Rituals Pink Chestnut lipstick: hello Beauty!

Hoewel ik gek ben op felle lipsticks, zijn er ook dagen dat het ook wel wat minder mag, zeker in het najaar. Vooral op doordeweekse dagen draag ik ook graag een eenvoudige, gematigde make-up look. Onlangs ontdekte ik een kleur die zowel qua kleur als qua naam perfect bij het najaar past: Rituals Pink Chestnut. Ik laat hem natuurlijk aan jullie zien!

Rituals Pink Chestnut

Rituals Pink Chestnut

Rituals is natuurlijk vooral bekend vanwege de heerlijke lichaamsverzorgingsproducten, de make-up lijn is wat minder bekend. En dat is toch wel erg jammer, want ook daar zitten heel mooie producten tussen. Ik liet jullie al eerder de lipstick Strawberry Dairquiry zien, die ook afgelopen zomer veel door mij gedragen werd. Rituals Pink Chestnut is een totaal andere kleur, maar ik vind hem net zo mooi!

Rituals Pink Chestnut

De verpakkingen van de Rituals make-up producten zien er erg mooi uit. Wat strakker dan we van de verzorgingsproducten gewend zijn, maar ik houd daar wel van.

Rituals Pink Chestnut

Ingrediënten

Rituals Pink Chestnut bevat extracten van natuurlijke edelstenen en pure mineralen, en enkele verzorgende ingrediënten als zonnebloempitolie. De lipstick bevat geen conserveringsmiddelen en geen parfum (en is dan ook geurloos).

Rituals Pink Chestnut

De lipstick zelf zit in een zilverkleurige huls met in het zwart het Rituals logo erop. De lipstick voelt zwaar en stevig, en de dop sluit met een klik, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat deze loslaat in je handtas. Want een open lipstick in je handtas, daar is nog nooit iemand blij van geworden.

Rituals Pink Chestnut

De lipstick zelf ziet er mooi uit, voor zolang dat duurt als je hem eenmaal in gebruik neemt. De holle vorm van de bovenkant zorgt ervoor dat de lipstick prettig aanbrengt, en met het puntige uiteinde kun je hem nauwkeurig aanbrengen. In de lipstick staat ook weer het Rituals logo geprint, dat geeft altijd een sjieke twist, vind ik.

Rituals Pink Chestnut

Rituals Pink Chestnut is een oudroze kleur met een bruine ondertoon. Ik vind het een prachtige nudekleur voor het najaar, in het voorjaar en de zomer mag een nude kleur net iets lichter zijn van mij. De lipstick heeft een uitstekende pigmentatie, zoals je ziet.

Textuur en houdbaarheid

De Rituals lipsticks hebben een vrij romige textuur, waardoor ze prettig en makkelijk aanbrengen, en aangenaam aanvoelen op mijn lippen. De medium glans vind ik erg mooi en natuurlijk. De houdbaarheid is prima: tot aan de lunch houdt hij het goed vol, en overleeft de nodige koppen koffie en een tussendoortje. Na de lunch is het wel tijd om mijn lippen even bij te werken, maar dat vind ik een prima score.

Rituals Pink Chestnut

Ik vind Rituals Pink Chestnut een prachtige kleur voor alle gelegenheden, en erg geschikt als ‘niet te opvallende, warme lipstickkleur’. De Rituals lipstick is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren, ze kosten 16 euro.

12 Comments on Rituals Pink Chestnut lipstick: hello Beauty!

 1. Krista
  23 oktober 2016 at 18:58 (2 jaar ago)

  Oh wat een mooie kleur! Ik had veel rozer verwacht, maar deze is echt prachtig!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  20 oktober 2016 at 21:39 (2 jaar ago)

  Prachtige kleur! En zo nude vind ik hem niet.

  Beantwoorden
 3. Evelien
  20 oktober 2016 at 20:11 (2 jaar ago)

  Die kleur staat jou echt heel mooi! Fijn ook dat hij geen conserveringsmiddelen en parfum bevat. Ook vind ik de medium glans finish erg mooi.

  Beantwoorden
 4. Astrid
  20 oktober 2016 at 19:52 (2 jaar ago)

  Wat een prachtige herfstkleur! Hij staat je heel mooi. Mooie verpakking ook.

  Beantwoorden
 5. Debbie
  20 oktober 2016 at 19:09 (2 jaar ago)

  Staat je mooi deze kleur! En die is ook nog geschikt voor mij haha. Ik ga ‘m onthouden, thanks for the tip.

  Beantwoorden
 6. Annette
  20 oktober 2016 at 18:04 (2 jaar ago)

  Prachtig ik houd enorm van dit soort kleuren

  Beantwoorden
 7. Manon
  20 oktober 2016 at 17:27 (2 jaar ago)

  Wauw ik vind de kleur erg mooi bij je staan

  Beantwoorden
 8. Jose
  20 oktober 2016 at 15:33 (2 jaar ago)

  In een woord prachtig …….dankjewel voor de tip !!

  Beantwoorden
 9. Miranda Aerts
  20 oktober 2016 at 14:51 (2 jaar ago)

  Ik vind ‘m prachtig!
  Heel anders dan de kleuren die we normaal gesproken in jouw looks zien maar hij staat je ook erg mooi, heel natuurlijk en classy 😉

  Beantwoorden
 10. Nicole
  20 oktober 2016 at 14:29 (2 jaar ago)

  Prachtige kleur!
  Zou ook prima bij mij passen denk ik.Ik houd m ff in gedachten.

  Beantwoorden
 11. Jolanda
  20 oktober 2016 at 14:05 (2 jaar ago)

  Deze kleur staat je mooi!! Ik denk dat ik hem zelf niet zo goed kan hebben.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *