Pupa voorjaar 2020: dit moois komt eraan!

Een paar weken geleden was ik uitgenodigd voor een persevent van mijn allerfavorietste make-up merk: Pupa. Samen met het skincaremerk Pascaud werd er een speeddate event georganiseerd, waarbij we in korte tijd heel veel nieuws te horen kregen. Bij Pupa ging dat vooral over alle nieuwe producten die er dit voorjaar aan komen. Ik laat je vandaag alle nieuwe lanceringen van Pupa voorjaar 2020 zien. Ik heb mijn verlanglijstje al klaar!

Pupa voorjaar 2020

Pupa voorjaar 2020

Het persevent waar we alle Pupa voorjaar 2020 lanceringen te zien kregen, was in Amsterdam. Ik was voor het eerst met de trein gegaan, en dat is prima bevallen. De locatie was op ongeveer 400 meter van het centraal station, dus ik was er zo. Zoals altijd bij events van dit bedrijf was alles tot in de puntjes verzorgd. Het is altijd weer een feestje, en ook nog steeds heel bijzonder, om zo in de watten gelegd te worden.

Pupa voorjaar 2020 Ik was lekker op tijd, dus had nog even de tijd om een theetje te doen en bij te kletsen met een paar bekende bloggers. Als bloggers zie je elkaar vaak alleen met dit soort events, dus het is leuk als er dan ook gelegenheid is om even te kletsen.

Pupa voorjaar 2020En ondertussen konden we alvast even spieken bij de mooie nieuwe producten πŸ™‚

Nom nom nom, wat een verwennerij!

Pupa voorjaar 2020Pupa voorjaar 2020: Glamourose ♥

We werden in zes groepjes verdeeld, en zo gingen we alle producten langs. Overal hadden we een kwartier, waarin ons alles werd verteld over het betreffende product(en). Ook hadden we gelegenheid om vragen te stellen. Ik viel met mijn neus in de boter, en begon bij het mooiste Pupa voorjaar 2020 nieuws: de Glamourose voorjaarscollectie ♥ Het is wederom een prachtige collectie, met kleuren die helemaal bij het voorjaar passen.

Giorgio, de make-up artist van Pupa Milano, vertelde ons in een kwartier meer over deze prachtige collectie. En hij liet ons zien hoe je een schitterende ooglook maakt met de producten uit de Glamourose collectie.

Pupa voorjaar 2020Links zie je de Glamourose blush, rechts de oogschaduw. Die laatste is Γ©cht een musthave! Wat een textuur, en wat een pigmentatie ♥

Pupa voorjaar 2020Nu lijkt het natuurlijk altijd super eenvoudig als een make-up artist een make-up look maakt, maar doordat Giorgio maar twee kleuren oogschaduw gebruikte, is het in dit geval ook redelijk eenvoudig.

Pupa voorjaar 2020Ow, en die lipsticks… ♥ De Glamourose collectie komt dit voorjaar uit, dat zal ergens in februari zijn vermoed ik.

Pascaud skincare

Daarna had ons groepje ‘twee rondes’ Pascaud, een prachtig skincare merk. Ik had hier al eerder veel over geleerd, tijdens het Beauty College wat ik onlangs mocht volgen. Eerst werd ons kort wat over de basis producten van het Pascaud assortiment verteld.

Pupa voorjaar 2020Daarna vertelde Mardge Pascaud, de oprichtster van het merk, ons meer over hoe haar fascinatie voor skincare ontstaan is. En over haar nieuwste lancering, die ook komend voorjaar verwacht wordt.

Na afloop van het event heb ik een vragenlijst over mijn huid en lifestyle ingevuld. Op basis hiervan ontvang ik een product van Pascaud, binnenkort ga ik je hier meer over vertellen.

Pupa voorjaar 2020Pupa make-up nieuws: de ogen

Ook in de basiscollectie van Pupa komt er veel nieuws in het voorjaar. De Glitterbomb oogschaduws zijn nu al verkrijgbaar, en passen natuurlijk perfect bij de feestdagen ♥ Deze had ik afgelopen zomer al gezien, ze zijn zo mooi!

In de vaste oogschaduw collectie komen er vijf prachtige kleuren bij, die je hierboven op de foto ziet. Ook weer met een intense pigmentatie, wat een geweldige kleuren!

