Quality time met mijn kleine BFF

Een paar weken geleden vertelde ik over mijn plannen voor onze Staycation. Niet echt wilde plannen, maar als het even kon, wilde ik wel een paar daagjes weg met Benthe. Helaas werd ze vlak voor mijn vakantie behoorlijk ziek. En dus begon onze vakantie noodgedwongen eerder, Γ©n kwam er uiteindelijk niets van mijn plannen terecht. Maar natuurlijk genieten we wel gewoon van onze Quality time samen, zeker nu het inmiddels iets beter met haar gaat.

Quality timeQuality time in onze vakantie

In mijn eerste vakantieweek ging het nog niet heel goed met Benthe. Wel een stuk beter dan de week ervoor, maar ze had weinig energie en sliep veel. We wandelden wel, maar dan in een bejaardentempo, en veelal kleine rondjes. Na afgelopen weekend is ze echter beduidend verbeterd, en begint ze weer meer op haar eigen blije zelf te lijken ♥

Deze vakantie staat voor mij nog meer dan anders in het teken van Quality time met Benthe. Ze is natuurlijk al behoorlijk op leeftijd, en afgelopen weken heb ik meer dan ooit beseft dat onze tijd samen heel kostbaar is. Quality time dat is voor ons: tijd samen doorbrengen. Niet persΓ© op een andere plek in Nederland of het buitenland, wij kunnen thuis ook heel goed genieten. In onze mooie tuin, samen op de bank, in het bos, of als we samen outfitfoto’s maken πŸ™‚ Benthe vindt eigenlijk alles leuk, zolang ze maar bij mij is.

Quality timeEn dat is dus precies wat we deze vakantie doen: tijd samen doorbrengen. ‘s Ochtends starten we uiteraard iets later dan normaal onze dag op. Na onze eerste wandeling ontbijt ik op mijn gemakje, daarna doe ik even wat klusjes in huis of zet mijn outfit van die dag op de foto. Normaal ben ik daarvoor afhankelijk van het weekend, maar nu in onze vakantie, kan ik lekker wat vooruit werken wat OOTD’s betreft.

Quality timeBenthe poseert mee, en checkt of alles netjes zit aan de achterkant πŸ˜‰

Quality timeHappy Dresses

Bijkomend voordeel van het feit dat we lekker thuis blijven, is het feit dat ik mijn Happy Dresses van Tante Betsy niet hoef te missen. Ik zou echt niet weten welke ik moest kiezen als ik op vakantie zou gaan, ik zou ze allemaal willen meenemen! Dress Holiday Gnome Love van de eerste levering van dit najaar was nog niet op de foto geweest. Dus die was vorige week aan de beurt. EΓ©n van de twee modellen jurkjes met de vrolijke kabouterprint, ik ontving deze in de mooie kleur Green ♥

Quality timeDress Holiday Gnome Love valt iets kleiner, ik draag haar wel gewoon in mijn eigen maat XL. Als je tussen twee maten in zit, kun je echter beter voor de grootste maat kiezen. Het model valt aansluitend van boven en uitlopend bij het rokgedeelte. Door de driekwart mouwen is het een perfect jurkje voor het najaar. De halslijn van dit jurkje, met de knoopjes bij de buste, vind ik echt zo mooi! Ik ben blij dat dit mooie model weer terug van weggeweest is!

Quality timeLet’s go outside!

Gelukkig zit het weer ons deze vakantie wel mee (grotendeels), en dus kunnen we lekker veel wandelen. Voor zover Benthe’s conditie dat toelaat natuurlijk, maar van een klein rondje door het bos genieten we net zoveel als van een urenlange wandeling. Tijdens de wandelingen draag ik meestal een vestje of hoodie over mijn jurkjes. Deze Sporty Jacket Solid AW18 Red is nu al favoriet! Ze is echt met zo ontzettend veel items te combineren, zelfs met een groene outfit zoals je ziet πŸ™‚

Quality timeIk draag de vestjes en hoodies nu vooral als jas, of als we even buiten zijn en het is wat frisser. Zo vind ik het heerlijk om, zolang als het kan, ‘s avonds buiten te eten. Zeker als ik een hele dag binnen op kantoor heb gezeten, vind ik het lekker om nog even van de buitenlucht te genieten als ik thuis kom. Ook voor die momenten is zo’n vestje gewoon perfect. Straks als het echt kouder wordt, ga ik ze lekker als vest dragen.

Quality timeHoewel ik natuurlijk veel zorgen heb en heb gehad om Benthe, heb ik wel genoten van onze Quality time samen. Ondanks het feit dat ze vooral de eerste week niet helemaal zichzelf was, hebben we wel dierbare momenten gehad samen. Momenten die niemand ons meer afneemt!

Quality time Ik heb het jurkje in dit artikel ontvangen voor mijn blog ♥

16 Comments on Quality time met mijn kleine BFF

 1. Cindy
  9 september 2018 at 14:38 (2 jaar ago)

  Fijn dat het weer beter gaat met het meisje, op zulke momenten realiseer je je ineens dat ze Γ©cht oud worden.

  Ik vind dit kabouterjurkje echt zΓ³ leuk! πŸ˜€

  Voordat ik de hele website ga uitpluizen: heb jij je jurkjes ooit in de lengte opgemeten? Ik zou ook graag een Tante Betsy jurkje willen, maar ‘knielengte’ (wat op de site staat vermeld) zegt mij niet zo veel, net als ‘valt op maat’; is best lastig als ik de hele maatvoering van Tante Betsy niet ken πŸ˜‰
  Ik vind het fijn om te weten hoe lang vanaf de schouder een jurkje is en wat de breedte is als het jurkje plat ligt. Dan kan ik dat vergelijken met de paar andere jurkjes die ik heb.

