Mijn Rice verzameling (september 2017)

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik sinds ruim anderhalf jaar enorme fan ben van het Deense lifestylemerk Rice. Mijn complete servies heb ik inmiddels vervangen door dit vrolijke melamine moois, maar daarnaast heb ik nog meer mooie items. Ik laat je vandaag mijn complete Rice verzameling zien!

Rice verzamelingMijn Rice verzameling ♥

Ik begon mijn Rice verzameling ruim 1,5 jaar geleden, aangestoken door mijn vriendin Jori. Het begon met een paar bekers en een paar schaaltjes, maar inmiddels bestaat mijn halve uitzet zo’n beetje uit Rice. Het is echt verslavend, zó leuk en zó mooi. En ik vrees dat er straks, als ik eenmaal de sleutel van mijn eigen huis heb (was het maar alvast zo ver, dan kan ik weer slapen…) nog meer bij gaat komen. Ik heb nog wel wat dingen op mijn verlanglijstje staan hoor. Maar eerst laat ik je mijn huidige Rice verzameling zien, kijk je mee?

De meeste van mijn Rice aankopen komen bij Teitloos vandaan, de vrolijkste webshop van Nederland ♥ En terwijl ik het linkje in dit artikel plaatste, zag ik dat er alweer mooie nieuwe items binnen gekomen waren, smelt…

10 Comments on Mijn Rice verzameling (september 2017)

 1. Miranda
  17 september 2017 at 09:08 (9 maanden ago)

  Zo vrolijk, al die Rice spulletjes 🙂
  Ze geven je leven kleur en zorgen telkens weer voor een geluksmoment in je dagelijkse dingen.
  Colour your live ♡

  Beantwoorden
 2. Trees schoon
  15 september 2017 at 22:28 (9 maanden ago)

  wat een heerlijke verzameling. Afgelopen zomer op Terschelling ook een leuke winkel binnen geweest met heeel veel rice.. ook bij somuchfasion in Heerenveen hebben ze super leuke bekers.. en jawelmik kon het hiet laten, er 8 gekocht en de oude ikea bekers vaarwel gezegd… ik word er ook vrolijk van .

  Beantwoorden
 3. Aimee Moolenaar-Dols
  15 september 2017 at 09:59 (9 maanden ago)

  Erg mooie en gezellige vrolijke collectie. Ik vind dat je het erg knus hebt gemaakt voor jezelf en je spikkelmeisje 🙂 groetjes en liefs Aimee

  Beantwoorden
 4. Jeanette Simonis
  15 september 2017 at 09:38 (9 maanden ago)

  Wat een geweldige verzameling. Leuk gedaan.

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  15 september 2017 at 09:31 (9 maanden ago)

  Wow, wat een collectie! Dat is elke dag wel heel vrolijk ontbijten, lunchen en dineren lijkt me. Leuk dat je het in een video laat zien;)

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  15 september 2017 at 09:02 (9 maanden ago)

  Wow haha, dat is zeker een verzameling!! Volgens mij maakt het je ook echt heel blij 🙂

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  15 september 2017 at 08:21 (9 maanden ago)

  Wauw… super leuk om je prachtige verzameling te zien 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 8. Jori
  15 september 2017 at 07:30 (9 maanden ago)

  Zo leuk je Rice video…. Ben benieuwd hoe je je paleisje dadelijk gaat inrichten….

  Beantwoorden
 9. Marije
  15 september 2017 at 07:02 (9 maanden ago)

  Wat een heerlijke verzameling. Kan mij voorstellen dat je ontzettend vrolijk wordt va Rice.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.