Review Lush Ponche en Twilight shower gel (met winactie!)

Vorige week liet ik je in dit artikel kennismaken met alle nieuwe Lush kerstproducten. Dit jaar heeft Lush voor de mensen zonder bad bijzonder goed nieuws: maar liefst 3 (!) Limited Edition showergels zijn er uitgebracht, waar we de komende wintermaanden van kunnen genieten. Naast Snow Fairy, die al jaren een terugkerende gast is in het Lush Kerstassortiment, zijn ook Ponche en Twilight nu in de winkels en online verkrijgbaar. Ik heb beide nieuwkomers met veel plezier voor je uitgeprobeerd.

Lush Twilight en PoncheAllereerst Ponche:

Een vrolijke shower gel met sinaasappelsap, kaneel en een shot tequila. Gebaseerd op een traditioneel Mexicaans punchrecept. Ai ai ai!

Volgens de beschrijving op de website van Lush zit er nog meer in deze fruitige shower gel: De basis van deze douchegel is pruimenextract, kaneelinfusie zorgt voor een warme, kruidige noot, davana-olie heeft een citrusachtige geur en verzacht de huid, buchu ruikt naar zwarte bessen en mint.

Vanuit de fles ruik ik er vooral sinaasappel, pruimen en kaneel in. Pas bij gebruik onder de douche ruik ik de tequila. Gelukkig is de alcohol-geur niet te overheersend, want dat is niet echt mijn ding voor een doucheproduct.

Deze douchegel helpt je op een koude, vroege winterochtend, wanneer je eigenlijk liever onder de wol blijft, om op een vrolijke manier wakker te worden. Weg met dat ochtendhumeur! Hij is wat dun van substantie, de eerste keer dat ik Ponche gebruikte, kwam er wel een erg enthousiaste hoeveelheid uit de fles. Even rekening mee houden dus 😉 Doordat hij wat dunner is, schuimt hij voor mijn gevoel wat minder dan de dikkere shower gels van Lush, maar door net iets meer per douchebeurt te gebruiken, is dat “probleem” eenvoudig opgelost.

Dan Twilight:

Begeef je tussen de sterren. Deze shower gel met lavendel helpt je te ontspannen en zorgt voor een makkelijke overgang van dag naar nacht.

De Lushaholics kennen deze geur natuurlijk al van de Bath Ballisitic. En er is al eens een Twilight shower gel in heel gelimiteerde oplage geweest, volgens mij was dat vorig jaar, tijdens een Forum Party. Sindsdien wordt door menigeen de wens geuit om deze heerlijke shower gel terug te brengen in het assortiment, en dat is dan nu (weer tijdelijk) gebeurd.

Naast lavendel bevat deze shower gel Ylang Ylang olie en Tonka-absolue. Deze hebben beiden een zoete geur, waardoor de shower gel een heerlijk “comforting” gevoel geeft, en net even wat “spannender” is dan alleen lavendel.

Lush Twilight en PoncheDeze shower gel is dikker van substantie dan Ponche, je hebt dan ook maar weinig nodig per douche-beurt. Twilight bevat prachtige subtiele glitters, die helaas wel naar de bodem van de fles zakken en zich niet zo makkelijk over de hele fles laten verdelen. Het beste bewaar je de fles op zijn kop, dan geniet je optimaal van de glitters.

De geur is heerlijk ontspannend, de shower gel is dan ook ideaal voor een avond-douche. Ook na het afdrogen ruik ik de geur nog goed op mijn huid. En als je je haar met Twilight wast, kun je nog langer van de geur genieten.

Deze Limited Edition showergels zijn te koop in alle winkels van Lush, of via de website. 100 gram kost € 8,95, 250 gram kost € 16,95 en voor 500 gram betaal je € 28,95.

Maarrrrrrrrrr…. Je kunt nu van beide geuren een flacon van 100 gram winnen bij Beautyspots! Wat moet je daarvoor doen?

–          Laat in een reactie weten wat jouw favoriete Lush Kerstproduct is (als je Lush nog niet kent, vertel dan welk product jou het lekkerste lijkt, klik hier voor alle kerstproducten)

Voor ieder van de volgende drie punten maak je 1 keer extra kans:

–          Volg Beautyspots via Bloglovin’
–          Like Beautyspots op Facebook
–          Volg Beautyspots op Twitter en tweet het volgende bericht (en laat de link van je Tweet even zien in je reactie): Maak kans op deze twee heerlijke Limited Edition shower gels van Lush bij Beautyspots @NatasjadeHaas : https://beautyspots.nl/review-lush-ponche-en-twilight-shower-gel-met-winactie/

Laat in je reactie ook even weten of en van welke extra winkansen je gebruik maakt. Je kunt meedoen tot en met zaterdag 20 oktober, op 21 oktober zal ik de winnaar bekend maken.