  Beantwoorden
  • Natasja
   9 september 2018 at 16:07 (2 jaar ago)

   Jazeker, ik heb alle jurkjes van deze najaarscollectie die ik heb, opgemeten. Dit jurkje heeft een lengte van 104 cm (ik meet aan de achterkant vanaf het midden van de nek naar beneden) en een okselbreedte van 49 cm.

   Beantwoorden
   • Cindy
    30 september 2018 at 17:25 (2 jaar ago)

    Oeps, ik heb je antwoord helemaal gemist…

    Maar hier heb ik wat aan, fijn!
    Zal mijn jurkjes eens opmeten ter vergelijking. Ik zit weer in een jurkjes- en rokjes-periode namelijk

    Beantwoorden
 2. Mina
  9 september 2018 at 12:14 (2 jaar ago)

  Super dat het de goede kant op gaat met je kleine spikkelprinses! Mooie foto’s van jullie samen! En ook zo leuk dat ze echt lijkt te inspecteren of je jurk goed zit van achteren! Heerlijk samen genieten!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  9 september 2018 at 10:28 (2 jaar ago)

  Fijn dat het nu beter met haar gaat.
  Ze staat er leuk bij op jou foto’s.
  Prachtige outfit foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  9 september 2018 at 09:24 (2 jaar ago)

  En zo is het maar net; het zijn allemaal momenten en herinneringen die niemand die je meer afneemt. Ik ben blij om te lezen dat het beter met Benthe gaat. Ik vind die foto dat jij op de tafel zit zo leuk.

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  9 september 2018 at 09:12 (2 jaar ago)

  Wat een mooi artikel β™‘
  JΓ­j bezit het vermogen om uit het leven te halen wat er in zit, te waarderen wat je hebt en te genieten. Van Benthe die voor jou je alles is en je mooie fijne huis en tuin waar je zo heerlijk jezelf kunt zijn.
  Super dat je zo bent! Geniet van je laatste vakantiedag X

  Beantwoorden
 6. Neeltje
  9 september 2018 at 08:55 (2 jaar ago)

  Wat goed dat je bewust geniet van alles wat je nu hebt. Knap en heel fijn.

  Dat jullie nog lang van elkaars gezelschap mogen genieten.

  Beantwoorden
 7. Tamara
  8 september 2018 at 23:51 (2 jaar ago)

  Akelig is dat hè, als het niet goed gaat met je huisdier. Gelukkig nu alweer beter. Wat is die bovenste foto gezellig, zeg!

  Beantwoorden
 8. Annette Elias
  8 september 2018 at 22:08 (2 jaar ago)

  Wat een fijn en liefdevol verhaal Natasja. gewoonweg hartverwarmend! JE ziet er geweldig uit in je jurkje met vestje. Mooie inspiratie voor mij!

  Beantwoorden
 9. Caro
  8 september 2018 at 22:00 (2 jaar ago)

  Wat kan je toch waanzinnig veel van je hond houden hè?! Dan is niets een opoffering en alle momenten samen in goud te vatten. Zeker als ze al zo lang bij je is.

  Dat laat je ons prachtig zien in deze blog. Mooi! Ik hoop haar 14 oktober live te mogen ontmoeten. Maar sowieso zien wij elkaar dan weer. Echt zin in.

  Dit jurkje staat je supermooi; goeie kleuren, ook met het jasje. Genoten van je blog. Lfs.

  Beantwoorden
 10. Joyce Siemons
  8 september 2018 at 21:23 (2 jaar ago)

  Wat fijn dat het wat beter gaat. En dit is zo’n topper van een jurkje! En het vest trouwens ook fijne vakantie nog

  Beantwoorden
 11. Fhathima
  8 september 2018 at 20:59 (2 jaar ago)

  Fijn dat het iets beter gaat met Benthe! Geniet van elkaar

  Beantwoorden
 12. Jula
  8 september 2018 at 20:58 (2 jaar ago)

  Wat heerlijk dat het beter gaat met Benthe. Geniet maar van ieder moment samen.
  Ik vind dat deze jurk in combinatie met het vestje je prachtig staat Natasja!

  Beantwoorden
 13. Cindy
  8 september 2018 at 18:48 (2 jaar ago)

  Fijn dat het beter gaat met haar, en geniet inderdaad volop van haar nu ze nog bij je is.
  Mijn 14 jarige kat is momenteel ook behoorlijk ziek, helaas ziek geworden toen ik in Spanje zat, dus mijn vakantie is helaas niet geworden wat ik voor ogen had.
  Wat voel je je machteloos als je de zorg uit handen moet geven πŸ™ Ze is 3 dagen opgenomen geweest, kon haar gisteren gelukkig ophalen en hoop dat ze nu herstelt. Gaat gelukkig al iets beter, anders had ze maandag weer opgenomen moeten worden.
  Dus geniet nu ook volop van haar aanwezigheid!

  Beantwoorden
  • Natasja
   9 september 2018 at 16:08 (2 jaar ago)

   Oh jeetje Cindy, ook bij jou grote zorgen! Gelukkig gaat het nu wat beter, sterkte ermee!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.