Review Dermastir Multi-enzyme foaming cleanser

Vandaag wil ik je laten kennismaken met Redvitals, een webwinkel met exclusieve producten op het gebied van beauty en lifestyle. Naast bijzondere gezichtscrèmes (met o.a. kaviaar en 24-karaats goud), vind je er diverse fijne gezichtsreinigingsproducten, scrubs, serums en maskers van het merk Dermastir. Redvitals heeft tevens diverse gezondheidsproducten in haar assortiment, zoals afslankproducten en producten die helpen bij het stoppen met roken.

Dermastir Foaming Cleanser

Ik testte de afgelopen weken de Dermastir Multi-enzyme foaming cleanser. Deze licht schuimende reiniger is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen en reinigt tot diep in de poriën. Het verwijdert hierbij overtollig talg en oppervlakkige onzuiverheden, waardoor de huidlaag volledig vernieuwd wordt. De milde reiniger is vrij van parabenen en bevat zachte, anti-allergische ingrediënten waardoor de kans op irritatie minimaal is.

Dermastir Foaming Cleanser

Dermastir foaming cleanser zit verpakt in een zuurstofvrije verpakking, een sjiek uitziende royale pompflacon. Door de zuurstofvrije verpakking blijven de ingrediënten intact en dus goed hun werk doen. Eén pompje van de cleanser blijkt voldoende om mijn gezicht mee te reinigen, je doet dus erg lang met een flacon. Volgens de omschrijving breng je de foaming cleanser aan op een droog gezicht en hals, ik vind het prettig om mijn handen hiervoor even nat te maken met warm water, hierdoor schuimt de cleanser beter.

Dermastir Foaming Cleanser

Direct bij het eerste gebruik merk ik dat de cleanser goed reinigt. Het schuim maakt echt contact met mijn huid, en blijft er niet, zoals sommige gezichtsreinigers, bovenop liggen. Hierdoor wordt mijn make-up (en al het andere wat zich in de loop van de dag verzamelt op je huid, denk aan stof, luchtverontreiniging, uitlaatgassen e.d.) grondig verwijderd. Toch geeft de Dermastir foaming cleanser geen “agressief” gevoel, na het reinigen voelt mijn huid zacht en niet trekkerig en/of droog aan. Je spoelt het schuim eenvoudig af met water, of wast het er af met een washandje. Ik gebruik hierna mijn reguliere gezichtsverzorging.

Dermastir Foaming Cleanser

Dermastir Foaming Cleanser

Na een paar weken gebruik merk ik dat mijn gezicht gladder en egaler is, ook lijkt het alsof mijn huid minder dof is en meer straalt. Deze cleanser doet wat hij belooft, daar houd ik van! Het maakt dat ik erg nieuwsgierig ben geworden naar de overige producten van Dermastir, dus wellicht zie je binnenkort meer reviews van dit merk op Beautyspots.

De Dermastir Multi-enzyme foaming cleanser zit in een flacon van 150 ml en kost € 29,50. Redvitals belooft een snelle levering: als je voor 16.00 uur bestelt, heb je je bestelling de volgende werkdag in huis (als de postbode tenminste meewerkt). Betalen kan bij Redvitals met Ideal, creditcard of onder rembours.

Wat voor gezichtsreiniger gebruik jij?

3 Comments on Review Dermastir Multi-enzyme foaming cleanser

 1. Vera
  23 februari 2013 at 10:34 (9 jaren ago)

  Ik gebruik momenteel ook de Clinique liquid soap, daarna ga ik over op Biodermal of Cattier-Paris, maar deze klinkt ook erg fijn. Ook omdat hij ook goed make-up verwijdert.

  Beantwoorden
 2. florette
  14 februari 2013 at 12:46 (9 jaren ago)

  Ik gebruik op dit moment de Clinique facial wash extra mild, maar als deze op is ben ik van plan over te schakelen op de cleansing methode van dermalogica in twee stappen. Speciaal aangepast aan mijn huidtype 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 februari 2013 at 15:59 (9 jaren ago)

   Dermalogica hoor ik veel goede verhalen over inderdaad!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.