Review Lush Popcorn Lip Scrub

In eerdere artikelen scheef ik al over het belang van scrubben, niet alleen in de zomer, maar juist ook nu in de wintermaanden. De kou buiten en de warmte binnen zorgen ervoor dat je huid het zwaar te verduren heeft. Lush heeft in haar kerstassortiment een heerlijke lichaamsscrub, Sandy Santa, en een licht scrubbende gezichtsreiniger, Let The Good Times Roll, die er voor zorgen dat je huid gezond en stralend de winter doorkomt.

Popcorn Lip ScrubMaar niet alleen de huid van je gezicht en lichaam lijdt in deze maanden. Ook je lippen hebben het zwaar, door de gure wind, regen en kou die ze moeten doorstaan. Uiteraard is het van belang om ze te beschermen met een goede lippenbalsem of ander verzorgend lipproduct. Maar wist je dat er ook voor je lippen scrub-producten bestaan? Lush heeft diverse lipscrubs in het vaste assortiment, en daarnaast wordt er ieder jaar een speciale Winter-lipscrub uitgebracht. Dit jaar is dat Popcorn Lip Scrub. Deze scrub, met suiker Γ©n zout, zorgt ervoor dat losse velletjes als sneeuw voor de winterzon verdwijnen, en stimuleert de bloedsomloop zodat je lippen lekker glad en vol van kleur worden. Jojoba- en kokosolie verzorgen je lippen.

Popcorn Lip ScrubDe exacte ingrediΓ«nten van Popcorn Lip Scrub (allemaal afkomstig van leveranciers die niet op dieren testen) zijn:

Basterd suiker (Castor Sugar), Jojobaolie, biologisch (Simmondsia chinensis), Zeezout, fijn (Fine Sea Salt), Polenta (Zea mays), Kokos olie (Cocos nucifera), Knettersnoep, Smaakstof (Flavour)

Popcorn Lip ScrubJe gebruikt Popcorn Lip Scrub als volgt: je neemt een klein beetje (je hebt echt maar heel weinig nodig) op de top van je vinger en masseert dit voorzichtig over je lippen. Omdat de huid van je lippen heel dun is, doe je dit maar heel kort, een half minuutje is meer dan voldoende. Daarna spoel je de scrub onder de kraan af, of likt het van je lippen (ja echt, dat kan!). Popcorn Lip Scrub smaakt namelijk Γ©rg lekker! Ik moet me echt beheersen om niet af en toe een likje uit het potje te nemen. De geur doet mij denken aan die van Let The Good Times Roll, maar dat is niet zo gek, als je bedenkt dat beide producten op basis van popcorn zijn.

Popcorn Lip ScrubNa afloop doe je je favoriete lippenbalsem of lipstick op, en klaar is de verwensessie voor je lippen! Als je de scrub regelmatig gebruikt, zul je merken dat je lippen zachter worden en minder gevoelig zijn voor kou en wind.

Nog een tip: ik gebruik de Lush lipscrubs ook om mijn nagelriemen te scrubben, 1 tot 2 keer per week. De fijne scrub is namelijk ook ideaal om loszittende velletjes aan je nagelriemen te verwijderen en/of te voorkomen!

Popcorn Lip Scrub kost € 9,95 voor 25 gram en is te koop via de website van Lush of in 1 van de winkels. Het lijkt een klein potje, maar geloof me: het is genoeg om de winter een heel eind door te komen.

Gebruik jij weleens een scrub voor je lippen?

4 Comments on Review Lush Popcorn Lip Scrub

 1. Kim
  15 november 2012 at 16:33 (10 jaren ago)

  Ik heb een potje mint julips lipscrub van Lush. Heeft een heerlijk after eight smaak, maar die zal jij ook wel kennen toch Natasja? πŸ˜€

  Beantwoorden
 2. Vera
  14 november 2012 at 21:25 (10 jaren ago)

  Ik gebruik NOOIT scrub voor mijn lippen. Ik vind het zo’n rommeltje..

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Review Lush Popcorn Lip Scrub

 1. […] dat mijn lippen lekker zacht zijn en blijven en zeker in combinatie met regelmatig gebruik van een lipscrub, heb ik veel minder last van […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.