Pupa voorjaar 2020Fanny, de Nederlandse make-up artist van Pupa, liet ons een prachtige ooglook met de nieuwe oogschaduws zien. Wat is zij toch een talent, en zo’n ontzettend leuke vrouw! ♥

Fanny liet ons ook de nieuwe mascara zien, die er dit voorjaar komt. NΓ³g beter dan alle andere mascara’s van Pupa tot nu toe. Het effect was in ieder geval verbluffend, ik kijk er naar uit om hem zelf te gaan proberen!

Pupa voorjaar 2020 Blush blush blush!

De volgende ronde in het Pupa voorjaar 2020 nieuws was het Sculpt Bronze Blush palette. Wat er natuurlijk ontzettend gaaf uitziet, het is een groot rond palette waar alle producten bij elkaar in zitten. Je kunt het palette gebruiken om te contouren, bronzen Γ©n blush aan te brengen. En daarbij kun je de producten heel mooi met elkaar blenden, zodat het een natuurlijk geheel wordt.

Pupa voorjaar 2020De blushes uit het vaste assortiment gaan plaats maken voor een hele nieuwe collectie: Extreme Blush. Deze collectie bevat matte blushes, blushes met een shimmertje, blushes met een highlightend effect, en duo blushes. Ik vond het er heel gaaf uitzien, en wat een mooie kleuren!

Ook hier kregen we natuurlijk een demonstratie hoe de producten toegepast kunnen worden in een make-up look.

Pupa voorjaar 2020Pupa Shine Up! Lipstick

Onze laatste ‘halte’ was bij misschien wel het verrassendste Pupa voorjaar 2020 nieuws: de Shine Up! lipsticks. Deze lipsticks hebben een ‘sparkling’ effect, en zijn daarmee de absolute tegenhangers van de matte lipsticktrend van de afgelopen jaren. Eigenlijk jammer dat deze ook pas in het voorjaar komen, want deze waren natuurlijk geweldig voor de komende feestdagen. Ik heb er eentje in mijn goodiebag mee naar huis gekregen, dus ik ga hem snel op de foto zetten zodat ik hem met Kerst kan dragen πŸ™‚

Ook over deze nieuwe lipsticks ga ik je richting het voorjaar meer vertellen!

Pupa voorjaar 2020Met een geweldige goodiebag ging ik weer naar huis. Oh ja, en voorzien van een illustratie die gemaakt is door de sneltekenaars die op het event waren. Ik denk dat ik er zo uitzie over een jaar of twintig? Hihihi! Op de foto zie je bijna alle producten uit de Glamourose collectie, en een Shine Up! lipstick. Hier ga je dus binnenkort reviews van terugzien op Beautyspots, ik kan niet wachten om de producten te gaan testen!

Met dank aan alle mensen van Care Cosmetics voor dit prachtige Speed Date event ♥

6 Comments on Pupa voorjaar 2020: dit moois komt eraan!

 1. Annette Elias
  8 januari 2020 at 22:31 (10 maanden ago)

  Oh mooi zeg!! Ik zag ook een heerlijk felroze bij de nieuwe lipkleuren… Ik ga het in de gaten houden!

  Beantwoorden
 2. Natascha
  2 januari 2020 at 19:34 (10 maanden ago)

  Mooie collectie he!? Ik vond het ook zo jammer dat ik moest afzeggen omdat ik me niet lekker voelde. Was ook leuk geweest om je weer te zien!

  Beantwoorden
 3. Mariska
  2 januari 2020 at 09:54 (10 maanden ago)

  Ik moet de producten nog proberen, maar ze zien er echt heel mooi uit. Het product heb ik laatst toegestuurd gekregen (van die vragenlijst) en voelt erg fijn!

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  1 januari 2020 at 20:12 (10 maanden ago)

  Oh wat ziet dit er gaaf uit. Ik ben nog altijd niet handig met make-up. Geef jij ook demo’s? Ik kom graag eens bij jou in de leer

  Beantwoorden
 5. Petra van Schijndel
  1 januari 2020 at 10:44 (10 maanden ago)

  Dat ziet er goed uit! Ik ben vooral benieuwd naar de mascara van Pupa. Ik ben echt op zoek naar een nieuw fijn merk, liefst met vavavoom effect.

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  1 januari 2020 at 09:44 (10 maanden ago)

  Ik vind die Glamourose collectie er wel echt tof uitzien zeg. Maar ja, roze! Dan kun je het bij mij al bijna niet meer fout doen natuurlijk.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.