Review Dove nourishing oil care shampoo en conditioner

Kou, regen, sneeuw en daarna de verwarming: dit alles is een ware aanslag voor je huid en haar. En waar we onze huid in de winter meestal wel wat extra verwennen, zijn we geneigd om ons haar daar een beetje in te vergeten. Dat is jammer, want ook je haar verdient dat beetje bescherming tegen de soms extreme weersinvloeden. En je hoeft echt niet met allerlei ingewikkelde of dure haarmaskers en serums in de weer, bescherming is dichterbij dan je denkt.

Dove nourishing oil care

Dove heeft een speciale verzorgingslijn voor droog en pluizig haar: nourishing oil care. Deze lijn bevat een shampoo, twee verschillende conditioners en een haarmasker. Alle producten bevatten gewichtloze, niet vette, voedende oliรซn, en een unieke mix met arganolie, welke rijk is aan vitamine F en E. Deze ingrediรซnten voeden en herstellen je haar, waardoor het weer zacht en soepel wordt.

Dove nourishing oil care

Het eerste wat mij opviel bij gebruik van de shampoo en conditioner, is dat ze erg zuinig zijn in gebruik. Ik heb er maar heel weinig van nodig, voor mijn korte, maar dikke haar. Beiden voelen direct lekker zacht en verzorgend op mijn haar. De shampoo wast mijn haar in รฉรฉn keer wassen schoon, alle stylingproducten die ik iedere dag gebruik, worden direct en makkelijk verwijderd. Na het wassen voelt mijn haar al veel zachter, nog voor ik de conditioner gebruikt heb.

Dove nourishing oil care

(links de shampoo, rechts de conditioner)

Na het wassen breng ik de conditioner aan, deze laat zich heel makkelijk in mijn haar verdelen. Ik laat de conditioner 2 tot 5 minuten intrekken, afhankelijk van wat ik allemaal te doen heb onder de douche ๐Ÿ˜‰ Na het uitspoelen voelt mijn haar zacht en gevoed en ruikt heerlijk. Zowel de shampoo als de conditioner hebben een lekker zachte geur. Uiteraard blijft van deze geur niet zoveel over zodra ik mijn haar ga stylen, maar als ik mijn haar ’s avonds was en met frisgewassen haren naar bed ga, ruik ik de geur nog goed.

Na een paar weken gebruik is mijn haar voelbaar zachter geworden, en glanst meer dan voorheen. Ik ben erg tevreden over zowel het gebruik als de werking van beide producten.

Zowel de Dove nourishing oil care shampoo als de conditioner kost โ‚ฌ 3,85 en is te koop bij de bekende verkooppunten zoals Kruidvat, Etos en DA.

Merk jij aan je haar dat het meer verzorging nodig heeft in de winter?

 

1 Comment on Review Dove nourishing oil care shampoo en conditioner

  1. Vera
    23 februari 2013 at 10:01 (9 jaren ago)

    Ik vind Dove altijd zo lekker ruiken!! Jammergenoeg kan ik hun shampoos niet gebruiken ivm sulfaten.

    Ik heb niet echt extra verzorging nodig, maar ik gebruik ook nooit een fรถhn of stijltang die mijn haar kunnen beschadigen.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.