Review Lush Halloween producten

Onlangs deelde ik hier op Beautyspots het persbericht over de Lush Halloween producten. Er zaten een paar producten bij die er erg lekker uit zagen, dus deed ik een kleine bestelling. Natuurlijk deel ik ze graag met jullie, ik review Lush Halloween producten in dit artikel!

Review Lush Halloween

Review Lush Halloween

Ik review Lush Halloween producten die mij aanspraken (duh!) en die ik kan gebruiken. Er zijn uiteraard nog meer lekkere producten in deze collectie, maar omdat ik bijvoorbeeld geen bad heb, kan ik badbruisballen niet reviewen. Er zit wel één badproduct in deze review, maar daar vertel ik straks meer over!

Very Very Frightening Showergel

Ik ben gek op de Showergels van Lush, ik koop er regelmatig eentje. Ze zijn niet echt goedkoop, maar door de heerlijke geuren vind ik ze het geld wel waard. En je moet jezelf toch regelmatig ook een beetje verwennen?

Very Very Frightening Showergel sprak mij direct aan vanwege de heerlijk klinkende geur van citroen en vijgensap.

Review Lush Halloween

Sinds een tijd zijn de Showergels van Lush vrij van SLS en SLES, een hele goede vooruitgang! Het grootste deel (groen gedrukt) van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong, en de Showergel is bovendien Vegan. Ik zie diverse verzorgende oliën in het rijtje staan, waaronder Amandelolie #altijdgoed

De Showegel is knalgeel van kleur, bijna fluoriserend. De geur is heel bijzonder: warm en kruidig (vijg) met een fris en opwekkend randje van citroen. Ik vind de geur perfect bij het najaar passen ♥ De Showergel schuimt goed, voelt zacht aan op mijn huid en droogt mijn huid niet uit. Eigenlijk zoals ik van alle Lush Showergels gewend ben!

Very Very Frightening Showergel kost € 16,00 voor 240 gram. Er is ook een kleinere én een grotere verpakking verkrijgbaar.

Review Lush Halloween

Boo! Shower Slime

Boo! Shower Slime sprak mij aan omdat ik het er grappig uit vond zien. Lush Halloween is niet compleet zonder producten met de Lord of Misrule-geur. Een geur die mij niet aansprak toen hij een aantal jaren geleden werd uitgebracht. Maar de afgelopen jaren ben ik hem steeds lekkerder gaan vinden. Tja, zo gaat dat soms met geuren 😉

Boo! Shower Slime heeft een licht scrubbend effect door de toevoeging van gemalen kokosschil.

Ook hier zie je voornamelijk natuurlijke ingrediënten in het lijstje, en ook het Shower Slime is geschikt voor Vegans. Het opvallendste ingrediënt is Xanthaangom: een natuurlijk verdikkingsmiddel wat ervoor zorgt dat het slijm slijm wordt. Daarnaast verzacht en hydrateert het de huid.

Review Lush Halloween

Het Shower Slime heeft een dunnere textuur dan ik verwacht had. Ik dacht dat het vergelijkbaar zou zijn met de Lush Shower Jellies, maar het is echt veel dunner. De geur van Lord of Misrule is kruidig en een beetje ‘smokey’: echt een beetje een mysterieuze geur vind ik!

Voor gebruik moet je het slijm even ‘omscheppen’, want de gemalen kokosschil zakt een beetje naar beneden. De scrub is heel subtiel, voor mij persoonlijk iets te subtiel. Maar naast het scrubbende effect is het ook gewoon een lekker en grappig product voor onder de douche met een licht schuimend effect. Mijn huid voelt nadien wel opvallend zacht aan, dus blijkbaar werkt de subtiele scrub wel gewoon goed.

Boo! Shower Slime kost € 16,00 voor 240 gram. Er is ook een potje met 100 gram verkrijgbaar.

Review Lush Halloween

Toffee Apple Lipscrub

Voor ik Lush leerde kennen, had ik echt nog nooit van lipscrub gehoord. Maar inmiddels heb ik altijd een potje op de badkamer staan. En zeker in deze tijd van het jaar helpt regelmatig scrubben mijn lippen zacht en soepel te houden. Toffe Apple Lipscrub klonk zó lekker, dat hij als eerste in mijn winkelmandje belandde.

De Lipscrub van Lush bevat hele fijne kristalsuiker, die je lippen op een heel zachte manier ontdoet van losse velletjes. Geen schurend effect, maar een heel subtiel scrubje. Daarnaast bevat de scrub verschillende verzorgende boters en oliën, en dat voel je! Na het scrubben en afspoelen voel ik een heerlijk verzorgend laagje op mijn lippen.

De geur van Toffee Apple Lipscrub is precies zoals ik verwachtte dat hij zou zijn. Zoet en warm, met een fris fruitig briesje van appel er doorheen. Ik krijg er gewoon honger van!

Review Lush Halloween

Ik gebruik de Lipscrub 1 tot 2 keer per week. Je brengt een beetje van de scrub aan op je lippen en masseert dit ongeveer een minuut over beide lippen. Daarna spoel je het af (of je likt het van je lippen, dat kan gewoon!). Mijn lippen voelen daarna heerlijk zacht en glad aan, voorzien van een verzorgend laagje. Bij regelmatig gebruik zijn mijn lippen minder droog en hebben beduidend minder losse velletjes. Ook nu het wat kouder wordt.

