RICE High Summer 2016 – met winactie!

Een paar keer per jaar brengt het leuke Deense merk RICE een of meer nieuwe collecties uit. Dit keer is dat de RICE High Summer 2016 collectie, weer met té lieve printjes. Omdat Teitloos de afgelopen weken een hele leuke korting (20%) had, bestelde ik een paar nieuwe items. Ik bestel om de paar maanden wat nieuwe producten, en hoop zo tegen de tijd dat ik in mijn eigen huisje ga, een leuke uitzet bij elkaar gespaard te hebben. Ik laat mijn nieuwe RICE spulletjes aan je zien, en aan het eind van het artikel deel ik een leuke winactie!

RICE High Summer 2016

RICE High Summer 2016

Dit zijn de printjes uit de RICE High Summer 2016 collectie: Kiss print en Heart print. Ziet het er niet schattig uit? Ook zijn er nieuwe artikelen in deze twee prints: de kleine ovale bordjes. Hieronder laat ik het allemaal van dichtbij aan je zien:

RICE High Summer 2016

Maar eerst even: dit is het vrolijke pakketje waarin mijn bestelling zat verpakt. Moniek van Teitloos besteedt altijd enorm veel aandacht aan de pakketjes, het is een feestje om uit te pakken.

RICE High Summer 2016

Toen ik het pakketje aan het open maken was (nee, geduldig en netjes uitpakken is niet mijn sterkste kant, hihihi!) zag ik dat het papier dubbelzijdig bedrukt is, kijk dan hoe leuk! Helemaal in stijl! ♥

Vervolgens zitten alle producten ook nog eens apart in kleurrijk vloeipapier verpakt, maar inmiddels was ik zó nieuwsgierig geworden dat ik er pas aan dacht om weer een foto te maken, toen alles al uitgepakt was 🙂

RICE High Summer 2016

RICE High Summer 2016

De bekers in Heart print waren er al even, maar speciaal voor de RICE High Summer 2016 collectie zijn er onder andere ovale kleine bordjes in deze schattige print bij gekomen. Op de roze ondergrond staan lieve witte bloemetjes, en de rand is helemaal versierd met donker roze hartjes. Er zijn ook nog kleine schaaltjes in deze print verkrijgbaar, die staan op mijn verlanglijstje voor de volgende keer 🙂

RICE High Summer 2016

Dit schattige vogeltje kreeg ik cadeau bij mijn bestelling ♥

RICE High Summer 2016

RICE High Summer 2016

De Kiss print is helemaal nieuw in de RICE High Summer 2016 en tja, als beautyblogger kon ik deze natuurlijk niet weerstaan… De bekers (€ 5,00 per stuk, geldt voor alle prints) zijn aan de buitenkant vanille-kleurig met rode lipprintjes, aan de binnenkant zijn ze heel lichtroze. De bordjes zijn volledig vanille kleur met lipprint. De kleine ovale bordjes (€ 6,80 per stuk) zijn ontzettend leuk voor gebakjes, petit-fours, chocolaatjes of wat voor lekkers je er ook maar op wilt serveren. Ook voor een toastje in de zomer op het terras zijn ze ontzettend leuk en handig! Al het melamine servies van RICE is overigens vaatwasmachine bestendig.

RICE High Summer 2016

Ik ben een liefhebber van een glas Rosé of Prosecco in de zomer, voortaan drink ik ze helemaal in stijl uit deze acryl wijnglazen (€ 8,30 per stuk), verkrijgbaar in roze en wit. Ik heb er vier besteld, dus wie komt deze zomer een Roseetje drinken bij me? 🙂

RICE High Summer 2016

RICE High Summer 2016

Proost!

RICE High Summer 2016

Tot slot bestelde ik nog een setje van zes lepeltjes (€ 9,20), passend bij mijn vrolijke RICE bekers.

