Rituals Honey Touch rich & nourishing body cream

Onlangs schreef ik over de Yogi Flow foaming shower gel sensation, uit mijn favoriete geurlijn van Rituals: Ayurveda, met de geur van rozen en honing. Hoewel ik er helemaal geen moeite mee heb om verzorgingsproducten met diverse geuren door elkaar te gebruiken (mits ze wel een beetje op elkaar afgestemd zijn), vind ik het af en toe heerlijk en lekker luxe om me van top tot teen in één bepaalde geur te hullen. En dat kan uitstekend met de geurlijnen van Rituals.

Rituals Honey Touch

Na een douche met Yogi Flow, gebruik ik graag de Honey Touch body cream, met dezelfde heerlijke zoete geur. De combinatie van Himalaya Honing, die de huid verzacht, en Indiase Roos, welke een ontspannende werking heeft, zorgt voor een luxe gevoel voor lichaam en geest. De stevige body cream verzacht, versoepelt en verzorgt de huid.

Rituals Honey Touch

Uit de traditionele Ayurvedische wetenschap blijkt dat het dagelijks insmeren van je lichaam (met crème) je huid versterkt en je geest in balans brengt. Bovendien stimuleert het de bloedsomloop, waardoor je huid meer gaat glanzen.

Rituals Honey Touch

Hoewel het een dikke, lobbige crème is, laat deze zich heel goed over de huid verdelen en trekt snel in, zonder een plakkerig laagje achter te laten. Onder normale omstandigheden verzorgt deze crème mijn huid uitstekend; zodra het wat kouder is, merk ik echter dat hij een beetje tekort schiet qua verzorging en moet ik naar een ander product overschakelen. Desondanks is dit een van mijn favoriete verzorgingsproducten, ik heb dan ook altijd een pot Honey Touch in de badkamerkast staan.

Rituals Honey Touch

De zoete, subtiele geur van Honey Touch blijft lang op de huid aanwezig, toch vind ik het jammer dat Rituals geen (lichaams)parfum in dezelfde geurlijn heeft, zoals ze die bijvoorbeeld in de Hammam-lijn wel hebben. Dat zou het wat mij betreft echt afmaken.

Honey Touch rich & nourishing body cream kost € 15,00 voor een pot van 200 ml, en is te koop bij alle verkooppunten van Rituals, of via de webshop.

Ken jij de producten van Rituals? Wat is jouw favoriete geurlijn?

3 Comments on Rituals Honey Touch rich & nourishing body cream

 1. fatna
  9 januari 2013 at 20:30 (9 jaren ago)

  Heerlijk!

  Beantwoorden
 2. Kim
  9 januari 2013 at 19:25 (9 jaren ago)

  Ik ben gek op rituals. Van de thee tot de yogabroeken (heerlijk voor op de bank) tot de verzorgingsproducten. 😀 Ik heb geen specifiek favoriet product, ik kan er heel veel waarderen. Aryuveda, hammam, cherry rice, ik vind vrijwel alle lijnen heerlijk!

  Beantwoorden
 3. Leneke
  8 januari 2013 at 10:23 (9 jaren ago)

  Ziet er uit als een lekkere creme. Rituals geeft me altijd zo’n exclusief gevoel 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.