11 Comments on Review Lush Ponche en Twilight shower gel (met winactie!)

 1. Vera
  20 oktober 2012 at 23:18 (10 jaren ago)

  Ik doe niet mee, want ik heb ze beide, maar zal wel even voor je twitteren! 😉

  Beantwoorden
 2. ellen
  17 oktober 2012 at 20:07 (10 jaren ago)

  SNOWCAKE!!!
  krijg die zaterdag pas binnen, maar de beschrijving doet mij al genieten en als iem dan zegt die voor mij heeft besteld dat ze de snowcake zelf wilt houden…nah dat zegt mij dan genoeg!
  dat word meer snowcake bestellen!!

  Beantwoorden
 3. britt
  16 oktober 2012 at 17:53 (10 jaren ago)

  Ten eerste van harte gefeliciteerd met je site, ziet er top uit!!! Ik doe graag mee met je winactie en heb alle winkansen benut 😉

  Sorry wist even niet hoe het anders moest:
  Britt van der Stelt ‏@justbrittje
  Maak kans op deze twee heerlijke Limited Edition shower gels van Lush bij Beautyspots @NatasjadeHaas : https://beautyspots.nl/review-lush-ponche-en-twilight-shower-gel-met-winactie/

  Beantwoorden
 4. Astrid
  15 oktober 2012 at 19:16 (10 jaren ago)

  K wil graag meedoen met de winactie. De show fairy douchegel lijkt me het lekkerste. Ik heb je bericht geretweet.

  De Ponche douchegel lijkt me heerlijk en handig om wakker te worden 😉
  Groetjes

  Beantwoorden
 5. Marijn
  14 oktober 2012 at 16:08 (10 jaren ago)

  Wat leuk Natasja 😀
  Ponche klinkt lekker, ik moet nodig eens in de winkel gaan snuffelen.

  Mijn favoriete kerstproduct van Lush is de Christmas Kisses bbs. Het is een verwarmend en kruidig product voor in bad en het geeft gigantisch veel schuim. Ik heb er gelukkig nog een paar, want hij is perfect voor na een drukke dag.

  Ik wil graag extra kans maken en heb op like geklikt op Facebook 😉

  Beantwoorden
 6. Kim
  14 oktober 2012 at 15:17 (10 jaren ago)

  Ohhh hier doe ik zó graag aan mee, aangezien ik een totale no buy heb.. Ik ken Twilight van de ballistic en die geur is me op het lijf geschreven, héérlijk! Naar Ponche ben ik heel erg benieuwd! Ontzettend leuk dat je een winactie doet Natasja!

  Mijn favoriete kerstproduct van lush is ‘Christmas Eve BBS’ die geur is voor mij echt de totale kerstbeleving. Als ik die BBS gebruik dan voel ik me echt een klein meisje, haha, helemaal tevreden en exited voor kerstmis. Het is niet eens een van de mooiste bubblebars van Lush maar voor mij wel de lekkerste! 😀 Ik heb geen bad maar ik verkruimelde altijd stukjes in mijn douchepuff. Als ze daar ooit een showergel van maken dan sta ik echt vooraan om hem te kopen!!

  Ik wil extra kans maken. 🙂 Ik volg je nu op Bloglovin’, op Facebook deed ik dat al en hier is de link van mijn tweet: https://twitter.com/AnnaSophie86/status/257468073471275008

  *fingers crossed* 🙂

  Beantwoorden
 7. Fatna
  14 oktober 2012 at 12:15 (10 jaren ago)

  Leuke reviews natasje! Ik ga niet meedoen met de winactie want ik gun een ander de kans deze lekkere douchegels te leren kennen! Leuk initiatief van je! Gr Fatna

  Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on Review Lush Ponche en Twilight shower gel (met winactie!)

 1. […] Ponche showergel van Lush: uit de Kerstcollectie van 2012. Een heerlijk fruitige, maar toch warme geur. Nu het […]

 2. […] Lush Twilight showergel: één van de limited showergels uit de Lush kerstcollectie van afgelopen jaar. Heerlijk, ik houd […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.