Ik ben weer enorm blij met mijn nieuwe RICE spulletjes, de keuken begint er steeds vrolijker uit te zien! Ben jij inmiddels ook wel nieuwsgierig geworden naar RICE? Dan heb ik leuk nieuws: Namens Moniek van Teitloos mag ik een vakantiepakket met vrolijke spulletjes weggeven!

Wat moet je doen om hier kans op te maken?

 • Like de Facebook-pagina van Teitloos en Beautyspots (en zorg dat ik dat kan controleren, dus geef even aan onder welke naam je op Facebook zit) en deel het bericht over deze winactie met je vrienden. Teitloos heeft heel vaak leuke kortingsacties, dus als je de Facebook-pagina liket, ben je meteen altijd op de hoogte!
 • Geef hieronder in een reactie aan wat jij het allerleukste RICE product uit de webshop van Teitloos vindt.

Meedoen kan tot en met 10 mei, daarna kies ik at random een winnaar en zal Moniek het pakket naar diegene opsturen. Heel veel succes, en Enjoy your summer! ♥

25 Comments on RICE High Summer 2016 – met winactie!

 1. Lieke blondeel
  10 mei 2016 at 19:41 (6 jaren ago)

  Aaaah ik
  Doe heel graag mee ! Wat een moeilijke vraag wat is het leukst maare ik vind die heart bekers echt zo leuk en vrolijk ! Zie mezelf
  Al zitten vooral op de camping lekker in m’n stoeltje geniete. En met zo n glas erbij heel
  Leuk

  Beantwoorden
 2. Linda Annink-Vonk
  10 mei 2016 at 19:32 (6 jaren ago)

  Wat een verwennerij Eigenlijk ben ik met alles blij Maar als ik de bofkont ben zou alvast een begin maken met de mokjes Geweldig om te gebruiken in ons tuinhuis en dan genieten ☕☕

  Beantwoorden
 3. Erna
  5 mei 2016 at 09:19 (6 jaren ago)

  Het allerleukste van RICE noemen, pfff wat is er niet leuk aan RICE? Zelfs een opscheplepel ziet er met een mooi RICE-printje al prachtig uit. Ben ik een hebberd als ik zeg dat ik alles mooi vind en graag zou willen? Ik vind de Latte cups ‘Lace’ en ‘Lavender’ toch wel heel erg gaaf. Net als jouw site, Natasja, vanaf nu een trouwe volgster erbij. Ben een meisje uit de 70’s en dol op beautyblogs. Hartelijke groet (Erna Tms)

  Beantwoorden
 4. marcelien mathees
  3 mei 2016 at 21:32 (6 jaren ago)

  Ik kocht onlangs superleuke spullen bij Teitloos :-). Een van mijn favorieten is het ovaal bordje met de hartjes erop!

  Beantwoorden
 5. Jenneke
  3 mei 2016 at 18:41 (6 jaren ago)

  Ik vind de limonade tanks helemaal te gek!

  Liefs Jenneke die dol is op kleurrijke dingen en mensen!

  Beantwoorden
 6. Bianca
  3 mei 2016 at 07:48 (6 jaren ago)

  Het ziet er allemaal zo leuk en vrolijk eruit! Ik sla zelf even over maar wens iedereen veel succes x

  Beantwoorden
 7. Daisy
  3 mei 2016 at 02:03 (6 jaren ago)

  Wat ontzettend schattig!!! 🙂 En de kwalitijd ziet er ook super uit! Trouwes, wat maak jij onwijs mooie fotos, Natasja…echt, CHAPEAU!

