Rice Kerst 2019 ♥

Rice verrast ons ieder seizoen met nieuwe leuke printjes, zo ook voor Kerst. Meestal koop ik er wel 1 of 2 printjes van, ik kies er dan de leukste uit. Dit jaar is de Rice Kerst collectie echter zó leuk, dat ik alle printjes wilde hebben. Dus toen ik onlangs bij Riceteria in Uden was, gingen er twee tassen vol moois met mij naar huis. Mijn aankopen liet ik je onlangs al in een video zien, maar de Kerst printjes zijn zo mooi dat ik ze ook nog op de foto heb gezet. Vandaag laat ik ze aan je zien!

Rice KerstRice Kerst 2019: alles is liefde ♥

Zoals ik hierboven al vertelde: ik vind echt niet álle printjes van Rice leuk. Net zoals ik ook niet álle jurkjes van Tante Betsy leuk vind. Gelukkig maar, anders zou ik er nog een fulltime baan bij moeten zoeken. Of een rijke man moeten trouwen. Van de Rice Kerst 2019 collectie vond ik echter meteen al alle drie de printjes zó ontzettend leuk ♥ Ik wilde ze alle drie heel graag hebben!

Bij Riceteria in Uden hadden ze niet alle items van de Kerstcollectie, dus had ik Greetje even een berichtje gestuurd. Of zij de andere items misschien kon en wilde nabestellen. Ja hoor, dat was geen enkel probleem. Tijdens de VIP shopavond vertelde ze dat ze eigenlijk altijd aan dit soort verzoekjes voldoet, mits het nog te bestellen is natuurlijk. Goed om te weten, als je naar een bepaald item op zoek bent.

De nabestelling was op tijd binnen voor de VIP shopavond, dus toen ik daar kwam, stond er al een gevulde doos op me te wachten ♥ Als je de foto’s in dit artikel ziet, snap je vast waarom ik zo verliefd ben op alle printjes…

Melamine bekers

De melamine bekers van Rice gebruik ik inmiddels al een aantal jaar. Ik heb ergens in mijn kast nog wel ander drinkservies verstopt staan voor als er visite komt die weigert uit mijn Rice bekers te drinken. Maar eigenlijk heb ik die nooit nodig 😉 Ik drink alles uit deze bekers: koffie, thee, water, melk en frisdrank. Ik heb ze inmiddels in heel veel verschillende printjes, maar er was best nog plaats voor drie nieuwe bekers 🙂

Rice KerstPrint Christmas is een mooie, nostalgische Kerstprint met allerlei lieve afbeeldingen. Kerstballen, hulstblaadjes, kerststerren, Candy Cane en duifjes. Deze print heeft een lichtroze binnenkant.

Rice KerstCandy Cane is natuurlijk ook écht helemaal Kerst. Sinds Lush een aantal jaar geleden een zeep uitbracht met Candy Cane geur, ben ik verliefd op alles wat hiermee te maken heeft. Deze vrolijke beker kon ik dan ook niet weerstaan. Deze print heeft een lichtblauwe binnenkant.

En Christmas Tree is een printje met allemaal schattige kerstboompjes. Samen met de rode binnenkant zorgt dit voor een echte Kerstsfeer ♥

De melamine bekers uit de Rice Kerst collectie kosten € 5,90 per stuk.

Rice KerstMelamine schaaltjes

Ook de melamine schaaltjes van Rice stapelen zich gestaag op in mijn kast 😉 Deze uit de Rice Kerst collectie zijn het grote formaat, deze gebruik ik vooral voor mijn ontbijt (kwark, granola en fruit). Ze zijn er ook nog in een maatje kleiner, die gebruik ik bijvoorbeeld om kruidnootjes, of M&M’s in te doen (en er weer uit te halen, hihihi!)

Wat is er nou leuker om op de ontbijttafel, of bij je kopje koffie of thee op zondagmiddag, zulke leuke items met elkaar te combineren? En dan moet je echt niet wachten tot Kerstochtend hoor, ik heb mijn Rice Kerst servies gewoon meteen in gebruik genomen 🙂

De grote Melamine schaaltjes kosten € 11,90 per stuk.

Dessertbord Christmas print

Schattig in de overtreffende trap, dat kun je deze dessertbordjes met Christmas print wel noemen. Ik kocht ze in de kleuren Red en Blue, er is daarnaast ook nog een Pink versie met mooie kerstbloemetjes in het midden. Deze bordjes hebben hetzelfde formaat als de andere gebaksbordjes uit de Rice collectie, maar zijn natuurlijk extra opvallend door de gekleurde rand en de grote print in het midden.

Rice KerstEn natuurlijk combineren ook deze bordjes geweldig met de andere printjes uit de Rice Kerst collectie ♥

Rice KerstCuteness overload…

De ronde dessertbordjes kosten € 5,90 per stuk.

Ovale dessertbordjes

De ovale bordjes vind ik misschien wel de allerleukste items van Rice. Ik heb deze in dit formaat, de dessertbordjes, maar ook in dinerborden. De ovale dessertbordjes gebruik ik om bijvoorbeeld in het weekend mijn plakjes ontbijtkoek op te leggen, als gebaksbordjes, of om mijn fruit van te eten. Ze zijn net iets groter dan gewone gebaksbordjes, en daardoor ook heel leuk om bijvoorbeeld wat kleine snackjes op te presenteren. Eigenlijk zijn ze gewoon onmisbaar 😉

Het formaat is ook leuk om als dienblaadje te gebruiken. Aan de ene kant zet je dan de beker met koffie of thee, en daarnaast is nog genoeg ruimte voor wat lekkers. Wel even opletten dat je beker niet gaat schuiven natuurlijk!

