RiRi Hearts MAC Fall Hibiscus Kiss en Nude

Hoewel ik vaak mooie limited editions van MAC voorbij zie komen, kan ik me meestal wel inhouden. Ik vind het een prachtig merk, maar net iets te duur om ieder limited product wat ik mooi vind, aan te schaffen. Voor de RiRi hearts MAC Fall collectie maakte ik een uitzondering. Tenminste, in eerste instantie had ik me beheerst, maar toen ik vorige week zondag zag dat het pronkstuk van deze collectie, de bronzer/blush Hibiscus Kiss nog verkrijgbaar was op de website van Bijenkorf, ben ik toch overstag gegaan. Vanwege de Drie DolDwaze dagen was de levertijd flink opgelopen, maar afgelopen zaterdag kwam mijn bestelling dan eindelijk binnen…

RiRi hearts MAC Fall

RiRi Hearts MAC Fall: juweeltjes om te zien…

Naast de bronzer/blush Hibiscus Kiss kocht ik één van de lipsticks uit deze collectie: Nude. Inmiddels zijn beide producten helaas uitverkocht in zowel de webshop van Bijenkorf als van MAC Cosmetics zelf, maar wie weet ligt er her en der bij één van de MAC counters nog wel een exemplaar in het schap.

RiRi hearts MAC Fall

Ik beken eerlijk: ik viel in eerste instantie vooral voor de prachtige, rosé-gouden verpakkingen. Maar toen ik eenmaal swatches en foto’s van de producten gezien had, ging ik ook overstag voor de inhoud. Bling-bling!

RiRi hearts MAC Fall Hibiscus Kiss

RiRi hearts MAC Fall Hibiscus Kiss

RiRi hearts MAC Fall Hibiscus Kiss

RiRi Hearts MAC Fall Hibiscus Kiss

RiRi Hearts MAC Fall Hibiscus Kiss is een bronzer en blush in één. De kleuren zijn voor bijna iedereen geschikt, de bronzer is zelfs geschikt voor de lichtste huid omdat je de kleur uitstekend kunt opbouwen.

RiRi hearts MAC Fall Hibiscus Kiss

RiRi hearts MAC Fall Hibiscus Kiss

RiRi hearts MAC Fall

Links zie je de blush, in het midden de bronzer (rechts de lipstick Nude). De kleuren lijken hier vrij intens, maar ik heb dan ook een flinke swatch gemaakt. Op mijn gezicht zijn de kleuren minder intens, maar wel goed op te bouwen.

RiRi hearts MAC Fall Nude

RiRi Hearts MAC Fall Nude

De RiRi Hearts MAC Fall collectie bevat in totaal vier lipsticks: RiRi Woo, Talk That Talk en Nude zijn drie matte lipsticks, Who’s That Chick heeft een zogenaamde frosted finish. Ik zocht de (naar mijn idee) meest draagbare uit: Nude.

RiRi hearts MAC Fall Nude

RiRi hearts MAC Fall Nude

Uiteindelijk bleek de kleur iets minder Nude dan ik verwacht had, maar voor de wintermaanden kan zo’n donkere kleur prima. RiRi Hearts MAC Fall Nude voelt prettig aan op mijn lippen, en droogt ondanks de matte finish niet uit. Ik heb de lipstick nog maar 1 dag gedragen, maar ik kan nu al zeggen dat de houdbaarheid echt geweldig is: zelfs een lunch overleeft hij prima! Graag had ik jullie ook nog een look laten zien met deze RiRi loves MAC Fall producten, maar het donkere weer van gisteren gooide roet in het eten. Dus die houden jullie nog even tegoed van me.

Zoals ik hierboven al vertelde, zijn de producten van de RiRi Hearts MAC Fall collectie helaas grotendeels uitverkocht, als je nog iets wilt kopen zul je goed moeten zoeken. RiRi Hearts MAC Fall Hibiscus Kiss kost € 27,50 en RiRi Hearts MAC Fall lipstick Nude kost € 20,=.

Ga jij je zo af en toe weleens te buiten aan een echt mooie (maar eigenlijk te dure) limited edition? Of vind je het zonde van je geld?

5 Comments on RiRi Hearts MAC Fall Hibiscus Kiss en Nude

 1. Miranda Aerts
  15 oktober 2013 at 07:50 (9 jaren ago)

  Als je de foto’s ziet, kom je al helemaal in de stemming voor de feestdagen!
  Wat een mooie producten, ik kan me heel goed voorstellen dat je hiervoor gezwicht bent.
  Ik koop zelf wel eens een hele dure lipstick, maar dan het liefst tijdens een kortingsactie 😉

  Beantwoorden
 2. Dana
  14 oktober 2013 at 22:15 (9 jaren ago)

  Prachtig! Ik heb me ook schuldig gemaakt aan de RiRi Hearts MAC collectie, ik heb de RiRi Woo gekocht ;D

  Beantwoorden
 3. stacey
  14 oktober 2013 at 15:01 (9 jaren ago)

  verpakking alleen al! Mooie producten

  Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on RiRi Hearts MAC Fall Hibiscus Kiss en Nude

 1. […] week liet ik jullie de prachtige producten van de RiRi Hearts MAC Fall collectie zien, en beloofde ik jullie nog een look die ik met (o.a.) deze producten maakte. […]

 2. […] Gisterochtend heb ik veel foto’s gemaakt, onder andere voor het FOTD-artikel met de mooie RiRi hearts MAC Fall collectie (wat vanmiddag online komt). En waar ik altijd bang voor ben met dit soort prachtige producten, […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.