…Rituals mini Nail Polish…

Ook op vakantie wil je, als je een nagellakliefhebster bent als ik, graag af en toe van nagellak kunnen wisselen. De nieuwe Rituals mini Nail Polish is daar prima geschikt voor, de flesjes bevatten slechts 6 ml en passen daardoor nog makkelijk in je toilettas, of tussen je sokken of bikini. Voor zulke kleine flesjes is altijd wel een plekje te vinden!

Rituals mini Nail Polish

De Rituals mini Nail Polish ziet er exact hetzelfde uit als de normale Nail Polish van Rituals, maar dan een flinke slag kleiner. Het normale formaat is 10 ml, deze mini-versie bevat 6 ml. De nieuwe mini’s zijn er in 9 zomerse kleurtjes, ik kocht de drie kleuren (van links naar rechts) Mojito, Nectarine en Indian Rose. Prachtig, die namen…

Rituals mini Nail Polish

Mojito is een heel lichtgroen lakje, wat natuurlijk prima past in de pastel-trend van dit seizoen. Hierboven draag ik twee laagjes, dat is nΓ©t aan qua dekking. Je moet dit kleurtje dus niet te dun aanbrengen, want dan heb je sowieso drie laagjes nodig.

Rituals mini Nail Polish

Nectarine is een oranje-rode nagellak, die me aan een “Indian Summer” doet denken. Deze kleur dekt heel goed in twee laagjes en heeft een mooie glanzende finish. Een mooi kleurtje als je van natuurlijke tinten houdt.

Rituals mini Nail Polish

Indian Rose tenslotte is een prachtige knalroze kleur die echt van je nagels spat. Met dit lakje op je vingers of op je tenen steel je de show, zomerser dan dit wordt het niet!

De Rituals mini Nail Polishes lakken fijn, al zou het kwastje van mij wel wat breder mogen zijn. Op Mojito na hebben ze mooi intense kleuren. Ze drogen redelijk snel, en met een topcoat (INM Out the Door) eroverheen blijven ze een dag of 3 goed, dan ontstaat er wat tipwear. Chippen doen ze echter niet, dus al met al vind ik het een prima houdbaarheid. De mini Nail Polishes kosten 5 euro, omgerekend zijn ze net iets goedkoper dan de grotere varianten van Rituals.

Neem jij nagellak mee in je vakantiekoffer? Of hebben jouw nagels gedurende die weken ook vakantie?

1 Comment on …Rituals mini Nail Polish…

  1. Dana
    2 juli 2013 at 11:42 (9 jaren ago)

    Mojito is echt lovely!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.