Rice Paperware: je administratie was nog nooit zo leuk!

Sinds ongeveer een maand heeft mijn favoriete lifestyle merk Rice een compleet nieuwe categorie in haar assortiment. Met Rice Paperware wordt je adminstratie, huiswerk of je dagelijkse planning een feestje om te doen! Ik laat je enkele items uit de collectie zien!

Rice Paperware

Rice Paperware

Vroeger toen ik nog op school zat, keek ik altijd al uit naar het eind van de zomervakantie. Want dat betekende dat we naar de Schoolcampus gingen, om nieuwe schoolspullen uit te zoeken!  Nog steeds word ik erg blij van mooie agenda’s, notitie boekjes en schrijfblokjes. De Rice Paperware collectie past natuurlijk helemaal bij mij!

Rice Paperware

Rice agenda 2017

De topper van de Rice Paperware collectie vind ik wel de agenda voor 2017. Met zo’n vrolijke agenda kan het toch niet anders dan een mooi jaar worden? Een agenda moet voor mij altijd aan een paar voorwaarden voldoen, ik laat je daarom hieronder de inhoud van de agenda zien. Zo kun je hem goed beoordelen 🙂

Rice Paperware

Oh yes, let’s do that!

Rice Paperware

Heerlijk, dat knalroze, lekker vrolijk!

Rice Paperware

Uiteraard vind je voorin ruimte voor je persoonlijke gegevens. Ik weet nog dat ik dat vroeger zo spannend en leuk vond. Voor het eerst schrijven in mijn nieuwe agenda!

Rice Paperware

Voorin vind je niet alleen een kalender (met weeknummers, voor mij heel belangrijk) van 2017, maar ook alvast van 2018. Al lijkt dat nu nog heeeel ver weg, hihihi!

Rice Paperware

Je vindt er tevens een maandplanner, dat vind ik persoonlijk ook heel fijn. Hier kun je bijvoorbeeld regelmatig terugkerende afspraken noteren.

Rice Paperware

De schoolvakanties van Nederland staan er ook in vermeld. Ik heb zelf natuurlijk geen kinderen, maar zelfs ik moet regelmatig opzoeken wanneer het vakantie is, dan is zo’n overzicht erg handig.

Rice Paperware

En dit is de indeling per week. Voldoende ruimte voor al mijn afspraken, ik vind dit een fijne indeling. De printjes op de pagina’s wisselen per maand ❤️

Rice Paperware

Dit mooie lint zorgt ervoor dat ik precies kan bijhouden in welke week we zitten. En het ziet er natuurlijk vrolijk uit.

Rice Paperware

Tussen twee maanden zitten steeds twee pagina’s voor ‘Notes and Scribbles’, daar kun je nooit genoeg ruimte voor hebben!

Rice Paperware

Ik kan echt niet wachten tot het 2017 is en ik deze te leuke agenda in gebruik kan nemen!

Rice Paperware

Hier zie je nog even het formaat van de Rice agenda. Hij is niet te groot en past dus prima in mijn handtas. De agenda kost € 19,90.

Rice Paperware

Rice A5 Notebook

Als ik voor Beautyspots op stap ben, vind ik het handig om een notitieboek bij me te hebben. En het liefst natuurlijk een beetje een fancy exemplaar 😉 Deze kan ik met een gerust hart tevoorschijn halen bij een afspraak, toch?

Rice Paperware

Ook het notebook uit de Rice Paperware collectie heeft zo’n mooi lint als boekenlegger. En natuurlijk zijn de pagina’s voorzien van een mooi, lief randje.

Rice Paperware

Maar er blijft genoeg schrijfruimte over! Het notebook is verkrijgbaar met verschillende printjes op de kaft, ze kosten € 14,90.

Rice Paperware

Potloden gebruik ik eigenlijk nooit, maar deze waren te leuk om niet in mijn winkelmandje erbij te stoppen 😉

Rice Paperware

Things to Do Notebook

Ik ben gek op to do-lijstjes, ik maak in het weekend altijd een lijstje van wat ik allemaal moet doen. En het afstrepen van alles wat gedaan is, is natuurlijk het allerleukste!

Rice Paperware

Hier kun je goed zien hoe groot het boek is!

Rice Paperware

Rice Paperware

Kijk, hier passen zelfs mijn klusjes voor een heel weekend makkelijk op! Met rondjes om je gedane klusjes netjes af te vinken, I love it! Het notebook kost € 11,90.

