Rice Yippie Yippie Yeah collectie

Er zijn een paar dingen die mij ontzettend opvrolijken. Nieuwe jurkjescollecties, en nieuwe Rice collecties πŸ™‚ En met de donkere, grijze weken die achter ons liggen, was een vrolijke collectie meer dan welkom. De Rice Yippie Yippie Yeah collectie ademt lente, feest en vrolijkheid. Ik heb de collectie nog niet live in de Halsoverkop winkel gezien, maar deed alvast een online bestelling, toen de winkels dicht waren. Binnenkort ga ik weer een keer naar de winkel in Uden, maar ik laat jullie vandaag alvast mijn nieuwe items zien ♥

Rice Yippie Yippie Yeah

Rice Yippie Yippie Yeah

Zoals ik al zei: de Rice Yippie Yippie Yeah is heerlijk lente-achtig, met de mooie, vrolijke pastelkleuren. Ik weet nog van vroeger, dat ik voor mijn verjaardag (22 maart) altijd nieuwe kleren kreeg, en vaak was dat in dit soort kleuren. Hiermee verdwijnt toch iedere winterdip spontaan als sneeuw voor de zon? Ik word er in ieder geval heel blij van! ♥

Rice Yippie Yippie Yeah

Een jurkenzusje zei vorig jaar toen ze mijn Rice bekerverzameling zag: jij hebt gewoon de rest van je leven geen nieuwe bekers meer nodig! Hahaha, nee nodig misschien niet, maar een mens moet toch ook wat te kiezen hebben? Dus van de nieuwe collectie bestelde ik gewoon drie nieuwe bekers mee hoor πŸ™‚ Dit is de Wild Flower print, met schattige, vrolijke voorjaarsbloemetjes erop. De binnenkant van deze beker is lila, ik vind het zo’n lieve beker ♥

Rice Yippie Yippie Yeah

When life gives you lemons…

Dit is de Lemon print: als je bij de vorige foto’s nog niet vrolijk geworden was, wordt je dat nu vast wel πŸ˜‰ Heerlijk zomerse citroentjes, met de Rice Yippie Yippie Yeah quote erop. Bij mijn outfits vind ik roze met geel altijd zo’n vrolijke combi, nu heb ik ook een bijpassende beker! ♥

De Summer Rush print is lekker snoeperig zoet en op en top zomers. Ik zie mezelf hiermee al buiten in het zonnetje zitten hoor. Over dat zonnetje gesproken: van mij mag ze dit jaar gerust wat eerder komen, zeg maar nu ofzo!

Rice Yippie Yippie Yeah

Nee, ook bordjes had ik niet echt meer nodig hoor, hahaha! Maar ik vind het zo leuk om iedere dag van een ander bordje te eten, en deze collectie is gewoon te leuk. Het grote rechthoekige bord heb ik in de Flower Painting print gekocht, ook alweer zulke mooie pastelkleuren ♥

Deze borden gebruik ik altijd voor de lunch, er passen precies twee boterhammen naast elkaar op. En als ik ’s avonds quiche of hartige taart eet, gebruik ik ook dit formaat bord. Het kleine bordje heb ik in de Summer Rush print, deze gebruik ik voor taart, fruit of een andere kleine snack. Ik vind deze rechthoekige borden (zowel klein als groot) van Rice zo leuk, ik ben er echt fan van!

Happy Cooking

Ik vond de aardewerk ovenschalen van Rice al zo lang zo ontzettend mooi. Maar ja, als je nooit kookt, zijn ze natuurlijk wel een beetje duur om in je kastje te hebben staan. Nu ik juist heel veel kook, vond ik dat ik mezelf op zo’n mooie schaal mocht trakteren ♥ Het werd deze bleek-lila ronde ovenschaal, perfect voor mijn broccoli-quiche!

Rice Yippie Yippie Yeah

Inmiddels alweer een paar maanden geleden liet ik mijn gieter kapot liet vallen. Een gieter die ik al honderd jaar had, een saaie witte van Brabantia volgens mij. Sindsdien gaf ik mijn pannekoekenplant en -stekjes altijd water met de maatbeker uit de keuken. Best een beetje behelpen πŸ˜‰ Dus toen ik op Facebook deze gave nieuwe kaboutergieter voorbij zag komen, heb ik niet heel lang getwijfeld. Deze hoeft natuurlijk niet in een keukenkastje verstopt te worden, deze mag shinen in de keuken ♥

Al deze Rice Yippie Yippie Yeah items zijn te koop via de webshop van Halsoverkop, en natuurlijk in de winkel.

1 Comment on Rice Yippie Yippie Yeah collectie

  1. Joyce
    11 februari 2022 at 08:28 (5 maanden ago)

    Oohh echt wat een geweldige collectie is dit! Niet te weerstaan. Heerlijk om even mee te genieten!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.