Rice: lente in tha house!

Afgelopen zaterdag had ik een date, een shopdate wel te verstaan! Voor mijn verjaardag had ik een kadobon van de Riceteria in Uden gekregen. En nadat ik woensdag negatief getest was heb ik meteen een shopafspraak gemaakt. Wat keek ik er naar uit, eindelijk weer eens een keer snuffelen tussen de mooie nieuwe Rice spulletjes. Ik was vooral heel benieuwd naar de Rice lente spulletjes, waaronder de vrolijke Paascollectie. Natuurlijk ben ik weer heerlijk geslaagd, ik laat jullie mijn aankopen zien!

Rice Lente

Rice lente in huis!

Hierboven zie je wat ik allemaal geshopt heb ♥ Echt, die Riceteria winkel is gevaarlijk hoor! Bij ieder nieuw rondje wat je door de winkel doet, zie je weer andere mooie items hihihi! Ik ging vooral voor de Paascollectie, daarin ben ik super geslaagd. En als je mij een beetje kent, dan snap je vast dat die Paascollectie ook na komend weekend gewoon in gebruik blijft πŸ˜‰

Rice Lente

Wat een heerlijke printjes zijn het weer zo bij elkaar he, ik word er zo blij van! Op de achtergrond zie je twee voorraaddozen, deze zag je ook al in een eerder artikel. Omdat ik tegenwoordig zoveel kook en bak, kon ik nog wel een set gebruiken.

Kijk dan, hoe schattig deze Paasprint is! ♥ De Rice Easter print is er bij Riceteria Halsoverkop in de kleuren Apple Green en White. Uiteraard kon ik weer eens niet kiezen, dus ik nam van allebei de kleuren een medium bowl mee. De kommetjes zijn er ook nog een maatje kleiner (Small), maar die gebruik ik minder vaak. Deze Medium bowls gebruik ik sowieso iedere dag voor mijn ontbijt, en voor mijn toetje ’s avonds, als ik dat eet.

Sinds kort zijn er super leuke Strooisels van Rice in de collectie, om je taart of koekjes mee te versieren. Of je toetje, dat kan natuurlijk ook prima. Ik weet nog niet waar ik ze voor ga gebruiken, maar ik vond ze gewoon tΓ© leuk!

Van deze acryl glazen heb ik al de wijnvariant, maar gewone glazen had ik nog niet van Rice. Dus dat werd onderhand wel een keer tijd, toch? πŸ˜‰ Deze ga ik gebruiken om water uit te drinken. Of frisdrank of sap natuurlijk, maar dat drink ik allebei niet zo vaak.

Rice Lente

Twinkle twinkle, little flower

Deze schattige bloemetjesprint is ook deel van de Paascollectie, deze bekers zijn er in Apple Green, Pink en White. ik nam de laatste twee mee. Deze bloemetjes zijn voor mij echt dΓ© ultieme Rice lente print ♥

Dit schattige broodmandje had ik al langer op het oog. En niet echt nodig. Maar ja, toen ik haar in het echt zag, veranderde mijn mening over dat laatste Γ  la minute. Natuurlijk had ik zo’n mandje nodig! Hoe heb ik ooit zonder gekund? Er is ook nog een fuchsia variant met abrikozen borduursel, maar ik vond deze groene mooier bij de rest van mijn aankopen passen, hahaha!

Aan tafel!

Mensen vragen weleens: heb je nog niet genoeg kommetjes en bordjes van Rice? Natuurlijk heb ik genoeg, meer dan genoeg zelfs voor mij alleen. Maar ja, ik kan die leuke printjes gewoon niet weerstaan. En het is toch ook gewoon leuk om iedere dag van een ander bordje te eten, of uit een ander kommetje te drinken? Vaak kies ik ook echt een printje wat bij mijn outfit van die dag, of bij mijn gemoedstoestand past. Ik bedoel: als je toch de keuze hebt…

Het bovenste bordje, een gebaksbordje, is niet van Rice maar van een ander merk, Overbeck and Friens. Maar het paste natuurlijk wel perfect bij de andere items die ik gekocht heb!

Rice Lente

De stipjesborden zijn er in drie verschillende kleuren combinaties, maar deze is natuurlijk Γ©cht lente-achtig. Deze bordjes gebruik ik voor gebak, voor koekjes maar bijvoorbeeld ook voor fruit. Ik vind het echt een heel fijn formaatje.

En tot slot kocht ik van de grote ovale borden ook nog een groene en een witte. Ook deze borden gebruik ik vaak: voor mijn avondeten, voor de lunch (als ik thuis eet) of als presenteerblaadje als ik eens visite heb.

Hier zie je de kleur Apple Green ♥

Rice Lente

Hartjes voor hartjes ♥

De werkelijk tΓ© schattige lepeltjes met hartjes had ik al op de website gezien. En hoewel ik heus al heel veel van dit formaat lepeltjes heb, moesten er toch vier mee naar huis ♥♥♥♥

Op het steeltje staan allemaal kleine hartjes.

Rice Lente

Ik zag in de winkel dat er weer nieuwe vogeltjes zijn. Ik heb al verschillende Rice vogeltjes, in mijn kerstbomen. Er zit een knijpertje onder, waardoor je ze heel makkelijk overal vast clipt. De paarse en de gele shinen nu in mijn kerstbomen, in allebei eentje ♥

Bij mijn kadobon die ik vorige week voor mijn verjaardag van mijn familie kreeg, zat ook nog een kadootje van Greetje en Marlies van Halsoverkop, zo lief!

