RainPharma Classic Shower Scrub Sweet Morning Mint

De komende tijd gaan jullie hier op Beautyspots veel over het Belgische merk RainPharma lezen. Sinds een aantal maanden verkoopt mijn schoonheidsspecialiste Huidverzorging Mireille het merk, en voor Kerst kreeg ik een geweldige cadeaubox van haar. Met daarin een aantal heerlijke producten voor onder de douche, die ik meteen (als in: nadat ik ze op de foto had gezet) ben gaan testen. Vandaag het eerste product uit de box, de RainPharma Classic Shower Scrub Sweet Morning Mint.

RainPharma Classic Shower Scrub Sweet Morning Mint

RainPharma Classic Shower Scrub Sweet Morning Mint

In de box die ik van Mireille kreeg, zat een travelsize flacon van de RainPharma Classic Shower Scrub Sweet Morning Mint. Het normale formaat is 250 ml, een lekker royale fles dus. De scrub is onderdeel van de Aromatherapy Essentials lijn, een geurige lijn producten met essentiële oliën voor je dagelijkse verzorging. Voor iedere stemming en/of gelegenheid is er een perfect bijpassende geur. De geur Sweet Morning Mint helpt je om de dag heerlijk fris en ontspannen te starten.

RainPharma Classic Shower Scrub Sweet Morning Mint

De Scrub belooft dode huidcellen op milde wijze te verwijderen. Hoewel een scrub van mij best pittig mag zijn, is een te grove scrub natuurlijk nooit goed voor je huid.

Ingrediënten

De scrub bevat prachtige, natuurlijke ingrediënten. Uiteraard zijn ook de scrubdeeltjes 100% natuurlijk. In plaats van SLS of SLES om het product te laten schuimen, zit er coco-glucoside in, dit heeft een goed reinigend en schuimvormend vermogen. Het is gemaakt van gedroogd vruchtvlees van kokosnoot en is biologisch afbreekbaar.

RainPharma Classic Shower Scrub Sweet Morning Mint

Textuur, geur en werking

De geur Sweet Morning Mint is werkelijk heerlijk. Geen duizend-in-een-dozijn mintgeur, maar een kruidige mix van mint, rozemarijn en cederhout. Het is een geur die fris is, maar tegelijk ook een beetje warmte in zich heeft. Ik denk dat dit nu al één van mijn favoriete RainPharma geuren is!

De texuur is dun, maar niet zo dun dat het meteen weer van mijn huid loopt. Ik was bang dat de scrubkorreltjes voor mij misschien te subtiel zouden zijn, maar dat is zeker niet het geval. Bij het inmasseren voelt de scrub heel aangenaam op mijn huid, maar ik voel wel duidelijk de scrub. Het lijkt alsof de texuur ook iets olie-achtigs heeft, waardoor het masseren heel aangenaam voelt op mijn huid. In aanraking met mijn vochtige huid schuimt de scrub licht op, wat het aangename gevoel nog eens versterkt.

De Classic Shower Scrub zorgt echt voor een heerlijk, bijna therapeutisch moment onder (naast) de douche. Wat een heerlijke geur, en wat een perfecte scrub is het! Na het scrubben, afspoelen en afdrogen voelt mijn huid zó ontzettend zacht, en meteen al licht verzorgd. Zelfs na twee dagen voel ik nog het effect op mijn huid ♥ Ja, hier gaat zeker een grote flacon van komen!

RainPharma Classic Shower Scrub Sweet Morning Mint kost € 24,95 voor een flacon van 250 ml. Je vindt hem hier in de webshop van Huidverzorging Mireille.

Ik heb het product in dit artikel ontvangen.

1 Comment on RainPharma Classic Shower Scrub Sweet Morning Mint

  1. Mireille
    20 januari 2022 at 08:49 (4 maanden ago)

    Oh wat fijn om te lezen dat jij net zo enthousiast bent als ik over deze bodyscrub.
    Bedankt voor de review.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.