Rice Paperware

Rice Weekplanner 2017

Naast mijn agenda gebruik ik altijd nog een Weekplanner, deze hangt in de keuken. Hier schrijf ik afspraken zoals de kapper, tandarts en blogevents op.

Rice Paperware

Ook de Weekplanner heeft iedere maand een ander printje ❤️

Rice Paperware

Heel handig vind ik het aparte lijstje links van iedere week. Bijvoorbeeld voor losse notities , of om als boodschappenlijstje te gebruiken. In de weekplanner zelf heeft iedere dag meerdere vakjes, dus voor iedereen is er genoeg ruimte voor alle afspraken en niet-vergeten items.

Rice Paperware

De Weekplanner kost € 19,90.

Alle items uit de Rice Paperware zijn verkrijgbaar bij Teitloos. Oh, en vergeet niet alvast een kijkje in de Kerst afdeling te nemen. Kun jij raden wat er al op mijn verlanglijstje staat?

13 Comments on Rice Paperware: je administratie was nog nooit zo leuk!

 1. Astrid
  1 oktober 2016 at 17:22 (4 jaar ago)

  Hey Natasja,

  Wat een super cute en mooie producten zeg! Ik ben dol op notitieboekjes/blokjes en weekplanners! De prints zijn echt super schattig om te zien 🙂 .

  Liefs!

  Beantwoorden
 2. Renée
  1 oktober 2016 at 17:11 (4 jaar ago)

  Leuk hoor, van die printjes word je vrolijk. De weekplanner gaat in mijn mandje!

  Beantwoorden
 3. Astrid
  28 september 2016 at 21:21 (4 jaar ago)

  Wat een mooie spullen!
  ik ga eens kijken op de teitloos webshop 😉

  Beantwoorden
 4. Yvonne
  28 september 2016 at 19:46 (4 jaar ago)

  Ik hou hier heel erg van. sinds ik me kan herinneren gek op agenda’s geweest en ook nu heb ik hele mooie planners in gebruik.

  Beantwoorden
 5. Melike
  28 september 2016 at 18:34 (4 jaar ago)

  Ik ben ook echt zo een mens van leuke agendas en notitieboekjes, I love it!!

  Beantwoorden
 6. Hilde
  28 september 2016 at 17:34 (4 jaar ago)

  Wat een gave spulletjes! Ik hou ervan!

  Beantwoorden
 7. Moniek
  28 september 2016 at 17:28 (4 jaar ago)

  ohhh nee toch niet de roze kerstboom? X

  Beantwoorden
 8. Mariëlle M
  28 september 2016 at 12:38 (4 jaar ago)

  Oh héérlijk al die to do lijstjes, agenda’s en planners! Ik heb het zelf wat minimalistischer, maar hier word je vrolijk van!

  Beantwoorden
 9. Marije
  28 september 2016 at 12:05 (4 jaar ago)

  Oeeii wat een leuke spullen! Nooit genoeg notitie boekjes 🙂

  Beantwoorden
 10. Miranda Aerts
  28 september 2016 at 10:15 (4 jaar ago)

  Wat een geweldige items om je administratie gezellig af te werken 🙂
  Ik herken het gevoel, mooie nieuwe schoolspullen in allerlei kleuren en prints ♡

  Beantwoorden
 11. Cindy
  28 september 2016 at 08:19 (4 jaar ago)

  Wat ziet het er allemaal leuk uit. Vrolijke kleurtjes. Gebruik zelf alleen een agenda, maar helaas, deze kan niet op tegen die ik al jaren gebruik van Hema 😉

  Beantwoorden
 12. Mireille
  28 september 2016 at 07:32 (4 jaar ago)

  Wat een ontzettend gezellige items. Denk dat ik mijn volgende I ❤️ LOVE MYSELF BOX notitieboek maar eens van Rice bestel. Hihi dat is een soort boek van Sinterklaas waar ik steeds in opschrijf wat er in elke box gaat.

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  28 september 2016 at 06:19 (4 jaar ago)

  Wat een leuke hebbedingen!
  Ik zou het allemaal erg graag willen kopen 😉
  Die kalender is handig omdat er namen op geschreven kunnen worden van meerdere personen in huis als men een gezin heeft en dit per dag.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.