In het doosje (in de vorm van een taartpunt) zitten twee chocolaatjes en een heerlijk theetje. Wat een super leuk kadootje is dit, echt een aanrader om altijd een paar van in huis te hebben! Verder kreeg ik een mooi acryl glas met gouden randje, een gebaksvorkje en goudkleurige taartkaarsjes.

Al deze mooie Rice lente items zijn verkrijgbaar in de Riceteria winkel in Uden, en uiteraard ook in de webshop. Plan zeker een keer een bezoekje als je in de gelegenheid bent, want de winkel is een feestje! Ik heb in ieder geval heerlijk genoten van mijn uurtje ‘shoppen op afspraak’ ♥

19 Comments on Rice: lente in tha house!

 1. Jessica
  3 april 2021 at 08:43 (1 jaar ago)

  Oh, wat een gezelligheid weer!! Door jou ben ik ook aan de Rice gegaan. Die kleine stippen bordjes heb ik onlangs ook gekocht. Er viel me 1 bord stuk, dus heb ik maar 4 andere gekocht .

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 april 2021 at 14:40 (1 jaar ago)

   Oh leuk!

   Beantwoorden
 2. Joyce
  2 april 2021 at 13:19 (1 jaar ago)

  Oooohhh echt wat een blijheid!! Fantastische printjes zeg, word er echt helemaal blij van. Wat heb je een mooie dingen gekocht!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 april 2021 at 19:05 (1 jaar ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 3. Marleen
  1 april 2021 at 10:18 (1 jaar ago)

  Leuk Natasja!
  Ik volg je nog niet zo lang, maar met veel plezier. Nieuwsgierig: Staan jouw kerstbomen het jaar rond in je woonkamer?
  Hele fijne paasdagen

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 april 2021 at 19:01 (1 jaar ago)

   Hoi Marleen, dankjewel, leuk! Ik had mijn kerstbomen altijd de hele wintertijd staan, dus zeg maar vanaf eind oktober tot eind maart. Om me door die donkere maanden te helpen. Toen vorig jaar half maart de persconferentie was dat we in lockdown moesten, besloot ik dat ik de kerstboompjes dat jaar zou laten staan gedurende de zomer, om me door die eenzame tijd te helpen. En al gauw besloot ik dat ik ze laat staan zolang we met corona te maken hebben. En eigenlijk vind ik het gewoon heel gezellig β™₯

   Beantwoorden
   • Marleen
    4 april 2021 at 11:43 (1 jaar ago)

    Je hebt helemaal gelijk! Super vrolijk en kleurig.
    Zouden we veel meer moeten doen.
    Mooie dag voor je β˜€οΈ

    Beantwoorden
 4. Monique
  1 april 2021 at 09:27 (1 jaar ago)

  Het is ook echt een hele leuke winkel met lieve leuke dames die de winkel runnen. En niet te vergeten de er aan gekoppelde Halsoverkop winkel. Die heeft nu super mooie blutsgeschwister items binnen zag ik
  Ik hoop dat ze ook nog eens Tante Betsy gaan verkopen…
  Wat prachtig zeg, die paas items van Rice! Geniet er van en een fijne Pasen gewenst.

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 april 2021 at 19:04 (1 jaar ago)

   Dankjewel, jij ook fijne Paasdagen! β™₯

   Beantwoorden
 5. Marlies Foudraine
  1 april 2021 at 08:33 (1 jaar ago)

  Ooo Natasja,wat een Super leuk artikel over je shopafspraak….je bent ook super mooi geslaagd…veel plezier met al die gezellige spulletjes
  Liefs HOK…

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 april 2021 at 19:02 (1 jaar ago)

   Dankjewel Marlies! β™₯

   Beantwoorden
 6. Wilma Rommelse
  1 april 2021 at 08:19 (1 jaar ago)

  Wat een gezellige aankopen πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 april 2021 at 19:03 (1 jaar ago)

   Dankjewel! β™₯

   Beantwoorden
 7. Liesbeth Letink
  1 april 2021 at 06:28 (1 jaar ago)

  Erg leuk! Heb al een aantal keren cadeautjes daar gekocht. Vanuit Twente is het helaas een beetje ver. Ps ik ga vandaag wel naar So Much, hoera!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 april 2021 at 19:04 (1 jaar ago)

   Oh wat leuk, ben je geslaagd bij SoMuch?

   Beantwoorden
   • Liesbeth Letink
    3 april 2021 at 10:48 (1 jaar ago)

    Ja! Het was erg gezellig! Ik heb donkerblauwe suede la pintura laarzen, een top van Blutgeschwister met kersjes en een telefoontasje/portemonnee. Erg leuk om de winkel in het echt te bezoeken. Ben er terecht gekomen door jouw blog. Dank nog daarvoor!

    Beantwoorden
    • Natasja
     3 april 2021 at 14:41 (1 jaar ago)

     Ooooh mooie aankopen! Leuk om te horen! β™₯

     Beantwoorden
  • Jessica
   3 april 2021 at 08:46 (1 jaar ago)

   Ik weet in Rijssen (mainstreet) en Wierden (puur Petra) ook winkels waar ze Rice verkopen hoor Liesbeth. Vooral Wierden heeft veel.

   Beantwoorden
   • Liesbeth Letink
    3 april 2021 at 10:49 (1 jaar ago)

    Ja Mainstreet is ook erg leuk! Wierden wist ik niet. Dank voor de tip!!!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.