Rainpharma Mood voedingssupplement

Vroeger slikte ik regelmatig voedingssupplementen en vitaminepillen. Maar sinds ik veel gezonder eet en de suiker zoveel mogelijk laat staan, heb ik ze eigenlijk niet echt meer nodig. Het enige wat ik iedere dag slik, is een capsule Serotonine Booster, om mijn ‘heads up’ te houden. Ik had bij Huidverzorging Mireille al regelmatig de voedingssupplementen van Rainpharma voorbij zien komen, maar me er nooit echt in verdiept. Tot ik onlangs van Mireille een doosje Rainpharma Mood kreeg, een voedingssupplement dat helpt vermoeidheid te verminderen en je fysieke en mentale gesteldheid helpt verbeteren. Ik heb een kuurtje van 10 dagen gedaan en ik sta echt versteld van het resultaat!

Rainpharma Mood

Rainpharma Mood

Rainpharma gaat verder dan alleen verzorgingsproducten, ze hebben ook een uitgebreide lijn op het gebied van voeding en gezondheid. Zoals verschillende dieet/detox boxen, shakes en voedingssupplementen. Zodat je je zowel uiterlijk als innerlijk helemaal fit en stralend kunt voelen. Voedingssupplementen kun je als ondersteuning gebruiken, voor bijvoorbeeld een mooiere huid, sterkere nagels of als hulp bij afvallen. Maar ook voor je innerlijk kunnen voedingssupplementen je net dat beetje extra geven. Uiteraard altijd in combinatie met een gezonde, gebalanceerde voeding en levensstijl.

Rainpharma Mood is een voedingssupplement op basis van Ginseng, Rozenwortel, vitaminen B en Choline. Je kunt het gebruiken op dagen dat je mentaal of fysiek wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Of als kuurtje, als je mentale en/of fysieke energie een boost nodig heeft. Ik heb het gebruikt als kuurtje, omdat ik zo het optimale resultaat kon ervaren.

Rainpharma Mood

Ingrediรซnten

Ginseng en Rozenwortel helpen goed tegen vermoeidheid en bieden ondersteuning bij fysieke en/of mentale ‘hobbels’. Ginseng ondersteunt tevens een gezonde bloedcirculatie en bloedsuikerspiegel (helpt dus energiedips voorkomen) en helpt bij de verwerking van melkzuur na het sporten. Diverse Vitamines B ondersteunen de werking van het zenuwstelsel, het immunsysteem, het hormoonstelsel en helpen bij vermindering van vermoeidheid. Een uitgebreide omschrijving van de werking van alle afzonderlijke ingrediรซnten vind je op de website van Mireille: klik.

Rainpharma Mood

Gebruik

Een doosje Rainpharma Mood bevat 10 zakjes, je neemt per dag 1 zakje in tijdens het ontbijt. Je kunt het dus als kuur innemen, 10 dagen achter elkaar. Maar je kunt ook tussendoor een zakje innemen op dagen dat je een boost nodig hebt, bijvoorbeeld voor een examen, een belangrijk sportevenement of op dagen dat je het ‘gewoon’ even nodig hebt.

Dat laatste was bij mij het geval. Ik kreeg Rainpharma Mood op het moment dat ik helemaal niet goed in mijn vel zat door de situatie in de wereld. Hoewel ik wel probeerde om het een beetje van me af te zetten, om het allemaal wat minder te volgen, lukte dat niet zo goed. Ik maakte me veel zorgen, het greep me soms letterlijk naar de keel.

Natuurlijk wist ik dat een zakje Rainpharma Mood dit niet ging oplossen, ook tien zakjes niet. Maar dit was wel een perfect moment om te ervaren wat dit voor mijn mood zou kunnen betekenen.

Je lost iedere ochtend bij het ontbijt een zakje op in een glas water. Dat oplossen gaat heel snel en makkelijk, even roeren is voldoende. De smaak van Rainpharma Mood is als die van een bittere sinaasappel. Prima te doen vind ik.

Werking van Rainpharma Mood

Ik ben op maandag gestart met de 10-daagse kuur, en al na een paar dagen merkte ik een positieve verandering in mijn hoofd. Ik kreeg weer grip op mijn gedachten, kon me steeds beter afsluiten voor de ellende, en eind van de week zag ik het zonnetje weer. Wat natuurlijk niets verandert aan mijn medeleven voor de situatie. Maar ik zat er met mijn hoofd niet meer middenin, liet me niet meer naar beneden trekken door de nieuwsberichten. Ook de drukte en chaos op het werk kon ik beter handelen, en sloot de vrijdagmiddag samen met mijn collega zingend af. Wat een verschil met de week ervoor, toen ik de hele middag moest huilen door alle nare berichten.

Rainpharma Mood kost โ‚ฌ 29,95 voor een doosje met 10 zakjes. Per dag uitgerekend is dat niet goedkoop, maar gezien de werking bij mij vind ik het het geld echt meer dan waard. Ik ga deze kuur zeker vaker inzetten als boost, bijvoorbeeld tijdens mijn jaarlijkse voorjaarsmoeheid. Maar ik ga ook een doosje in de kast zetten voor de dagen tussendoor, wanneer ik wel een boost voor mijn mood kan gebruiken. Je koopt Rainpharma Mood via de website van Mireille. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

4 Comments on Rainpharma Mood voedingssupplement

 1. Paola
  23 april 2022 at 18:40 (4 weken ago)

  Wat fijn dat je er baat bij had natasja..

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 april 2022 at 08:27 (4 weken ago)

   Ja, ik stond zelf echt versteld van het resultaat!

   Beantwoorden
 2. Jelma
  22 april 2022 at 06:59 (4 weken ago)

  Jouw verhaal klinkt enigszins bekend en wellicht dat mij zo’n kuurtje goed zou doen. Iets om in gedachten te houden…

  Beantwoorden
 3. Mireille
  21 april 2022 at 08:25 (4 weken ago)

  Wat fijn om te horen dat mood je zo goed geholpen heeft Natasja. Bedankt weer voor dit mooie artikel.
  Ik zelf ben ook blij verrast door de resultaten met de voedingssupplementen van RainPharma.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.