Rice Follow the call of the discoball

Oh wat is de nieuwe wintercollectie van Rice toch mooi! ♥ Rice Follow the call of the discoball: hoe toepasselijk voor dit gave, vrolijke merk. Een merk wat mij na jaren nog steeds niet verveelt, mijn verzameling groeit nog steeds. In mijn vakantie bracht ik weer een bezoekje aan de Riceteria in Uden, om al het moois live te kunnen bekijken. Ik laat jullie natuurlijk weer meegenieten! Ik laat eerst wat foto’s uit de winkel zien, en daarna de foto’s van mijn aankopen. Nou ja, dat laatste is ongeveer de halve winkel, hahaha!

Rice 'Follow the call of the discoball'

Rice Follow the call of the discoball

Uiteraard ging ik in stijl op stap, het voelt voor mij altijd echt als een uitje als ik naar de Riceteria in Uden ga ♥ Feestje!

Jaaaa, daar ben ik weer! Echt, mijn hart maakt iedere keer weer een sprongetje als ik aan kom lopen en de winkel zie.

Rice 'Follow the call of the discoball'

Nieuwe printjes

Er zijn maar liefst zes nieuwe printjes in de Rice Follow the call of the discoball collectie, waarvan er twee meteen al favoriet waren bij mij. Dat heb ik eigenlijk bij iedere collectie, dat er 2 of 3 printjes precies bij mij passen. Ik heb het nooit dat ik alle printjes mooi vind. Gelukkig maar, want dan zou mijn huis binnen de kortste keren helemaal vol staan!

Rice Follow the call of the discoball

Dit is de Fall Floral print, die ik echt z贸 mooi en heerlijk retro vind! De print herinnert me aan een jurkje wat ik vroeger had. Zo lief, met de kleine bloemetjes en de pastelkleurtjes op de bruine ondergrond ♥

Rice 'Follow the call of the discoball'

Ook nieuw zijn de Jumbo bekers in drie verschillende Dots prints. Dots zijn natuurlijk altijd goed! ♥ Deze bekers zijn net iets groter dan de standaard medium bekers, ideaal voor bijvoorbeeld cappuccino of warme chocolademelk, straks in het najaar! Dan past er perfect lekker nog wat slagroom bij! 馃檪

Rice Follow the call of the discoball

De Wedding Bouquet print heeft mooie kleurrijke bloemen op een donkerblauwe ondergrond. Zulke mooie, warme kleuren!

En die lepeltjes erbij, zo ontzettend mooi met de kleine bloemetjes! ♥ Bijna te mooi om te gebruiken. Maar gelukkig blijft het melamine servies van Rice altijd heel mooi, het kan gewoon in de vaatwasser. Eigenlijk heb ik nog helemaal nooit iets ‘versleten’ van Rice, bedenk ik me nu.

Rice 'Follow the call of the discoball'

Een andere favoriet van mij van dit seizoen is de Fall print, in oranje met beige. Ook echt herfstig natuurlijk, ik vind de herfst echt het mooiste seizoen van het jaar ♥ En deze combineert zo mooi met de Fall floral print!

Op de achtergrond zie je de Hands and Kisses print, in dezelfde warme kleuren oranje, bruin en beige. Zo leuk dat Rice iedere keer weer nieuwe, originele printjes weet te verzinnen.

Rice 'Follow the call of the discoball'

Keuzestress

De prachtige Fall Floral print is dit seizoen ook gebruikt voor drie nieuwe thermoskannen. De thermoskannen zijn van zichzelf al prachtig, met het goudkleurige vogeltje bovenop de dop. Ik heb al z贸 vaak overwogen om er eentje te kopen, maar dit keer kon ik me echt niet langer inhouden. Alleen welke kleur he? Ze zijn gewoon alle drie zo mooi!

Er zijn ook zulke leuke keukenhulpjes in nieuwe kleuren verkrijgbaar! Nu ik veel meer aan het koken en bakken ben geslagen, had ik natuurlijk een goed excuus om er een paar te kopen 馃槈

Tussendoor kreeg ik een lekkere cappuccino met Rocky Road ♥ van Marlies, even al het moois op me laten inwerken, hihihi!

Zo’n leuk idee, een kratje aan de muur met daarin de leuke keukenhulpjes aan haken!

Rice Follow the call of the discoball

Ik kon inmiddels mijn uitgezochte spulletjes niet meer goed vasthouden, dus ik had maar even mijn eigen ‘kadotafel’ gemaakt in de winkel, hahaha!

Rice 'Follow the call of the discoball'

Rice Follow the call of the discoball – mijn aankopen

En hier zijn ze dan, mijn prachtige aankopen uit de Rice Follow the call of the discoball collectie. Ik roep het volgens mij vaker, maar ik vind dit echt 茅茅n van de mooiste Rice collecties ever! En zeker als ik het zo allemaal bij elkaar zie ♥

Rice Follow the call of the discoball

Die mooie kleurtjes, daar word je toch gewoon blij van?

