Rice Kiss Printed Stoneware – Kadotip!

Dit najaar heeft Rice veel nieuws voor ons, de mooie nieuwe producten blijven maar komen! De Rice Kiss Printed Stoneware collectie die ik je vandaag laat zien, past perfect bij de winter. Bovendien zijn de mokken en schaaltjes ontzettend leuk om kado te geven (of te krijgen) vanwege de al even mooie Gift Box waar ze in verpakt zitten. Ik laat ze aan je zien!

Rice Kiss Printed Stoneware

Rice Kiss Printed Stoneware mokken en schaaltjes

De Rice Kiss Printed Stoneware collectie bestaat uit twee sets: een hoge opbergdoos met 4 schaaltjes, en een wat lagere, grote opbergdoos met 4 bijbehorende mokken. Met deze prachtige items wordt je ontbijttafel, warme chocolademelk, kop thee, of waar je ze dan ook voor wilt gebruiken een feestje!

Rice Kiss Printed Stoneware

De schaaltjes uit de Rice Kiss Printed Stoneware collectie zijn 7×12 cm. Ze zijn te gebruiken om snacks of zoutjes in te doen, lekkere snoepjes (die komen er weer genoeg aan zo tegen december 🙂 ) of bijvoorbeeld je havermout-ontbijt. De items zijn gemaakt van crèmekleurig aardewerk met rode ‘Kiss’ opdruk en een lief blauw ‘kanten’ randje aan de bovenkant. Zowel de schaaltjes als de mokken zijn vaatwasser- en magnetronbestendig.

Rice Kiss Printed Stoneware

De mokken zijn lekker groot (11 cm hoog), en dankzij het grote oor zijn ze werkelijk perfect voor warme chocolademelk, je kunt er zo lekker je handen aan warmen. Uiteraard warme chocolademelk mét slagroom 🙂 Of een heerlijke grote kop thee, om mee op de bank, onder een dekentje te kruipen. Met een schaaltje met chocolade kruidnoten binnen handbereik.

Rice Kiss Printed Stoneware

Kijk dat lieve, mooie kanten randje dan… ♥

Rice Kiss Printed Stoneware

En zelfs de onderkant is leuk, hahaha!

Rice Kiss Printed Stoneware

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Rice Kiss Printed Stoneware collectie is (volgens mij) een tijdelijke collectie, speciaal voor deze Winter/Kerst. De box met 4 schaaltjes kost € 37,90 en de box met 4 prachtige mokken kost € 34,90. Beiden zijn verkrijgbaar bij Teitloos, de leukste Rice webshop van Nederland  ♥ De mok is ook los verkrijgbaar, deze kost 9 euro. Ik vind ze erg leuk om kado te geven (of te krijgen), en jij?

7 Comments on Rice Kiss Printed Stoneware – Kadotip!

 1. Manon
  3 november 2016 at 12:07 (6 jaren ago)

  Dit ziet er echt ontzettend leuk uit

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  3 november 2016 at 09:28 (6 jaren ago)

  Je ziet wel dat alles tot in detail helemaal is uitgedacht, super leuk! 🙂

  Beantwoorden
 3. Mireille
  3 november 2016 at 07:25 (6 jaren ago)

  Hihi die tekst op de onderkant zo grappig.

  Beantwoorden
 4. marije
  3 november 2016 at 07:16 (6 jaren ago)

  Oooh wat leuk dat ze nu ook een aardewerk variant hebben. De print is zo ontzettend leuk.

  Beantwoorden
 5. moniek
  3 november 2016 at 06:53 (6 jaren ago)

  Wat een top artikel weer, en die foto’s…(blijven doen, hoor enne houd je een plekje in je agenda vrij om begin februari naar Den Haag te komen om foto’s en een artikel te schrijven over de onze verhuizing “Teitloos Move”?) Ik zou de bekers en schaaltjes lig zo kopen 😉

  Beantwoorden
 6. Jolanda
  3 november 2016 at 06:51 (6 jaren ago)

  Wat ontzettend leuk!! Zeker mooi om cadeau te geven of te krijgen

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  3 november 2016 at 06:25 (6 jaren ago)

  Zo een prachtig servies!
  Prachtige foto’s!

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.