Review Fudge Daily Mint Shampoo

Ik gebruik al geruime tijd stylingproducten van Fudge. Via mijn vaste kapper maakte ik kennis met dit merk, en was er eigenlijk direct erg tevreden over. Hoewel ik uiteraard wist dat er ook shampoo en overige haarverzorgingsproducten van dit merk bestonden, had ik deze tot voor kort nog nooit geprobeerd. Toen de plannen voor Beautyspots vaste vorm begonnen aan te nemen, en ik weer een bestelling deed bij Haarshop, besloot ik om ook een shampoo van Fudge mee te bestellen, het werd de Daily Mint Shampoo.

Haarshop zegt het volgende over deze shampoo:

 Fudge Daily Mint Shampoo ontspant en reinigt het haar met tintelende menthol en pepermunt. Zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Fudge Daily Mint shampooAangezien ik aardig wat stylingproducten in mijn korte haar gebruik, was ik mijn haar dagelijks (vaak zelfs ’s ochtends én ’s avonds). Deze shampoo leek me dus uitermate geschikt.

Fudge Daily Mint shampooDe geur van de Daily Mint Shampoo doet mij denken aan TicTac-jes. Frisse munt, maar met een heel zachte ondertoon. Een geur die niet te overheersend is, wat ik persoonlijk erg prettig vind, aangezien ik na het wassen nog een en ander in mijn haar smeer, wat ook allemaal zijn eigen geur heeft. Tijdens het wassen merk je goed dat er menthol in zit, ik voel een duidelijke (niet vervelende) tinteling op mijn hoofdhuid, en mijn haar voelt lekker fris na het wassen. Dat wil zeggen: als ik mijn haar twee keer heb gewassen. Want, en dat vind ik meteen het grote nadeel van deze shampoo: ik moet mijn haar twee keer wassen om alle styling-producten goed uit mijn haar gewassen te krijgen. Na 1 keer wassen voelt mijn haar vettig aan, alsof de styling-producten wel “gesmolten” zijn, maar niet verwijderd. Dit in tegenstelling tot alle andere shampoos die ik tot nu toe gebruikt heb, die verwijderen mijn styling-producten gewoon met 1 keer wassen. Terwijl ik dus alleen maar producten van Fudge gebruik, je zou toch verwachten dat “men” bij Fudge alle producten op elkaar afstemt. Ik zal deze shampoo dan ook geen tweede keer kopen, hoe lekker verfrissend hij ook is; iedere dag (1 of 2 maal) twee keer mijn haar wassen gaat me net iets te ver.

Ik kocht de Fudge Daily Mint Shampoo bij Haarshop, hij kost daar 13,45 euro voor 300 ml. Hij is er ook in een fles van 1 liter, dan betaal je 33,65 euro. Haarshop levert alle producten die op voorraad zijn binnen twee werkdagen, en vanaf 35 euro betaal je geen verzendkosten.

Ken jij de producten van Fudge?

 

5 Comments on Review Fudge Daily Mint Shampoo

 1. Kim
  10 oktober 2012 at 13:14 (10 jaren ago)

  Ik had vroeger maar dat is echt heel lang geleden een soort van haarboter gehad voor mijn krullen en ik heb ook de Fudge Liquid Skrewd en de droogshampoo gehad. Ik vond al die producten heerlijk in gebruik en de geuren van de producten, daar ben ik he-le-maal weg van. Heerlijk! Tropische cocktails met kokos, ananas etc. hmmm!!! Ik ben heel enthousiast over het merk.

  Ik koop Fudge meestal op Feelunique.com omdat dat vaak net wat goedkoper is (je betaalt nooit verzendkosten hier). Deze shampoo kost er bijvoorbeeld op dit moment € 12,38, tja het is maar een euro, maar meestal bestel ik meerdere producten en dan loont het zeker! 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 oktober 2012 at 17:00 (10 jaren ago)

   Hoi Kim, bedankt voor de tip! Ik ga eens even rondspieken op Feelunique.com! Iedere euro is er tenslotte eentje 😉

   Beantwoorden
 2. Vera
  10 oktober 2012 at 08:26 (10 jaren ago)

  Ik ken deze producten niet, maar de shampoo klinkt wel heel fijn. Ik hou wel van een beetje frissigheid en mijn stylingproduct spoel je makkelijk uit. Zijn deze shampoos vrij van sulfaten? Daar kan ik niet goed tegen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   10 oktober 2012 at 12:11 (10 jaren ago)

   Hoi Vera, ik heb het even voor je nagekeken (ik zal er voortaan aan proberen te denken om het meteen te vermelden, omdat ik zelf bijna overal tegen kan, is dat er nu bij ingeschoten), maar er zitten inderdaad sulfaten in deze shampoo. Voor jou geen aanrader dus 😉

   Beantwoorden
   • Vera
    11 oktober 2012 at 13:23 (10 jaren ago)

    Jammer, maar nu hoef ik in elk geval geen miskoop te doen, tnx!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.