FairyFair Unbirthday Body Latte en White Rabbit Body Mist Spray

In een eerder artikel liet ik jullie de nieuwe producten van FairyFair uit de Alice in Wonderland lijn zien, waar ik ze kort aan jullie voorgesteld heb. Inmiddels heb ik de producten een tijdje in gebruik, vandaag vertel ik je wat ik van de FairyFair Unbirthday Body Latte en de White Rabbit Body Mist Spray vind. De gezichtsverzorgingsproducten komen later aan bod, die wil ik wat langer gebruiken om een mening te kunnen vormen.

FairyFair Unbirthday Body Latte

FairyFair Unbirthday Body Latte

Allereerst de FairyFair Unbirthday Body Latte. Ik heb al eens eerder een Body Latte van FairyFair gehad, uit de Halloween-collectie van vorig jaar. De Body Latte uit de nieuwe collectie is iets lichter van textuur dan die van vorig jaar. Ik vind hem perfect afgestemd op de tijd van het jaar, in de (na)zomer gebruik ik graag een luchtigere lichaamsverzorging dan in het najaar en de winter.

FairyFair Unbirthday Body Latte

FairyFair Unbirthday Body Latte: ingrediënten en geur

Zoals je in het vorige artikel al kon zien, is de FairyFair Unbirthday Body Latte heerlijk Barbie-roze van kleur, ik vind hem geweldig om te zien! Hij heeft een bijzonder rijk samengestelde geur van aardbei, bloedsinaasappel, kruiden, een vleugje patchouli, verschillende fruitsoorten en lichte bloesems. Het resultaat is een zoet-bloemige geur, ik vind het een erg vrouwelijke, delicate geur, waarmee ik mezelf op een luxe gevoel trakteer.

De body latte bevat: Aqua, Caprylic / capric triglyceride, Glyceryl stearate & Peg-100 stearate, Stearic acid, Vitis vinifera, Glycerin, Cetearyl alcohol, Sodium bicarbonate, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, butyrospermum parkii, parfum. Qua verzorgende ingrediënten zie je druivenpit-extract, glycerine, jojoba-olie en sheabutter. Verder is de ingrediëntenlijst lekker kort, en zitten er geen gekke dingen dingen in.

FairyFair Unbirthday Body Latte

FairyFair Unbirthday Body Latte: textuur en werking

Hier zie je hoe dun de FairyFair Unbirthday Body Latte is. Hij smeert lekker makkelijk in mijn huid, trekt snel in en is heel zuinig in gebruik. Heerlijk voor deze tijd van het jaar! Ik denk dat deze variant voor straks, als het wat kouder wordt, niet verzorgend genoeg is voor mijn huid, maar geloof me: tegen de tijd dat het oktober of november is, is mijn potje wel leeg 😉

Mijn huid voelt zacht en verzorgd aan, en ruikt heerlijk. De geur blijft lang aanwezig: na 3 à 4 uur ruik ik de heerlijke geur nog steeds.

De FairyFair Unbirthday Body Latte kost € 7,95 voor 140 gram.

FairyFair White Rabbit Body Mist Spray

FairyFair White Rabbit Body Mist Spray: ingrediënten en geur

Uit dezelfde lijn van Alice in Wonderland komt deze White Rabbit Body Mist Spray. Het is een heel bijzondere, zoetige geur: een combinatie van vanille, mirre en frisse, lichte bloesems. Hoewel het een wat meer poederachtige geur is dan de Body Latte, zijn ze uitstekend met elkaar te combineren, ik gebruik ze dan ook graag tegelijkertijd.

De ingrediënten van deze Body Mist Spray zijn: bloesemwater, argan olie, glycerine, vitamine E, polysorbaat20, aloë vera, parfum.

FairyFair White Rabbit Body Mist Spray

FairyFair White Rabbit Body Mist Spray: textuur en houdbaarheid

De FairyFair White Rabbit Body Mist Spray heeft een witte, beetje melkachtige textuur, en heeft een licht voedende werking. Nadat ik hem op mijn huid heb gesprayd, verdeel ik hem met mijn handen licht over mijn huid, de spray is dan binnen no-time in mijn huid getrokken en laat geen vlekken achter op mijn kleding. Ook als ik de Body Mist Spray na de Body Latte gebruik, trekt deze snel in mijn huid, en laat geen sticky laagje achter.

De geur van de FairyFair White Rabbit Body Mist Spray blijft lang aanwezig op mijn huid, zelfs op warmere dagen ruik ik hem na een paar uur nog. Ik vind een Body Spray heerlijk om op warme dagen te gebruiken in plaats van een eau de toilette of een parfum.

De FairyFair White Rabbit Body Mist Spray kost € 7,95 voor een verstuiver van 100 ml.

Houd je niet van zoete geuren, maar juist van een frisse, warme of wat voor soort geur dan ook? Zowel de Body Latte als de Body Spray is er in talloze andere geuren.

Van wat voor soort geuren houd jij?

2 Comments on FairyFair Unbirthday Body Latte en White Rabbit Body Mist Spray

 1. Miranda Aerts
  4 september 2013 at 13:36 (9 jaren ago)

  Ik hou van frisse geuren zoals frisgewassen katoen, aquatische geuren die je omringen met de geur van de zee maar ook van de geur van fruit(bloesems).

  Waar ik niet van houd, zijn zware geuren als musk en patchouili.

  Beantwoorden
 2. Kim
  4 september 2013 at 09:46 (9 jaren ago)

  Ik houd enerzijds van foody geuren, anderzijds van bloemige/volwassen geuren. Ik kan niet zeggen dat ik een bepaalde groep niet lekker vind, ligt maar net aan de samenstelling. Zolang het maar niet chemisch zoet of zo ruikt.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.