Hier zie je hoe ontzettend goed alle items met elkaar te combineren zijn. Net zoals bij mijn kleding: I love print op print ♥

De ovale dessertbordjes kosten € 6,90 per stuk.

Rice KerstRudolph

Dit mooie groene rendier is volgens mij niet nieuw, ik heb deze al vaker gezien. Ik zag hem op Facebook voorbij komen op een foto bij Riceteria, en besloot ter plekke dat ik deze ook echt nodig had 😉 Het is een kaarsenstandaard, en heeft mooie gouden glittersokken aan. Ook deze krijgt natuurlijk een mooie, vaste plek in mijn woonkamer, waar hij gewoon het hele jaar mag shinen.

De eland kostte € 18,95.

Rice KerstJe ziet: Kerst begint dit jaar al extra vroeg bij mij, dankzij deze mooie Rice Kerst items. Net zoals ik geen jurkjes meer bewaar voor speciale gelegenheden, is dit servies ook te leuk om alleen met Kerst te gebruiken. Heb jij speciaal Kerstservies?

Ik kocht al deze items bij Riceteria in Uden.

13 Comments on Rice Kerst 2019 ♥

 1. bychristiana
  12 november 2019 at 19:10 (1 jaar ago)

  Wat een mooie toevoegingen aan jouw verzameling. Ik vind zelf dat candy cane printje heel leuk, net als de kandelaar. Ik bewaar ook nooit kleding of servies voor een gelegenheid, elke dag is gewoon een leuke gelegenheid om dit soort mooie dingen te gebruiken;-)

  Beantwoorden
 2. Bianca
  11 november 2019 at 12:52 (1 jaar ago)

  Ohh wat een leuke printjes bevat deze collectie weer! Mijn Rice bekers zijn aan vervanging toe dus binnenkort maar weer eens een bestelling plaatsen 🙂

  Beantwoorden
 3. Ria
  11 november 2019 at 09:42 (1 jaar ago)

  Oooh zoveel moois… gelukkig voor mijn bankrekening heb ik geen plaats meer in mijn kasten

  Beantwoorden
 4. Deb
  10 november 2019 at 22:49 (1 jaar ago)

  Wat een te gekke printjes! Vooral met de candy canes vind ik super leuk. Wordt weer een heerlijke kleurrijke Kerst bij jou zo te zien.

  Beantwoorden
 5. Bouke
  10 november 2019 at 18:55 (1 jaar ago)

  Ik geniet ook zo van kerst… maar moet even wachten tot de sint het land uit is. De Candy Canes hangen echt in de kerstboom… de kinderen snoepen ze eruit. Evenals chocola al kan dat dit jaar niet ivm onze pup. Je hebt weer fantastische items laten zien! Super deze collectie

  Beantwoorden
 6. Annette
  10 november 2019 at 18:03 (1 jaar ago)

  Ohhhhhh heerlijk zeg! Al die svhattige printjes en mooie kleurtjes! Ik ben zelf helemaal verliefd op de gebaksbordjes!

  Beantwoorden
 7. Simona
  10 november 2019 at 15:04 (1 jaar ago)

  De ovale bordjes zijn echt onmisbaar en dan Rudolf . Prachtig.

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  10 november 2019 at 12:16 (1 jaar ago)

  Zoveel moois 😉
  Het staat heel sfeervol met de feestdagen….
  Het boek melamine is dat van deze zelfde winkel?

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Merel
   10 november 2019 at 20:22 (1 jaar ago)

   Heeeel erg leuk zijn ze! Geniet er maar lekker van! ☘️

   Beantwoorden
 9. Caro
  10 november 2019 at 09:06 (1 jaar ago)

  Hier een mede rice.dk lover♥️. Heerlijke prints hè, deze kerstserie. Ik heb minder aangeschaft dan jij omdat anders mijn gezin in de contramine schiet maar ze zijn superleuk!! En Riceteria Uden heeft absoluut een geweldige collectie! Zeer de moeite waard om naar toe te gaan! Ik vind jouw foto’s prachtig Natasja. Ze zouden zo in een tijdschrift kunnen staan!

  Beantwoorden
 10. Marjon
  10 november 2019 at 08:55 (1 jaar ago)

  Zo gezellig! Ik had ze idd al in je filmpje gezien!
  Heerlijk die vrolijkheid!

  Fijn weekend,

  Marjon

  Beantwoorden
 11. Wilma Rommelse
  10 november 2019 at 08:36 (1 jaar ago)

  heel begrijpelijk dat he hierover nog een apart blog schrijft. Ze zijn te leuk, mooi, cute om niet over te schrijven.
  Je krijgt na dit blog nog meer zin in kerst 🙂

  Beantwoorden
 12. Zoé
  10 november 2019 at 08:29 (1 jaar ago)

  Dat ziet er gezellig uit! Die printjes zijn echt leuk. Zo is een kerstontbijt echt af 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.