Rice najaar 2020: when the magic happens

Vorige week ben ik voor het eerst in een hele lange tijd weer bij Riceteria in Uden geweest. Oh, want had ik het gemist! Maar ik heb mijn hart kunnen ophalen, er was weer veel prachtig nieuws te ontdekken. En natuurlijk ging er ook wat mee naar huis, hahaha! Ik laat je vandaag zien wat ik kocht uit de Rice najaar 2020 collectie ♥

Rice najaar 2020

Rice najaar 2020 ♥

Echt, het is voor mij onmogelijk om met lege handen de Riceteria uit te stappen. En het ergste is: hetgeen waar ik eigenlijk vooral voor ging, was ik bijna nog vergeten. Herkenbaar? Hahaha! Maar gelukkig dacht ik er nog op tijd aan hoor, toen ik thee zat te drinken (verse gemberthee: een aanrader! ♥).

Hieronder laat ik mijn Rice najaar 2020 aankopen één voor één aan jullie zien πŸ™‚

Ik begin met deze vrolijke velletjes sandwich papier (€ 8,90). Ik gebruik momenteel al bijna geen plastic zakjes meer, omdat ik bijna alles in een trommel meeneem. Maar voor die keren dat ik dan een plastic zakje gebruik, wil ik dat gaan vervangen door dit papier. Beter voor het milieu, en beter voor mijn humeur πŸ™‚

Rice najaar 2020

Zeg het met een kaartje

Ik was weer door mijn kaartenvoorraad heen, dus heb ik deze vrolijke ansichtkaarten van Rice meegenomen. Ze kosten 1 euro per stuk, en ze toveren vast een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Deze leuke hanger (€ 9,90) had ik al via Facebook voorbij zien komen. Hij past natuurlijk perfect in mijn kerstboom, dus ik kon hem niet laten liggen. Er zijn ook nog andere figuurtjes verkrijgbaar.

Een tijd geleden heb ik het mooie bestek van Rice gekocht, maar daarvan zijn geen eetlepels verkrijgbaar helaas. Greetje zei al dat zij in de Riceteria de melamine lepels erbij gebruiken. Dit formaat had ik nog niet eerder gezien, dus mochten er meteen vijf mee naar huis. Ze kosten € 4,90 per stuk.

Rice najaar 2020

En dit waren de Beauties die bovenaan mijn lijstje stonden, en die ik bijna vergat mee te nemen! Deze prachtige vintage mokken (€ 19,90 per stuk) zijn al even verkrijgbaar, ik was meteen verliefd op deze twee kleuren. Heerlijk toch om hier komend najaar thee uit te drinken? Of warme choco, mmmmm! ♥

Deze leuke theeknijper (€ 9,90) kon ik ook niet laten liggen. Ik gebruik eigenlijk maar zelden losse thee, omdat ik het altijd zo’n gedoe vind om de thee in zo’n zakje te scheppen. Maar hiermee gaat het hartstikke makkelijk, je schept de losse thee gewoon in het zeefje, en hangt dat in je kopje heet water.

Van de melamine bekers nam ik twee nieuwe printjes mee. Hoewel ik al veel melamine Rice bekers heb, kon ik het niet laten.

Deze groene roos-print vind ik zo heerlijk vintage, en zo mooi met de lichtroze binnenkant.

Rice najaar 2020

Deze Lipstick Herfst print is er al wat langer, maar blijkt in het echt nog mooier dan op de foto. Dus die mocht ook mee πŸ™‚ De medium bekers kosten € 5,50 per stuk.

Rice najaar 2020

It’s beginning to look a lot like…

En ja hoor, er was zelfs al een klein plukje van de Kerstcollectie binnen bij Riceteria in Uden ♥ Deze prachtige Large Raffia Bread Basket (€ 19,90) bijvoorbeeld. Daar stond natuurlijk mijn naam op πŸ™‚ Er komen ook melamine printjes met deze leuke paddestoelen, gecombineerd met bloemetjes. Die waren er nu nog niet, maar kunnen wel ieder moment binnen komen. Hierboven zie je de basket als fruitschaal (met appels uit mijn eigen tuin ♥).

Maar je kunt er bijvoorbeeld ook je bestek in leggen, of als ‘rommelmandje’ gebruiken, of natuurlijk als broodmandje.

