Real Techniques Mini Brush Trio

Soms heb je momenten dat je make-up even een touch-up nodig heeft, bijvoorbeeld als je na een hele school- of werkdag nog een afspraak hebt waar je goed voor de dag wil komen (en zeg nu zelf: eigenlijk wil je toch gewoon altijd goed voor de dag komen?).Β  Ik heb dan niet altijd zin om al mijn make-up attributen mee te nemen, vooral mijn kwasten laat ik liever thuis, omdat ze los in mijn tas natuurlijk vies worden, en ik er weinig voor voel om een toilettas mee te slepen in mijn handtas. Gelukkig is daar nu het Real Techniques Mini Brush Trio, die minder ruimte inneemt dan je mobieltje, en waarmee je, waar je ook bent, snel en vakkundig je make-up kunt bijwerken.

Real Techniques Mini Brush Trio

Real Techniques Mini Brush Trio

Real Techniques Mini Brush Trio: kwaliteit in mini-formaat

De make-up kwasten van Real Techniques zijn wereldwijd geliefd en befaamd vanwege hun uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn de kwasten 100% cruelty-free.

Het Real Techniques Mini Brush Trio bevat een Mini Foundation brush voor het aanbrengen van vloeibare foundation en concealer, een Mini Shading brush voor het aanbrengen of het bijwerken van oogschaduw, en een Mini Face brush voor het aanbrengen van poeder, blush en bronzer.

Real Techniques Mini Brush Trio

Toen ik de Real Techniques Mini Brush Trio thuis kreeg en voor het eerst zag, viel het formaat van de kwasten me in eerste instantie wel een beetje tegen. Ze zijn wel echt mini, zeg maar. Gelukkig blijkt het formaat niet van invloed op de kwaliteit van de kwasten, die is uitstekend, zoals ik gewend ben van Real Techniques.

Real Techniques Mini Brush Trio

De Mini Face brush en de Mini Shading brush zijn beiden erg fijn in gebruik. Hoewel met name de Mini Face brush natuurlijk een stuk kleiner is dan een reguliere poederkwast, en daardoor ook anders werkt, is hij voor het bijwerken van mijn gezicht uitstekend geschikt. De haren voelen net zo zacht als de gewone Real Techniques kwasten, en brengen de poeder prima aan op mijn huid. Ook de Mini Shading brush is prima geschikt voor het doel waarvoor hij gemaakt is: het bijwerken van mijn oogschaduw. Voor het aanbrengen van een compleet nieuwe oogschaduw vind ik hem vanwege het formaat minder geschikt.

Over de Mini Foundation brush ben ik echter niet zo tevreden. Door de vorm van de kwast (dun en met vrij lange haren) is deze nogal flexibel, als je het mij vraagt te flexibel om foundation en/of concealer nauwkeurig aan te brengen. Van mij hadden ze deze kwast achterwege mogen laten, en in plaats daarvan een tweede, wat dikkere oogschaduwkast in het setje mogen stoppen.

Desondanks vind ik de Real Techniques Mini Brush Trio een goede toevoeging aan het assortiment, ik gebruik de Mini Face brush en Mini Shading brush regelmatig, zeker toen we vorige week in Barcelona waren.

Het Real Techniques Mini Brush Trio kost € 11,99 en is onder andere verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

4 Comments on Real Techniques Mini Brush Trio

 1. Melanie
  25 juni 2014 at 23:17 (8 jaren ago)

  Ik zag deze toevallig laatst bij The Make Up Spot liggen. Lijken me hele fijne kwasten! Het enige nadeel is dat ze niet los te verkrijgen zijn. Fijn review dit!

  Beantwoorden
 2. Lisanne
  24 juni 2014 at 21:12 (8 jaren ago)

  Handig zo’n klein setje! The make up spot heeft ook een zomerbox voor 50 euro zag ik, daar zit deze ook in.

  Beantwoorden
 3. saskia
  24 juni 2014 at 11:44 (8 jaren ago)

  Dit soort setjes zijn zo onwijs handig, fijne review. Ik ben erg benieuwd naar deze kwasten!

  Beantwoorden
 4. Nicole
  24 juni 2014 at 09:02 (8 jaren ago)

  Wat een lief setje!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.