Rimmel@Home Party: een make-up workshop bij je thuis

Afgelopen vrijdagavond worstelde ik me door de avondspits naar Utrecht voor een bijzondere avond. Ik was door Vera van BeautyNL uitgenodigd om een Rimmel@Home Party bij te wonen. Tijdens zo’n workshop leer je onder begeleiding van een professionele visagist van Rimmel samen met je vriendinnen alle ins en outs over make-up. Je leert handige tips en trics, hoe je je ogen nog beter kunt laten uitkomen, of hoe je nu eindelijk eens een mooie eyeliner kunt aanbrengen.

Rimmel@Home Party

Toen we binnen kwamen, had Angelique, de visagiste van Rimmel die ons die avond alles zou vertellen en uitleggen, de tafel van Vera al omgetoverd tot één grote make-up tafel. Na een kopje koffie/thee en wat lekkers, was het tijd om aan de slag te gaan.

Rimmel@Home Party

Aan alles was gedacht, zelfs reinigingsproducten stonden klaar om eventuele make-up die we ophadden, eerst te verwijderen voor we aan de slag gingen. Vera had ons echter al via de mail geadviseerd om zonder make-up op te komen, dat scheelde weer in de tijd. Dus konden we meteen door naar… de make-up!

Rimmel@Home Party

Op onze “werkplek” lag voor iedereen een Beautypaspoort. Hier kon je gedurende de avond aantekeningen maken, zodat je de kleur van de foundation die je gebruikt had, of die mooie lipstick die je gezien had, kon noteren.

Rimmel@Home Party

Ook lag er voor iedereen een kwastensetje, wat je tijdens de workshop gebruikte. Na afloop mocht je dit setje mee naar huis nemen, samen met de leuke goodiebag die ook al klaar lag:

Rimmel@Home Party

Deze goodiebag is iedere keer weer anders qua inhoud, wij kregen een Hide the Blemish Concealer stick (erg handig voor onderweg), een lipstick en een sample van BeyoncΓ©’s nieuwe geur: Pulse NYC.

Rimmel@Home Party

Angelique maakte steeds, in stappen en voorzien van de nodige uitleg, de helft van Vera’s gezicht op, waarna wij dan zelf aan de slag mochten. Leuk om te merken dat je dan toch weer veel nieuwe handige tips hoort, of manieren waarop het ook, of misschien zelfs wel makkelijker, kan.

Rimmel@Home Party

We begonnen (uiteraard) met de basis, de fijne Wake Me Up foundation van Rimmel, en gingen zo via concealer, poeder, oogschaduw, mascara en wenkbrauwpotlood uiteindelijk naar de finishing touch: lipstick en blush (grappig, ik breng altijd mijn blush direct na mijn gezichtspoeder aan en daarna pas oogschaduw, maar Angelique leerde ons dat je blush beter als laatste kunt aanbrengen, omdat je het dan beter kunt afstemmen op je totale look).

Toen we helemaal tip top in de make-up zaten, had Angelique nog een verrassing: na afloop van de Rimmel@Home Party kun je diverse Rimmel producten met een erg leuke korting aanschaffen: drie producten voor slechts 15 euro. Ik kocht onderstaande producten, op de mascara en de Natural Bronzer na had ik ze allemaal tijdens de workshop gebruikt:

Rimmel@Home Party

Natural Bronzer, Stay Matte gezichtspoeder, Lasting Finish by Kate lipstick in de kleur 101, Stay Glossy 3D lipgloss in de kleur Love at the Movies, Match Perfection concealer en Lash Accelerator mascara.

Ik vind het Rimmel@Home een enorm leuk concept. Natuurlijk zijn er veel andere merken die ook make-up workshops geven, maar ik vind het juist zo leuk en ongedwongen dat dit bij je thuis is, samen met je vriendinnen, het geeft zo’n workshop een lekker relaxte sfeer.

Wil jij ook een Rimmel@Home workshop organiseren? Dat kan via de speciale website. De kosten bedragen € 10,= per persoon, hiervoor krijg je een workshop die maar liefst 2,5 uur duurt. Na afloop krijg je een leuke goodiebag en het kwastensetje wat je tijdens de workshop hebt gebruikt, mee naar huis. De workshops van Rimmel@Home worden door heel Nederland gegeven.

16 Comments on Rimmel@Home Party: een make-up workshop bij je thuis

 1. Esmee boltjes
  21 januari 2022 at 22:14 (5 maanden ago)

  Ik wil graag een party boeken

  Beantwoorden
  • Natasja
   22 januari 2022 at 08:35 (5 maanden ago)

   Hoi Esmee, dat kan niet via deze website, ik heb alleen maar een verslag over deze party geschreven.

   Beantwoorden
 2. Yvonne vonk
  11 juli 2016 at 19:48 (6 jaren ago)

  Ik wil graag tips en opmaak advies. Voor mij en mijn dochter. Graag info

  Beantwoorden
 3. Marleen
  23 februari 2015 at 21:37 (7 jaren ago)

  Op welke manier kan ik in contact komen met rimmel @ home? Ik zou dit heel graag willen boeken voor een vrijgezellenfeestje met 10 meiden op 30 mei! BVD

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 februari 2015 at 21:04 (7 jaren ago)

   Hoi Marleen, ik weet niet of deze avonden nog georganiseerd worden. Je zou het eens via deze website kunnen proberen: http://nl.rimmellondon.com/

   Beantwoorden
 4. Kim
  14 januari 2015 at 15:58 (7 jaren ago)

  Ik heb ook een leuke ervaring gehad tijdens deze workshop, nu zou ik dit nog is met collega’s willen doen maar ik kom niet op de site. Met wie of op welke andere manier kan ik contact opnemen voor een workshop?

  Beantwoorden
 5. jolanda
  24 december 2014 at 12:23 (8 jaren ago)

  Goedemiddag ik vroeg mij af of je dit nog kan bespreken??

  Beantwoorden
 6. Annemarie Jager
  7 augustus 2013 at 15:24 (9 jaren ago)

  Ik heb ook voor mijn dochters verjaardag deze party laten geven.
  Heel leuk en professioneel allemaal.
  Alleen erg sneu dat ik aan het einde van de avond nog spulletjes
  had gekocht en betaald maar nooit heb ontvangen.
  Ik krijg nu ook geen reactie meer van de visagiste die de party gaf.

  Beantwoorden
 7. Cindy
  31 mei 2013 at 10:02 (9 jaren ago)

  Leuk wat een goed idee

  Beantwoorden
 8. Miranda Aerts
  28 mei 2013 at 21:51 (9 jaren ago)

  Leuk, zo’n party! Weer eens heel wat anders dan kledingparty’s of Tupperware! Je hebt mooie producten gekocht!

  Beantwoorden
 9. Kim
  28 mei 2013 at 19:51 (9 jaren ago)

  Leuk zeg! πŸ˜€

  Beantwoorden
 10. Linda
  28 mei 2013 at 14:36 (9 jaren ago)

  Wauw klinkt erg leuk!!

  Beantwoorden
 11. Vera
  28 mei 2013 at 08:30 (9 jaren ago)

  Yay! Gezellig dat je er was, Natasja!

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Rimmel@Home Party: een make-up workshop bij je thuis

 1. […] een gezichtspoeder die op is! Dit is de Rimmel Stay Matte Pressed Powder, die ik kocht tijdens de Rimmel at Home party bij Vera. Hij bevalt me echt enorm goed, en ik heb daarom ook snel een nieuwe […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.