Review Crushed Bones body polish van FairyFair

Vorige week schreef ik in dit artikel over de heerlijke body latte van FairyFair. Maar dat was niet het enige wat ik laatst besteld had. In mijn pakje zat ook een heel bijzondere bodyscrub, de “Crushed Bones body polish”. Alleen de naam is al geweldig, vind je niet?

De body polish bevat bruine suiker, zeezout, zoete amandelolie en sheabutter. Het ruikt volgens de beschrijving naar zoete pruimen, sandelhout, chocolade truffel, vanille een vleugje frisse lucht, poederige ondertonen en patchouli.

Crushed Bones body polishIk ben eigenlijk niet echt van de lichaamsscrubs waar zout in zit, mijn lichaam reageert daar namelijk erg gevoelig op. Deze omschrijving kon ik echter niet weerstaan, en achteraf ben ik daar blij om. Ik heb de body polish nu verschillende keren gebruikt, en niks, nakkes, nada vervelende reactie gehad! Ik vermoed dat dit door de toevoeging van amandelolie en sheabutter komt, die een verzorgende werking hebben op de huid. De olie laat na het scrubben een heerlijk laagje achter op je huid, waardoor je eigenlijk geen bodylotion of ander verzorgend product nodig hebt na het douchen.

Crushed Bones body polishOmdat de olie bovenop komt te liggen, roer ik de body polish even goed door voor gebruik, zodat alles goed gemengd wordt. Vervolgens masseer ik de scrub in op mijn vochtige huid. Klein minpuntje vind ik, dat de scrub nogal los van substantie is, hierdoor vallen de korreltjes makkelijk uit elkaar. Ik moet dus voorzichtig masseren, anders valt de body polish al snel van mijn huid. Maar goed, als je hier rekening mee houdt, is het verder een heerlijke scrub.

Crushed Bones body polishDe geur is heerlijk, ik ruik vooral de zoete pruimen en de vanille. Echt een geur voor het najaar dus! De Body Polish is er in tientallen verschillende geuren, en kost € 7,95 voor 120 ml.

Dit was mijn eerste bestelling met verzorgingsproducten bij FairyFair, maar zeker niet de laatste. Ik ben van plan om nog meer van de natuurlijke producten te gaan proberen. Niet alleen omdat de producten heerlijk zijn, maar ook omdat alle producten van FairyFair op eerlijke en duurzame wijze geproduceerd worden.

Denk hier ook eens aan als je nog een kadootje zoekt voor de komende decembermaand. Want je hebt dan niet alleen een mooi kado voor die ene speciale persoon, maar samen dragen jullie dan ook een steentje bij aan een groenere, mooiere wereld. Als dat geen mooie gedachte is… Wat denk je bijvoorbeeld van deze eco soy wax melts met etherische oliën? Of deze schattige uiltjes-mobiel, voor op de kinderkamer? Ik ben zelf helemaal weg van dit prachtige, handgemaakte notebook, die gaat op mijn verlanglijstje voor de kerst!

3 Comments on Review Crushed Bones body polish van FairyFair

 1. Vera
  15 november 2012 at 16:51 (10 jaren ago)

  Zo in de pot lijkt het een heel vaste substantie, jammer dat hij dan toch snel uit elkaar valt. Ik vind dat altijd zo zonde.. Lekker dat er ook verzorgende oliën inzitten, me likes!

  Beantwoorden
 2. Kim
  15 november 2012 at 16:32 (10 jaren ago)

  Oh die scrub klinkt heerlijk!!

  Beantwoorden
 3. ellen van aalst
  15 november 2012 at 08:46 (10 jaren ago)

  mmmmm id heel erg leuk om te geven met de kerst!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.