Review Weleda Citrus Hydraterende Bodylotion

Zeg eens eerlijk: droom jij al stiekem een beetje van het voorjaar, nu de dagen langzaam, maar toch duidelijk merkbaar, langer worden? Ik wel hoor, ik vind de lente misschien wel de mooiste tijd van het jaar! Ik merk ook dat ik sinds een week of 2 weer meer naar frisse geuren pak, in plaats van de wat warmere wintergeuren. Weleda Citrus Hydraterende Bodylotion past uitstekend bij mijn ontluikende-lente gevoel.

Weleda Citrus Hydraterende bodylotion

In dit artikel schreef ik al over de heerlijke Weleda Citrus Verfrissingsdouche. De Hydraterende Bodylotion is daar een prima aanvulling op. Met ingrediënten als o.a. biologische aloë vera, kokosolie en sesamolie hydrateert en verzorgt deze lotion je huid. De verfrissende geur van citroen stimuleert lichaam en geest, de essentiële olie van citroen zit bovendien boordevol vitamine C en reguleert de vochtbalans van de huid.

Weleda Citrus Hydraterende Bodylotion

De Citrus Hydraterende Bodylotion zit in een kunststof, mooi vormgegeven flacon met een hygiënische pomp. Die pomp vereist wel even wat oefening, op de fles staat ook dat je deze bij gebruik “licht schuin” moet houden. Als je dit niet doet, en de fles zoals je normaal bij een pompflacon doet, recht overeind houdt als je de lotion eruit pompt, druipt de lotion voornamelijk langs de fles in plaats van op je hand. Maar als je de fles onder een hoek van zeg zo’n 45 graden houdt, pomp je de lotion zonder problemen op je hand.

Weleda Citrus Hydraterende Bodylotion

De lotion heeft een dunne textuur en smeert lekker snel en licht in de huid. Ik vind het daarom een perfecte bodylotion voor ’s ochtends, tijdens het spitsuur van de dag. De frisse geur van citroen maakt mij wakker, fit en fris. Hoewel je het misschien niet zou verwachten van zo’n dunne lotion, voedt en verzorgt hij uitstekend. Ondanks de koude periode waarin ik deze lotion gebruikte, kreeg ik geen last van een droge, schilferige huid zoals ik vrij makkelijk krijg in de winter. Volgens Weleda is de Citrus Hydraterende Bodylotion ook uitermate geschikt voor na het zonnen, maar om dat uit te testen, moet ik nog een paar maandjes geduld hebben.

Weleda Citrus Hydraterende Bodylotion

De Citrus Hydraterende Bodylotion kost € 11,94 voor 200 ml, en is te koop bij de bekende verkooppunten van Weleda.

Gebruik jij weleens verzorgingsproducten van Weleda? Welke is jouw favoriet?

1 Comment on Review Weleda Citrus Hydraterende Bodylotion

  1. Kim
    5 februari 2013 at 23:25 (9 jaren ago)

    Ik vind de citrus verfrissingsdouche erg lekker. Ik had niet verwacht dat deze lotion echt goed zou hydrateren voor een droge huid. Goed nieuws voor mij dus! Ik heb ook een tijdje de citrus deodorant gebruikt, best fijn!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.