Pure luxe voor je haar: Orofluido Mask

Eens per week verwen ik mijn haar met een masker (althans, ik probeer dat 1 keer per week te doen, om een of andere reden vergeet ik het weleens, terwijl ik mijn gezicht wel trouw minimaal eens per week trakteer op een masker). Omdat ik zo tevreden ben over de Shampoo en Beauty Elixer van Orofluido, besloot ik het masker ook eens te proberen. Dat kon bijna geen miskoop worden.

Orofluido Mask

De producten van Orofluido zijn gebaseerd op een piramide van schoonheid, welke gevormd wordt door 3 natuurlijk oliën:

 • Arganolie versterkt het haar en maakt het zacht
 • Cyperusolie geeft een natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen, en maakt het haar zacht, glad en flexibel en eenvoudig in model te brengen
 • Lijnzaadolie verzacht en sluit de haarschubben. Het geeft het haar een mooie, natuurlijke glans.

Het masker belooft een “intense vochtinbrengende en diepherstellende werking” te hebben.

Orofluido Mask

Het masker is eenvoudig te gebruiken: je brengt het aan op vochtig (gewassen) haar en laat het 3 tot 5 minuten inwerken, hierna spoel je het uit. Ik laat het masker ook wel langer inwerken, als ik het gebruik als ik in bad ga. Ik wikkel mijn haar dan, na het aanbrengen van het masker, in een handdoek. Door de vochtige warmte die ontstaat, kunnen de oliën nog beter hun werk doen.

Orofluido Mask

Het Orofluido Mask heeft een prettige, vrij dunne substantie, het brengt lekker makkelijk aan. Ik neem een niet al te grote hoeveelheid uit de pot, en breng dat aan op mijn natte haar. Al meteen bij het aanbrengen merk ik de verzachtende werking. De geur is, net als de andere producten van Orofluido, erg lekker: amber met vanille. Ook na het uitspoelen blijft mijn haar lekker ruiken. Ik vind het zonde om er dan meteen weer stylingproducten in te doen, ik gebruik het masker dan ook bij voorkeur ’s avonds. Mijn haar voelt na gebruik heerlijk zacht, na het een paar weken gebruikt te hebben, merk ik duidelijk dat het minder droog is. Ik vind het masker echt een goede aanvulling op het Orofluido Beauty Elixer. Zeker met de kou die in (nabije?) aantocht is, kan het naar mijn mening geen kwaad om je haar extra te verwennen.

Het Orofluido Mask is o.a. te koop bij Haarshop.nl en kost € 13,50 voor 250 ml of € 26,95 voor 500 ml. Haarshop.nl biedt gratis verzending bij een bestelling vanaf € 35,=, en als je (op werkdagen) voor 15.00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis.

Gebruik jij weleens een haarmasker?

2 Comments on Pure luxe voor je haar: Orofluido Mask

 1. Kim
  1 december 2012 at 11:48 (10 jaren ago)

  Klinkt geweldig! Ik vond de geur van Orofluido ook zalig, hmm! Momenteel gebruik ik het 3 minute masker van Aussie, (Take The Heat) dat is ook een super masker. Orofluido staat eigenlijk op mijn probeerlijstje nu. 😀

  Beantwoorden
 2. Lisa's beautybabbels
  28 november 2012 at 15:01 (10 jaren ago)

  Wauw, dit masker ziet er goed uit. Mooie foto’s. Het masker maakt me wel nieuwsgierig. Ik gebruik zelf 1 a 2 keer in de week een kokosmasker, pure kokosolie. Daar knapt mijn haar ook erg van op.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.