Rice najaar 2020

En dan… *tromgeroffel* … vorig jaar was deze mand er al in een kleine versie, toen heb ik hem maar net kunnen weerstaan. Dit jaar is er een grotere variant, en toen ik die in het echt zag… tja toen was ik om!

Misschien ga ik mijn kerstboom nog in de mand zetten, maar voor nu vind ik het zo te leuk staan πŸ™‚ Echt, toen ik dit hoekje gemaakt had, toen mocht van mij het najaar, de winter, en heel de santemekraam beginnen hoor, dit is toch tΓ© gezellig? ♥

Rice najaar 2020

De Raffia mand met paddestoel kost € 29,90. Er is ook nog een variant met een dennenboom erop.

En tot slot nog een foto van de ijsjeshanger in mijn kerstboom ♥

Ik kocht al deze items uit de Rice najaar 2020 collectie bij Riceteria in Uden. Alles is ook online via de webshop te bestellen.

12 Comments on Rice najaar 2020: when the magic happens

 1. bychristiana
  7 september 2020 at 10:55 (2 jaren ago)

  Ik vind vooral die groene mand erg tof, leuk ook dat je die inderdaad op allerlei verschillende manieren kunt gebruiken.

  Beantwoorden
 2. Wilma Rommelse
  6 september 2020 at 23:23 (2 jaren ago)

  Wat kocht je weer prachtige spulletjes! De vintage bekers zijn echt mooi, maar die mand, daar begrijp ik wel dat je die niet kon weerstaan.

  Beantwoorden
 3. Annette Elias
  6 september 2020 at 15:33 (2 jaren ago)

  Ohhhhhhhhhhh hebbeh hebbeh! Wat een leuks zeg! Vooral die mokjes, te leuk! En die mand is ook geweldig! Maar alles eigenlijk hoor, levensgevaarlijke winkel moet dat zijn!

  Beantwoorden
 4. Petra van Schijndel
  6 september 2020 at 10:02 (2 jaren ago)

  Wat kocht je prachtige spulletjes! De vintage bekers en de mand en het dienblad zijn mijn favoriete items.

  Beantwoorden
 5. Saar
  6 september 2020 at 09:59 (2 jaren ago)

  Prachtig!!

  Beantwoorden
 6. Bouke
  6 september 2020 at 09:52 (2 jaren ago)

  Wauw wauw wauw!! Prachtige aankopen

  Beantwoorden
 7. Ingrid
  6 september 2020 at 09:46 (2 jaren ago)

  Wat een prachtige mand!! Ik kan ook bijna niet Rice spullen laten liggen, zo mooi. En als ze het hier te bont vinden, kan ik nog altijd jouw foto’s laten zien want zoveel kleur heb ik nog niet. Heel mooi!!

  Beantwoorden
 8. Neeltje
  6 september 2020 at 09:07 (2 jaren ago)

  Wat een mooie items, ik heb vooral de rice midi bekers. Die zijn zo heerlijk praktisch en natuurlijk vrolijk. Je hebt prachtige items en je kerstboom

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  6 september 2020 at 08:39 (2 jaren ago)

  Zoveel vrolijk gekleurde items.
  Mooi.
  Ik ben er dol op en koop soms iets…..

  Xoxo

  Beantwoorden
 10. Amy
  6 september 2020 at 07:59 (2 jaren ago)

  Maak me gek! Prachtig! Mooie dingen heb je gekocht. Lijkt me ook echt een zalige winkel in Uden. Ik houd me in, ik heb onlangs nog mijn collectie uitgebreid met soep-/pastaborden met de Swirl-print. Waarom heb ik die niet eerder gekocht? Nu moest er speciaal 1 bord uit een Duitse webshop worden besteld, want ik wel een complete set. Mijn collega is onlangs ook begonnen met sparen van Rice-servies. Het is zulk mooi en vrolijk spul.
  en een leuke en nuttige verzameling, want je gebruikt alles. Fijne zondag

  Beantwoorden
 11. Miranda Aerts
  6 september 2020 at 07:57 (2 jaren ago)

  Dat is feestelijk shoppen! Echt leuke spulletjes die je hebt gekocht πŸ™‚

  Beantwoorden
 12. Joyce
  6 september 2020 at 07:42 (2 jaren ago)

  Ooooooh jaaa te gek!! Lijkt me echt een snoepwinkel waar je inderdaad niet wegkomt zonder iets mee te nemen. Wat heb je een onwijs toffe dingen gekocht! Ik heb ook nog wel wat op mijn lijstje staan.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.