Rice Flamingo Lamp: de kers op de taart!

Vorige week liet ik jullie mijn gepimpte meubels in de woonkamer zien, en wauw, wat kwamen er veel leuke reacties op! Ontzettend bedankt daarvoor! Vandaag laat ik jullie de welbekende kers op de (toch al heel lekkere en mooie) taart zien, de prachtige Rice Flamingo Lamp. Deze stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar ik mocht hem pas bestellen van mezelf als het schilderwerk klaar was. En dat was afgelopen week, dus hop, daar kwam hij aangevlogen!

Rice Flamingo Lamp

Mijn nieuwe Rice Flamingo Lamp

Ik had van begin af aan al een plekje in mijn hoofd voor deze beauty, ik wist precies waar de Rice Flamingo Lamp zou komen te staan. En zeg nou zelf, op de ‘oude’ kast (lees: voor hij gepimpt was) zou hij veel minder mooi tot zijn recht komen, toch? Dit plekje is er gewoon voor gemaakt ♥

Rice Flamingo Lamp

De voet van de lamp, dus de Flamingo zelf, is van zwaar, stevig materiaal, volgens mij metaal. Hij staat op een stevig plateau, dus hij valt niet zomaar om. Want dat moeten we natuurlijk niet hebben 😉 De Flamingo is overigens ook in goudskleur verkrijgbaar.

Rice Flamingo Lamp

Het kapje is wit met roze bloemetjes, deze zit op het hoofd van de flamingo vastgeschroefd. Het kapje is er ook in een mintgroene versie, en is los van de lamp verkrijgbaar. Je kunt dus zelf mixen en matchen.

Rice Flamingo Lamp

Als de lamp aan is, is het kapje nóg liever en schattiger vind ik. De lamp geeft een heel zacht en sfeervol licht, precies wat bij een roze flamingo lamp past 🙂

Rice Flamingo Lamp

De Rice Flamingo Lamp is in het echt nog mooier dan op het plaatje op de website van Teitloos, ik kan gewoon niet stoppen met ernaar te kijken. Nu is mijn pimp project écht af!

Rice Flamingo lamp

De Rice Flamingo lamp (verkrijgbaar in de kleuren roze en goud) kost 109 euro, de bijpassende lampenkap kost € 38,90. Er is ook een hele gave Eiffel Tower lamp verkrijgbaar, in mint en gold, ook met bijpassende kapjes. Deze is net een slag groter dan de Flamingo lamp, en daardoor bijvoorbeeld heel mooi op een wat lager kastje of tafeltje.

Je vindt deze prachtige Rice lamp natuurlijk bij Teitloos ♥

4 Comments on Rice Flamingo Lamp: de kers op de taart!

 1. Deb
  19 september 2016 at 22:31 (6 jaren ago)

  Die lamp is ge-wel-dig!! Die wil ik ook!! Hij staat ook super leuk op het kastje. Krijg er een zomers gevoel van.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  19 september 2016 at 17:42 (6 jaren ago)

  Wat een superleuke lamp, geweldig idee om jezelf te belonen hiermee na het pimp project.
  Vind dat bord wat er staat ook erg leuk, met Summer Beach Party

  Beantwoorden
 3. hilde
  19 september 2016 at 16:44 (6 jaren ago)

  Super gave lamp! Al zou ik die van mijn man nooit mogen kopen…haha. Maar hij staat echt perfect bij je project. Heel mooi

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  19 september 2016 at 14:30 (6 jaren ago)

  Cute ♡
  Hij past er helemaal bij.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.