RainPharma Balming Face Scrub

Eén van de eerste producten van RainPharma die ik bij mijn schoonheidsspecialiste Mireille kocht, en misschien ook wel degene waar ik het allermeest enthousiast over ben. Ik heb het over de RainPharma Balming Face Scrub. Volgens eigen zeggen: ‘Een scrub voor het gelaat zoals je die nog nooit eerder ervaren hebt’. Nou, ik geloof dat ik dat wel volmondig kan beamen. Ik deel mijn ervaring graag met jullie!

RainPharma Balming Face Scrub

RainPharma Balming Face Scrub

Toen ik de RainPharma Balming Face Scrub op de website van Mireille zag, was ik eigenlijk meteen onder de indruk. Deze Face Scrub bevat namelijk heel veel mooie, natuurlijke oliën. En zoals alle producten van RainPharma zitten er geen ‘nasties’ in, geen nare ingrediënten die je huid kunnen irriteren of beschadigen.

Zoals ik al zei: de scrub bevat heel veel prachtige, natuurlijke ingrediënten, waarvan een groot deel oliën. Abrikozenpitolie, Amandelolie, Avocado olie, Druivenpitolie, Jojoba olie, Arganolie en Wortelolie. Ohlala, daar zitten een paar favorieten van mij tussen hoor! Gember stimuleert de doorbloeding van de huid, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd, én de verzorgende ingrediënten nog beter door de huid worden opgenomen. Essentiële oliën uit salie, ceder, ylang ylang, lavendel en sinaasappel zorgen voor een heerlijke kruidige geur.

RainPharma heeft altijd van die leuke grapjes in hun verpakkingen, ik houd er van! ♥

RainPharma Balming Face Scrub

Textuur, geur en werking

RainPharma Balming Face Scrub zit in een glazen pot met een zwart deksel. Bij de pot zit een spatel om de scrub uit de pot te halen, zo blijft het product hygiënisch en langer houdbaar. Er zitten namelijk geen conserveringsmiddelen in de scrub, dus dan is het des te belangrijker om het product schoon te houden.

RainPharma Balming Face Scrub

Ik vind de Face Scrub in de pot qua textuur lijken op abrikozenjam. De geur is heel subtiel, ik vind het zoet kruidig.

Je gebruikt de RainPharma Balming Face Scrub op een droge huid, en brengt hem ook met droge handen aan. In het begin maakte ik de fout om hem op een licht vochtige huid te gebruiken, maar dan heeft hij niet de werking die hij hoort te hebben.

Na het aanbrengen masseer je de Balming Face Scrub over de huid, waarbij hij verandert in een balsemachtige textuur. Hoe langer je masseert, hoe meer de oliën in de Scrub tevoorschijn komen, dus hoe olie-achtiger de textuur wordt. De Scrub heeft een heel subtiele, polijstende werking die geenszins schurend of irriterend aanvoelt op mijn huid. Maar als je een erg gevoelige huid hebt, is het verstandig om iets zachter te masseren.

RainPharma Balming Face Scrub

Na het inmasseren verwijder je de Face Scrub met warm water, hierbij krijgt hij een beetje een melkachtige textuur.

Het resultaat

Het resultaat van de Balming Face Scrub is bijna verslavend, dit wil ik iedere dag wel! Nee hoor, je gebruikt de scrub slechts één keer per week. Maar echt: mijn huid voelt naderhand zo ontzettend zacht, maar ook zo ontzettend goed doorbloed. Echt dat volle, glowy resultaat, je kent het vast wel. Ze is overigens ook een beetje glowy als in rozig. Maar ik gebruik de scrub toch altijd ’s avonds voor ik naar bed ga, dus dat is geen enkel probleem. Ook de volgende ochtend voel ik nog de zachtheid en de uitstekende doorbloeding ♥

Ik zei het al aan het begin van het artikel: RainPharma Balming Face Scrub is een scrub zoals je die nog nooit eerder ervaren hebt. Ik denk dat dit met stip de fijnste Face Scrub voor thuisgebruik is die ik ooit gehad heb.

De Balming Face Scrub is verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille, een pot van 50 ml kost € 39,95.

1 Comment on RainPharma Balming Face Scrub

  1. Mireille
    25 februari 2022 at 13:37 (4 maanden ago)

    Echt zo’n topper deze Scrub van Rainpharma. Net als Natasja ben ik fan van deze prachtige Balming Face Polish

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.