Glow, Island Colors en Lush Greenery.

Vanaf volgende maand is de Pupa Viva Carioca ook verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorgingsinstituut Mireille, binnenkort kun je hier terecht voor de complete make-up collectie van Pupa Milano!

6 Comments on Pupa Viva Carioca Limited Edition

 1. Wojis
  24 mei 2014 at 13:27 (8 jaren ago)

  Moi mooi mooi, jij hebt er ook echt de nagels voor. Bij mij is het parels naar de zwijnen gooien en ik krijg mijn nagels maar niet goed. Ik kan dus echt maar 1 dagje een kleurtje op, dan moet het er alweer af.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  23 mei 2014 at 16:12 (8 jaren ago)

  Heerlijk zomers! Kom maar met die lange, warme zomer 😎

  Beantwoorden
 3. Mireille Mommers
  23 mei 2014 at 07:42 (8 jaren ago)

  Nou kan ik helemaal niet meer wachten tot ik de Viva Carioca look binnen heb.

  Beantwoorden

3Pingbacks & Trackbacks on Pupa Viva Carioca Limited Edition

 1. […] schreef al een artikel over de Pupa Viva Carioca collectie, bij Mireille bestelde ik nog een blush en een Chubby Gloss […]

 2. […] kleur draag ik als eyeliner. Op mijn lippen draag ik hier de Chubby Gloss Bright Hibiscus uit de Pupa Viva Carioca collectie, die past er qua zomers gevoel prima […]

 3. […] voor mijn humeur, dus die waren eind van de middag aan de beurt. Heb je het artikel over de nieuwe Pupa Limited Edition al […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.