Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nail polish

Toen ik op Facebook las en zag dat The Make Up Spot het merk Red Carpet Queen ging verkopen, begon ik nog net niet te stuiteren achter mijn laptop. Ik had al veel goede verhalen over de Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nail Polish (a name to remember!) gehoord, ik kon dan ook niet wachten tot ze binnen kwamen, en ik ze kon bestellen. Ik bestelde drie kleuren: 06 Fade To Grey, 03 Skinny Love en 12 Poisen Ivy.

Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nail polish

Ik moet eerlijk zeggen dat Fade To Grey en Poisen Ivy in het echt wat donkerder uitvielen dan ik ze op de foto gezien had, en vooral Fade To Grey vind ik daardoor meer een kleur voor het najaar dan voor nu, maar uiteraard heb ik ze toch even geswatcht voor jullie.

De Bullet Proof Long Lasting Nail polishes van Red Carpet Queen zijn 5-free (vrij van Dibutyl Phthalate, Tolueen, Formaldehyde, Formaldehyde resin en Camphor), snel droog en dekkend in 2 laagjes. De bullet shaped bottles zijn plaatjes om te zien, en hebben een plat, breed kwastje wat erg prettig werkt.

Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nail polish

Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nail polish 06 Fade To Grey

Fade To Grey is een donkergrijze lak met een crΓ¨me finish. Deze lak is ontzettend dun, wat even een beetje lastig was bij het aanbrengen. De eerste keer mislukte falikant, de nagellak liep zo van mijn nagels af… Iets minder aanbrengen dus, met wat meer beleid. Ik houd van dit soort grijstinten, ik vind ze erg sjiek. En met een leuke glitter-topcoat erover geef je hem een twist naar keuze.

Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nail polish

Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nail polish 03 Skinny Love

Skinny Love is een prachtige nude kleur met een heel subtiel glittertje er in. Dit is (op dit moment) mijn favoriete kleur van de drie, ik vind hem werkelijk schitterend! De houdbaarheid van de Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nail polish is subliem: ik bracht deze op zondagavond aan, en op vrijdag ontstond pas de eerste tipwear. Perfect voor als je een week geen zin of tijd hebt om regelmatig nieuwe nagellak aan te brengen!

Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nail polish

Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nail polish 12 Poisen Ivy

Poisen Ivy is een blauw-groene kleur, die natuurlijk prachtig staat bij een zongebruinde huid. Toch denk ik dat ik hem met een mooie glitter-topcoat eroverheen net iets mooier vind voor deze tijd van het jaar.

Het enige nadeel wat ik aan deze nagellak kan ontdekken, is de dop. De vorm en het materiaal zorgen ervoor dat ik niet goed grip krijg, waardoor ze soms een beetje wegglijden.

De Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nail polishes hebben een inhoud van 10 ml. Ze kosten € 14,95, wat niet echt goedkoop is, maar gezien de houdbaarheid zijn ze wat mij betreft deze prijs meer dan waard!

Kende jij het merk Red Carpet Queen al?

3 Comments on Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nail polish

 1. Roxanne
  3 juni 2013 at 20:20 (9 jaren ago)

  Vooral de eerste kleur vind ik heel erg mooi!De flesjes zijn natuurlijk een echte beauty voor ’t oog. Je hebt prachtige swatches gemaakt πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. femketje
  3 juni 2013 at 14:46 (9 jaren ago)

  aparte flesjes πŸ˜€ erg gave kleuren!

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nail polish

 1. […] blushes, lipsticks en prachtige nagellakjes (je zag een paar Red Carpet Queen lakjes in dit […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.