Rimmel London Rita Ora 60 seconds Nail Polish

Sinds kort staat de Rimmel London Rita Ora 60 seconds Nail Polish collectie in het schap: een prachtige collectie nagellak, helemaal bedacht door de beroemde singer/songwriter Rita Ora zelf. Omdat bij Kruidvat deze week voor alle nagellakjes 1+1 gratis gold, zocht ik vier kleuren van deze collectie uit voor mezelf, die ik vandaag aan je laat zien.

http://i17.photobucket.com/albums/b69/Natasja1974/Beautyspots%202014/Beautyspots%20mei/RimmelRitaOra001_zps4ca607c0.jpg

Rimmel London Rita Ora 60 seconds Nail Polish

Rimmel London Rita Ora 60 seconds Nail Polish

Rimmel London Rita Ora 60 seconds Nail Polish

De verpakking van de Rimmel London Rita Ora 60 seconds Nail Polish is hetzelfde als de reguliere 60 seconds Nail Polihes, je kunt deze collectie herkennen aan de Rita Ora sticker op de dop (in dezelfde kleur als de lak):

Rimmel London Rita Ora 60 seconds Nail Polish

Rimmel London Rita Ora 60 seconds Nail Polish

De lakjes hebben een lekker breed kwastje, waardoor het lakken van je nagels lekker snel en gemakkelijk gaat. De Rimmel London Rita Ora 60 seconds Nail Polish beloven in één laagje te dekken, maar dat gaat eigenlijk alleen voor de donkere kleur op. Ook de droogtijd van minder dan 60 seconden halen ze niet helemaal, maar ze zijn wel lekker snel droog.

Rimmel London Rita Ora 60 seconds Nail Polish Lose Your Lingerie

Rimmel London Rita Ora 60 seconds
Nail Polish Lose Your Lingerie

Lose Your Lingerie is een heel lichtroze kleur met een wit-zilveren glans erover. Ik vind het een heel lief kleurtje.

Rimmel London Rita Ora 60 seconds Nail Polish Breakfast in Bed

Rimmel London Rita Ora 60 seconds
Nail Polish Breakfast in Bed

Breakfast in Bed is een heel lichtgroene kleur, ook weer met een subtiele zilveren glans. Vanwege het donkere weer van de afgelopen dagen moest ik de foto’s binnen bij kunstlicht maken, waardoor deze en de volgende kleur niet helemaal tot hun recht komen, in het echt zijn ze lichter dan op de foto. Excuses!

Rimmel London Rita Ora 60 seconds Nail Polish Pillow Talk

Rimmel London Rita Ora 60 seconds
Nail Polish Pillow Talk

Ook Pillow Talk is zoals gezegd in het echt lichter dan op de foto. Het is een mooie babyblauwe kleur met dezelfde zilveren shimmery finish als Lose Your Lingerie en Breakfast in Bed. Hierdoor krijgen deze pastelkleurtjes net even wat meer body, vind ik.

Rimmel London Rita Ora 60 seconds Nail Polish Midnight Rendezvous

Rimmel London Rita Ora 60 seconds
Nail Polish Midnight Rendezvous

Midnight Rendezvous doet zijn naam alle eer aan: een donkerpaarse tot nachtblauwe kleur met een mooie glanzende finish. Deze lak is wat dunner dan de andere drie, en droogt daardoor het snelst.

De Rimmel London 60 seconds Nail Polish is van een prima kwaliteit: ze blijven tot een dag of 4 mooi en zonder beschadigingen (met gebruik van base- en topcoat). Ze kosten € 3,99 per stuk. Mocht je vandaag in de buurt komen van een Kruidvat die op zondag open is: tot en met vandaag geldt de 1+1 gratis actie op alle nagellak nog!

3 Comments on Rimmel London Rita Ora 60 seconds Nail Polish

 1. Wojis
  11 mei 2014 at 21:38 (8 jaren ago)

  Leuke flesjes en wat een geinige kleurtjes. Dit is ook wel een hele fijne lak. Lekker kwastje, droogt snel en blijft goed zitten. Gebruik ze graag als ik haast heb en voor mijn dochter. Vindt deze alle vier erg leuk.

  Beantwoorden
 2. Deb
  11 mei 2014 at 18:25 (8 jaren ago)

  Wat een mooie kleurtjes!! Ik kan niet echt zeggen welke mijn favoriet is.. ik vind ze allemaal heel mooi. Super mooi gelakt ook trouwens!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  11 mei 2014 at 09:36 (8 jaren ago)

  Wauw, mooie lakjes! Zowel de pastel tinten als de diep blauw paarse kleur doen het heel mooi op je nagels.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.