Review: hannah Asolution Serum

hannah is een prachtig skincaremerk wat ik dankzij mijn blog heb leren kennen ♥ Onlangs werd weer een prachtig, veelbelovend nieuw product geïntroduceerd: hannah Asolution Serum. Volgens eigen zeggen ‘een geavanceerd, mild en effectief nieuw alternatief voor Retinolzuur, dat de huid in meerdere opzichten aanzienlijk verbetert’. Dat wekte natuurlijk mijn nieuwsgierigheid, inmiddels heb ik het lang genoeg getest om jullie er meer over te kunnen vertellen!

hannah Asolution Serumhannah Asolution Serum

Retinol (Vitamine A) is een krachtige vitamine die zorgt voor een langdurig jeugdigere, elastische, heldere en gave huid. Helaas kan deze vitamine slecht tegen licht en zuurstof, en kan in hoge doseringen irriterend werken op de huid. In de meeste cosmetische producten met Retinol zit daarom een zo laag percentage, dat irritaties voorkomen worden. Maar hierdoor kan de vitamine weer niet of nauwelijks zijn werk doen. hannah Asolution Serum biedt een geavanceerd, mild en bijzonder effectief nieuw alternatief voor Retinolzuur wat een aanzienlijke verbetering van de huid oplevert.

hannah Asolution SerumIngrediënten

hannah Asolution Serum bevat Retinoïden, oftewel Esters van volledig omgezet Retinolzuur. Deze Retinoïden werken als een activator op de huidcellen. Hierdoor wordt de celaanmaak bevorderd, en de aanmaak van huideigen proteïnen en glycanen (deze zorgen voor een goede onderlinge celcommunicatie) gestimuleerd.

Omdat ik het echt niet beter kan verwoorden, heb ik hieronder even een gedeelte van het persbericht gekopieerd, over de drie belangrijkste werkzame stoffen van het Serum:

Granactive Retinoid

Dit intensief huidverbeterende ingrediënt werkt net zo goed als de traditionele Vitamine A, zij het echter met een geminimaliseerde kans op huidirritaties. Granactive Retinoid is een Ester van Retinolzuur. Deze werkstof is uniek, doordat deze zich direct bindt aan de retinoïdreceptoren in de huid zónder echter het metabolisme van de huid aan te tasten, zoals de meer traditionele vitamine A-preparaten veelal wel doen. Granactive Retinoid bestrijdt fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een stevige huid met een opvallend zacht aanvoelende en verfijnde textuur. De helderheid van de huid wordt tevens verbeterd, voor een opvallend gezonde en stralende teint. Donkere vlekjes en andere imperfecties verminderen voor een egalere huid. Grove poriën en acne worden doeltreffend aangepakt voor een gave, frisse en zuivere huid. 

Ronacare AP

Deze krachtige en langdurig werkzame antioxidant beschermt de huid tegen de door licht geactiveerde vrije radicalen en tegen ROS (Reactive Oxygen Species, oftewel de schadelijke bijproducten die worden gevormd tijdens het normale metabolisme van zuurstof). Deze werkstof beschermt tevens de lipiden in de huid en helpt een onzuivere huid en acne doeltreffend voorkomen. Het geeft een natuurlijke bescherming aan de huid, onder andere tegen UV-straling. Dankzij de krachtige ‘anti-pollution’ eigenschappen (in de strijd tegen schadelijke externe invloeden zoals milieu, uitlaatgassen, vrije radicalen etc..) wordt de weerstand van de huid tegen deze invloeden verbeterd en wordt de natuurlijke huidbarrière versterkt.

Ronacare Serene Shield

Dit vernieuwende, internationaal award winnende ingrediënt, vermindert ontstekingsreacties in de huid. Een zeer belangrijke eigenschap van deze werkstof is het opnieuw in balans brengen van een natuurlijke, gezonde huidflora. Doordat de activiteit  van  onnodige microflora op de huid onderbroken wordt, krijgen de zogeheten ‘Porphyrinen’ die veroorzaakt worden door de Propionibacterium Acnes bacterie (die verantwoordelijk is voor de vorming van acne) minder kans om zich te ontwikkelen. De 5-α-reductase (dit is een enzym dat onder andere verantwoordelijk is voor de omzetting van het mannelijke hormoon testosteron in de meer actieve metaboliet dihydrotestosteron) wordt effectief verminderd, door niet alleen het overtollig talg te reguleren, maar door ook de productie van talg te verminderen. Ronacare Serene Shield pakt onzuiverheden en acne direct en effectief bij de basis aan. Hierdoor wordt de huid egaler, frisser, meer helder qua teint, zuiverder en beter weerbaar tegen schadelijke externe invloeden.

