Review Kruidvat bodyfruit producten

Soms hoef je niet ver te zoeken voor lekkere verzorgingsproducten, en vind je ze gewoon om de hoek. De Kruidvat bodyfruit lijn is daar een uitstekend voorbeeld van.

Kruidvat bodyfruit

De Kruidvat bodyfruit-serie is een complete lijn, in drie verschillende geuren, en vier verschillende, op elkaar aansluitende producten. De lijn bestaat uit een body scrub, een shower cream, een body lotion en een body butter, en is verkrijgbaar in de geuren Coconut & Shea Butter, Cranberry & Pomegranate en Blueberry & Lychee. Ik testte voor dit artikel de body scrub, shower cream en body lotion in de geur Blueberry & Lychee.

Kruidvat bodyfruit

De producten zitten in een lekker vrolijke verpakking, met in dit geval roze als hoofdkleur. Ze zijn herkenbaar aan het gekleurde bodyfruit-logo in de vorm van een bloem, met daarop tekeningen van de vruchten die in het product zitten. Ik vind het erg vrolijk staan op de badkamer, ik zet ze dan ook gezellig naast elkaar op een mooi plaatsje. Deze lijn bevat blueberry, wat rijk is aan anti-oxydanten, en Lychee, wat vitamine A, B en C bevat. De geur van deze lijn is heerlijk zoet en fruitig, ik ruik er vooral de lychee in. Als je het mij vraagt, een perfecte geur voor het voorjaar en zomer!

Kruidvat bodyfruit

De body scrub zit in een handige, hygiënische tube van 200 ml. De scrub bevat donkergekleurde “pitjes”, ik kan echter uit de ingrediëntenlijst niet opmaken of dit (gemalen) vruchtenpitjes of slechts look-a-likes zijn. De scrub heeft een heel mild scrubbende werking, persoonlijk vind ik het te mild. Ik heb eerder de body scrub ook in de beide andere geuren gehad, die waren iets pittiger qua scrub. Maar voor de gevoelige huid kan deze wellicht juist fijn zijn. De body scrub is crèmig van substantie, en droogt daardoor de huid niet uit.

De shower cream zit in dezelfde verpakking als de body scrub, met dezelfde inhoud. De shower cream is vrij dun, maar geeft een lekker rijk, zacht schuim. De shower cream heeft een verrassend verzorgende werking bij mij, mijn huid voelt na het douchen niet droog en/of trekkerig.

Kruidvat bodyfruit

(van links naar rechts: de shower cream, de body scrub en de body lotion)

De body lotion tenslotte zit in een kunststof flacon, ik vind het er best sjiek uitzien. Deze bevat 250 ml. De lotion is lekker dun en smeert daardoor goed uit. De verzorgende werking is uitstekend: mijn huid voelt direct verzorgd en lekker zacht aan. De geur is vrij intens, en blijft lang hangen.

De prijzen van deze producten zijn om erg blij van te worden: de body scrub kost € 2,99, de shower cream kost € 1,99 en de body lotion tenslotte kost € 2,35. Ik vind het complete setje ook erg leuk om kado te geven: voor nog geen € 7,50 heb je een lekker, leuk, en compleet kadootje. Je vindt de body scrub en shower cream bij de doucheproducten in het schap, de body lotion staat (uiteraard) bij de body lotions en andere verzorgende lichaamsproducten.

Ken jij de bodyfruit-lijn van het Kruidvat al? Wat is jouw favoriete geur?

3 Comments on Review Kruidvat bodyfruit producten

 1. schroder wilma
  15 februari 2013 at 21:10 (9 jaren ago)

  ik heb vandaag de scrub gekocht met me kruidvat pas …ben nog al een smeer en scrub freak ……

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 februari 2013 at 21:22 (9 jaren ago)

   Lekker, geniet er van!

   Beantwoorden
 2. jori
  10 februari 2013 at 08:25 (9 jaren ago)

  Ik ga deze geur zeker ook proberen

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.