  Beantwoorden
  • Daisy
   3 mei 2016 at 02:08 (6 jaren ago)

   Oh, graag doe ik mee, ofcourse!!!!♡♡♡
   (Marieke Spanhak-bon)….Daisy is mijn alias EN mijn snoepje van een hondje 😉

   Beantwoorden
   • Daisy
    3 mei 2016 at 02:24 (6 jaren ago)

    Hahaha….ik reageer in etappes….Ik vindt de gele ananas pot TE GEK….☆☆☆☆☆

    Beantwoorden
 8. Astrid
  2 mei 2016 at 21:30 (6 jaren ago)

  Superleuke spulletjes, ik snap dat je er helemaal blij van wordt. Ik doe aan deze winactie niet mee, aangezien ik dit van mijn man waarschijnlijk niet op tafel mag zetten 😛 Ik hou mijn vingers gekruist voor het fortune favors the brave palette 😉

  Beantwoorden
 9. Danielle
  2 mei 2016 at 20:59 (6 jaren ago)

  Daan Niejelle, vindt de ovale bordjes met hartjes helemaal leuk.. Volg jullie beide allang…

  Beantwoorden
 10. Talitha
  2 mei 2016 at 19:39 (6 jaren ago)

  Ik volg jullie allebei al en ben echt helemaal verliefd geworden op de vlinderprint, helemaal mijn smaak!

  Beantwoorden
 11. Kristien
  2 mei 2016 at 19:15 (6 jaren ago)

  Ik ben helemaal gek van de vrolijke rice spulletjes! Vooral het melamine schaaltje “retro flowers” stal mijn hartje: ideaal om mijn medische bijvoeding gezellig mee te presenteren én om zo mijn aanstaande verjaardag in het ziekenhuis te pimpen! En nadien thuis verdient dat een ereplekje in mijn keuken met bijpassende azuurblauwe tegeltjes… Kortom: ik zie het al helemaal voor me… xxx

  Beantwoorden
 12. Ansuya Lalay
  2 mei 2016 at 16:59 (6 jaren ago)

  persoonlijk ben ik helemaal weg van de melamie met de lipjes <3 zooo lief <3
  als je iets drinkt net alsof je 1000 lieve kusjes krijgt <3
  like teitloos en beautyspots beide op fb <3

  Beantwoorden
 13. Nicole
  2 mei 2016 at 15:34 (6 jaren ago)

  leuke producten <3 🙂
  Zelf vind ik de bekers en bordjes met het hartjes print het leukst! De pagina heb ik meteen geliked (nicole jeweetzelf)

  Beantwoorden
 14. Sylvia
  2 mei 2016 at 15:08 (6 jaren ago)

  Gave spulletjes weer! Jij hebt mij ook aangestoken, ik vind vooral de dingen met Butterfly Print heel erg leuk <3 <3
  Morgen of overmorgen komt mijn 2e bestelling met Rice. Vrees dat er ook nog wel een 3e gaat komen, de wijnglazen zijn ook erg leuk!

  Ik volg beide pagina's!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 mei 2016 at 20:38 (6 jaren ago)

   Hihihi, leuk om te horen! Ik ben wel benieuwd naar jouw RICE verzameling!

   Beantwoorden
 15. Jori
  2 mei 2016 at 14:54 (6 jaren ago)

  De vraag kan ik niet beantwoorden hoor…. Sowieso is alles bij Teitloos leuk en Rice maakt het ook veels te moeilijk om te kiezen.

  Wanneer gaat de bbq aan? Zullen wij het vlees meenemen? Dan komen we gezellig langs om van dit gezellige Rice servies te eten en uit de mooie glazen te drinken 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 mei 2016 at 20:38 (6 jaren ago)

   Komend weekend wordt het zomer 🙂

   Beantwoorden
 16. marike
  2 mei 2016 at 14:27 (6 jaren ago)

  Beker in heart print! Prachtig.

  Beantwoorden
 17. Marijke
  2 mei 2016 at 14:25 (6 jaren ago)

  Die wijnglazen zijn erg gaaf, ik kom wel een roseetje drinken hoor 😉

  Beantwoorden
 18. Astrid
  2 mei 2016 at 14:21 (6 jaren ago)

  Wat leuk!ik vond de wijnglazen erg mooi!ik kom graag van de zomer een glaasje met je doen xx

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.