Review Black Roses body latte van FairyFair

Twee weken geleden liet ik jullie mijn bestelling van FairyFair zien, een webshop met fairtrade home decorations, natuurlijke verzorging en accessoires.

Het product waar ik het meest benieuwd naar was, was de Black Roses body latte. Deze romige lotion heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een vrij zware geur, met een combinatie van sandelhout, bruine suiker, chocola, framboos, patchouli en met als ondertoon vijg (ik ruik zelf vooral de sandelhout en vijg, de laatste is één van mijn favoriete geuren). Waar ik normaal gesproken erg van zoete, frisse geuren houd, maak ik in het najaar en winter graag eens een zijsprongetje naar wat zwaardere geuren zoals deze. Heerlijk voor de afwisseling!

Black Roses body latte

De romige body latte heeft een aangename structuur, hij doet mij nog het meest denken aan biogarde. Hij smeert lekker makkelijk uit, en laat geen plakkerig gevoel achter. Ideaal dus als je meteen in je kleren wil! De body latte bevat sheabutter en jojoba olie, welke ervoor zorgen dat je huid gevoed wordt en verzorgd aanvoelt. Door de wat dunnere structuur is de body latte vooral geschikt voor de normale tot vette huid. Heb je een wat drogere huid, dan is er een voedende bodylotion, deze is wat dikker van substantie.

Black Roses body latteDe body latte is verkrijgbaar in talloze geuren, er zit vast een geur tussen die bij je past. Ik werd aangenaam verrast door de houdbaarheid van de geur: waar de geur van veel bodyproducten na een paar uur al vervlogen is, ruik ik de Black Roses body latte aan het eind van de dag nog steeds op mijn huid. Heerlijk! Wil je de geur toch nog wat versterken, of wil je een lichaamsparfum gebruiken wat goed matcht met de body latte, dan heeft FairyFair een natuurlijke showergel en een Body Splash in dezelfde geuren als de body latte. De showergel, bodylotion en body latte zijn er ook in een naturel variant, voor mensen met een parfumallergie.

Black Roses body latteHelaas is de body latte (evenals de bodylotion) op dit moment even niet verkrijgbaar, maar ik weet uit betrouwbare bron dat ze binnen korte tijd weer op voorraad komen. Wil je weten wanneer precies, stuur dan even een berichtje naar FairyFair. De body latte kost € 7,95 voor 120 ml.

3 Comments on Review Black Roses body latte van FairyFair

  1. Vera
    14 november 2012 at 21:24 (10 jaren ago)

    Hmm.. ik kan het bijna ruiken, klinkt lekker zeg!

    Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on Review Black Roses body latte van FairyFair

  1. […] Body Latte van FairyFair kende ik al langer, het is een lekker frisse, snel intrekkende bodylotion die ik erg […]

  2. […] week schreef ik in dit artikel over de heerlijke body latte van FairyFair. Maar dat was niet het enige wat ik laatst besteld had. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.