Toffee Apple Lipscrub kost € 10,00 voor een potje van 25 gram. Ik doe met een potje meestal wel een maand of vier, de scrub is heel zuinig in gebruik.

Review Lush Halloween

Bewitched Bubble Bar

Ik schreef hierboven dat ik geen bad heb, maar toch zit er een Bubble Bar in deze review Lush Halloween producten? Huh? Ik gebruik Bubble Bars van Lush onder de douche! Een paar jaar geleden schreef ik er al een uitgebreid artikel over: klik. Ik verkruimel een stukje in een washandje (kan ook in een douchespons of een Shower Puff) en was mezelf daarmee. Het geeft een heerlijk rijk, zacht schuim en is echt verwennerij onder de douche!

Bewitched Bubble Bar heeft een heerlijke warme geur van Bergamot en Bramen, en past ook weer perfect bij de herfst ♥

De Bubble Bar kost € 7,00 per stuk, hiermee kan ik wel 6 of 7 keer onder de douche. Voor een bad heb je denk ik ongeveer een kwart nodig, afhankelijk van hoeveel schuim je wilt 🙂

Rhubarb and Custard Zeep

Onlangs heeft Lush haar assortiment zepen vernieuwd, maar ik had er nog geen van geprobeerd. Dus ik besloot meteen een lekkere zeep mee te bestellen, dat werd Rhubarb and Custard. Deze heeft een heerlijke, zoete en fruitige, échte Lush geur. Ik heb de zeep in een bakje op de badkamer liggen, en de hele bovenverdieping ruikt er naar ♥

De zeep is op basis van Olijfolie en Sojamelk, en bevat verder onder andere Kokosolie en Cacaoboter. Ik hoef jullie vast niet te vertellen dat de zeep een heerlijk zacht en verzorgend schuim geeft. Aangezien de zeep antibacterieel is, is dit denk ik de lekkerste manier om in deze tijd je handen veelvuldig te wassen.

Rhubarb and Custard Zeep kost € 7,50 voor 100 gram.

Samples

Het viel me al een tijdje op dat ik geen samples meer bij mijn Lush bestellingen kreeg, zoals voorheen wel het geval was. Ik heb het een tijdje geleden nagevraagd bij Lush, het blijkt dat je het tegenwoordig bij je bestelling moet aangeven als je samples wilt ontvangen. Om te voorkomen dat er samples meegestuurd worden waarmee vervolgens niets gedaan wordt. Dat is natuurlijk jammer.

Omdat ik eigenlijk alle samples van Lush leuk vind, en ik op dat moment geen voorkeur had, had ik aangegeven dat ik me graag liet verrassen met een sample. En ik kreeg nu maar liefst drie samples bij mijn bestelling! Een potje met Wasabi Shan Kui shampoo, die je haar meer volume geeft en een heerlijke bloemig-kruidge geur heeft.

En maar liefst twee stukjes zeep: Sleepy Soap en Lotus Flower Soap. De eerste heeft de heerlijke, bekende geur van Twilight. Lotus Flower is een zeep die ik zelf niet snel gekozen zou hebben, maar die werkelijk heerlijk ruikt. Hij heeft bovendien een verrassing in de vorm van een subtiel scrubje in het schuim. Deze ga ik bij mijn volgende bestelling sowieso meebestellen!

Heb jij al iets van de Lush Halloween producten geprobeerd? Wat is/zijn jouw favoriet(en)?

5 Comments on Review Lush Halloween producten

 1. Neeltje
  22 oktober 2020 at 08:51 (2 jaren ago)

  Oh al een tijdje niet meer de producten van lush gehad. Toch maar weer eens halen als ik dit lees!

  Beantwoorden
 2. Ayesha
  21 oktober 2020 at 11:04 (2 jaren ago)

  Wij hebben ook een paar Halloweengeuren uitgeprobeerd. Zowel mijn oudste dochter, als ikzelf, zijn dòl op de Very very frightening. Zooooooooo lekker! En uiteraard wordt er dan luidkeels gezongen onder de douche; kan niet anders met zo’n naam natuurlijk. 😉

  Heb je ook al een paar kerstgeuren uitgeprobeerd?

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  18 oktober 2020 at 18:27 (2 jaren ago)

  Ons jaarlijkse dagje winkelen mét bezoek aan de Lush winkel moeten we helaas missen..
  Dankzij deze heerlijke review over de Lush producten waan ik me toch even in de winkel met de bekende heerlijke, zoete geur ♡

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  18 oktober 2020 at 16:57 (2 jaren ago)

  Ik ben benieuwd naar de geur van die Very Very Frightening showergel. Ik was vroeger nooit zo van de geur van vijgen, maar ik begin het steeds meer te waarderen;-)

  Beantwoorden
 5. Mariska
  18 oktober 2020 at 12:05 (2 jaren ago)

  Vooral die douchegel is inderdaad grappig zo geel en de geur ben ik wel benieuwd naar. Zoals je omschrijft lijkt het perfect te passen bij dit weer ook 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.