Rice Follow the call of the discoball

Jaaaa, daar is de thermoskan! Uiteindelijk heb ik voor de mint kleur gekozen. Ik had mijn spulletjes in de winkel op de tafel gezet, zoals je op de foto hierboven zag. Ik heb er toen gewoon alle drie de thermoskannen even bij gezet, om te zien welke ik het mooist vond matchen. En dat was de mintkleur ♥

Oh, en op de achtergrond zie je de geweldige lamp, in de vorm van een hertje ♥ Ik zag haar staan in de winkel en was meteen verliefd! Dat snappen jullie vast wel, dat ze mee naar huis m贸est. Ze past zo ontzettend helemaal bij mij en mijn interieur!

Rice Follow the call of the discoball

Follow that discoball

In deze gave collectie zitten ook mini discobolletjes. Die kon ik natuurlijk niet weerstaan, ze hangen inmiddels in mijn kerstboom ♥

Rice Follow the call of the discoball

Van de nieuwe keukenhulpjes nam ik zowel de maatlepels als de maatbekers mee, in hartvorm. Zo wordt koken en bakken gewoon nog leuker!

Rice Follow the call of the discoball

Mijn drie favoriete printjes uit deze collectie: De Fall Floral print, de Wedding Bouquet print en de Fall print. Wat matchen ze mooi bij elkaar he? Dat vind ik zo ontzettend leuk, dat de printjes van Rice apart al heel mooi zijn, maar gemixt en gematcht zijn ze n贸g leuker!

Rice Follow the call of the discoball

Nog meer keukenhulpjes! Ik zei het al: nu ik zoveel meer kook en bak had ik een h茅茅l goed excuus om ze te kopen 馃槈

Hier zie je de prachtige theelepeltjes in de nieuwe printjes van dichtbij. Z贸 mooi, het zijn bijna schilderijtjes.

Rice 'Follow the call of the discoball'

De nieuwe Jumbo Dots bekers zijn ook 茅chte musthaves! Ze zijn net een slagje groter dan de gewone medium bekers, en daardoor ideaal voor bijvoorbeeld cappuccino. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Green, Fuchsia en Pink.

Rice Follow the call of the discoball

Ik hoef jullie vast niet te vertellen hoe blij ik ben met mijn aankopen uit de nieuwe Rice ‘Follow the call of the discoball’ collectie ♥ Inmiddels heeft (bijna) alles een mooi plekje gekregen en is in gebruik genomen.

Je vindt alle items uit dit artikel (behalve de hertjeslamp) via deze link in de webshop van Riceteria in Uden. Maar als je in de gelegenheid bent, moet je zeker eens een bezoekje brengen aan de winkel! Je kijkt echt je ogen uit! ♥

5 Comments on Rice Follow the call of the discoball

 1. bychristiana
  9 augustus 2021 at 08:36 (11 maanden ago)

  Haha, ik kreeg een glimlach op mijn gezicht toen ik las: ‘Echt, mijn hart maakt iedere keer weer een sprongetje als ik aan kom lopen en de winkel zie’. Leuk is dat altijd h猫, met je favoriete winkels. Ik zou het wel eens leuk vinden om een keukentour van jou te zien met al je mooie servies trouwens. Wie nog meer???

  Beantwoorden
 2. Deb
  8 augustus 2021 at 09:44 (11 maanden ago)

  Wat een prachtige printjes, ze staan ook zo leuk bij elkaar. Fall Floral print en Wedding Bouquet springen er voor mij persoonlijk uit. Op de foto’s zie ik ook andere bekers met een printje dat direct mijn aandacht heeft: lipjes en gelakte nagels. Van welke collectie zijn die, weet je dat toevallig? Zou echt iets voor mij zijn hihi. Vind de foto’s die je hebt gemaakt prachtig gestyled. Zo leuk gedaan ook met die disco balletjes, je hebt er echt een feestje van gemaakt. Ik heb een vriendin in Brabant, volgens mij woont ze in de buurt van Uden. Misschien leuk om eens samen heen te gaan.

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 augustus 2021 at 10:35 (11 maanden ago)

   Dankjewel 鈾 De print die je bedoelt is de Hands and Kisses print, zie ook mijn opmerkingen onder die foto. Dat is uit deze zelfde collectie, en dus ook volop verkrijgbaar nu. Je vindt alles wat er in die print verkrijgbaar is via hetzelfde linkje aan het eind van het artikel.

   Beantwoorden
   • Deb
    8 augustus 2021 at 16:34 (11 maanden ago)

    Oops! Dan heb ik daar overheen gelezen . Dank je wel!

    Beantwoorden
 3. Joyce
  8 augustus 2021 at 08:56 (11 maanden ago)

  Ooohhh echt 茅茅n en al blijheid!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.