Rimmel London Velvet Matte Nail Colour

Eén van de leuke dingen van de herfst vind ik de mooie, donkere kleuren in make-up en nagellak. Natuurlijk vind ik de vrolijke, felle kleuren in de zomer geweldig, maar na al dat kleurengeweld ben ik wel weer toe aan sjieke, donkere kleuren. Rimmel introduceerde onlangs een nieuwe collectie voor het najaar: de Rimmel London Velvet Matte nagellakjes met een werkelijk prachtige fluwelen finish. Ik laat vandaag twee kleurtjes aan je zien!

Rimmel Velvet Matte

Rimmel London Velvet Matte

Rimmel London Velvet Matte Purple Opulence

Purple Opulence is een mooie, intens paarse kleur die uitstekend dekt in twee laagjes. Ik vind de finish van de Rimmel London Velvet Matte echt zó ontzettend mooi! Ik heb in het verleden wel eens vaker matte lakjes gehad, maar die droogden vaak niet mooi op, alsof de nagellak dof uitgeslagen was. Bij deze lakjes is het effect heel mooi en ik vind het erg sjiek.

Rimmel London Velvet Matte

Het aanbrengen van de Rimmel London Velvet Matte lakjes gaat heel snel en makkelijk dankzij het lekker brede kwastje. De lakjes drogen supersnel op, wat ik ook een prettige bijkomstigheid vind.

Rimmel London Velvet Matte

Rimmel London Velvet Matte

Rimmel London Velvet Matte Sumptuous Red

Sumptuous Red is een heel mooie donkerrode kleur, die heel mooi bij een sjieke outfit past. Ook deze dekt prima in twee laagjes. Bij Sumptuous Red zie je wel een klein nadeeltje van de Rimmel London Velvet Matte nagellakjes: door de matte finish zie je ieder oneffenheidje op je nagels. Het mooiste is het als je van tevoren je nagels mooi glad vijlt en/of een ridgefiller onder de nagellak gebruikt, die eventuele ribbeltjes opvult, waardoor de nagellak gelijkmatiger zal zijn.

Rimmel London Velvet Matte

De overige kleuren in de Rimmel London Velvet Matte zijn: Velvet Touch (grijs), Midnight Kiss (blauw) en Matte-itude (zwart). Je vindt de nagellakjes van Rimmel o.a. bij het Kruidvat, bol.com en The Make Up Spot. Ze kosten € 6,99 per stuk.

2 Comments on Rimmel London Velvet Matte Nail Colour

 1. Miranda Aerts
  24 september 2014 at 09:26 (8 jaren ago)

  Super sjiek! Mooie, warme kleuren en de matte finish hebben ze echt subliem gedaan.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  24 september 2014 at 07:18 (8 jaren ago)

  Beide kleuren zijn mooi ik ben zelf gek op het matte effect vind dat helemaal leuk staan x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.