hannah Asolution SerumHoog gespannen verwachtingen

Zoals ik hierboven al vertelde, vind ik hannah een prachtig skincare merk. Wat betekent dat mijn verwachtingen erg hoog gespannen waren, zeker na het lezen van het bijbehorende persbericht. Ik heb het hannah Asolution Serum gedurende ruim een maand (ik gebruik het overigens nog steeds) zowel ‘s ochtends als ‘s avonds onder mijn gebruikelijke gezichtscrème aangebracht. Ik testte het serum eigenlijk in de perfecte tijd: tegen het eind van de winter, vlak na een stressvolle periode: allemaal factoren die een behoorlijke weerslag op mijn huid hadden. Deze was dof, vaal en oogde gewoon vermoeid. Ik was natuurlijk heel benieuwd of het Asolution Serum dit zou verbeteren.

hannah Asolution SerumGebruik en werking

Je gebruikt het hannah Asolution Serum dus bij voorkeur (voor de beste werking) twee keer per dag, onder je gebruikelijke gezichtsverzorging. Uiteraard nadat je je gezicht gereinigd hebt, maar dat is niet meer dan logisch (toch?). Het doseren gaat heel makkelijk dankzij het pipetje, een flinke druppel per keer is voldoende.

hannah Asolution Serum

Het serum heeft een rijke, volle textuur waardoor ik in eerste instantie bang was dat het vet zou aanvoelen. Dat is echter geenszins het geval, het serum laat zich heel goed verdelen en trekt bijzonder goed in. Na het aanbrengen van mijn dag- of nachtcrème voel ik nauwelijks dat ik een extra laagje heb aangebracht. En ook onder mijn make-up vormt het geen enkele belemmering.

Al na een paar dagen, of beter gezegd nachten, merkte ik verschil. Als ik ‘s ochtends opsta, voelt mijn huid ontzettend glad en zacht. Het grootste verschil kwam echter (logisch) na een paar weken. Op een gegeven moment keek ik ‘s avonds in de spiegel en dacht: wat heeft mijn huid een frisse, gezonde kleur. Niet meer dat vale, doffe van de afgelopen maanden, maar echt gewoon een mooie glow. Alsof ik al wat voorjaarszon gehad heb, echt een groot verschil. Ze oogt ook gladder en meer ontspannen, en tijdens de koude periode die we net achter de rug hebben, merkte ik dat ze veel beter bestand was tegen die kou. Ze voelde veel minder schraal aan. En ik heb momenteel nauwelijks onzuiverheden, ook daarbij (en acné) kan het serum ondersteuning bieden.

hannah Asolution Serum heeft de hoge verwachtingen voor mij absoluut waargemaakt, wat een mooi product weer!

hannah Asolution SerumPrijs en verkrijgbaarheid

hannah Asolution Serum kost € 69,00 voor 30 ml. Dat is niet goedkoop, maar door de zuinige werking doe je er wel lang mee. En voor een product wat echt iets doet voor mijn huid, vind ik het sowieso nooit zo erg om wat meer te betalen. De producten van hannah zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches en via de website. Hier vind je ook meer informatie over de producten en kun je gerichte verkoopadressen vinden. Wil je liever telefonisch contact, dan kun je tijdens kantooruren terecht bij de huidcoach Infolijn: 085-4891774 .

Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

7 Comments on Review: hannah Asolution Serum

 1. Naomi
  19 april 2018 at 08:35 (11 maanden ago)

  Klinkt goed idd!
  Werkt het idd tegen lijntjes en rimpels?

  Beantwoorden
 2. Natascha - Beautyopinie
  18 maart 2018 at 15:39 (1 jaar ago)

  Toevallig, ik heb vandaag ook een blogpost geplaatst over dit product 🙂 Ik ben ook enthousiast! Merkte ook zeker dat mijn huid er minder dof van werd en ik geen last van een vettig laagje 🙂

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  18 maart 2018 at 11:52 (1 jaar ago)

  Wat fijn dat het zo goed werkt, dan zou ik de prijs er ook wel voor over hebben!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  18 maart 2018 at 10:00 (1 jaar ago)

  Dit klinkt zo goed!
  Zeker met het ijskoude weer heeft mijn huid veel te verduren en zit ik dit product op mijn wislist.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Hennie
  18 maart 2018 at 08:27 (1 jaar ago)

  Als het een doffe huid weer glanzend maakt dan moet het echt wel wat doen. Ik ken dit product niet, maar je hebt me wel erg nieuwsgierig gemaakt!

  Beantwoorden
 6. Jolanda
  18 maart 2018 at 07:45 (1 jaar ago)

  Wat fijn dat het voor jou goed werkt. Bij mij werkt het op zich ook wel, alleen krijg ik dus wel dat vette laagje. Nouja…niet helemaal vet maar het laat een voelbaar laagje achter dat tussen vet en plakkerig zit.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.