RJ Bodywear ondergoed

Al jaren draag ik de shorts van RJ Bodywear. Toen ik laatst een aantal nieuwe shorts Γ©n een bijpassend hemd bestelde, bedacht ik me dat het misschien wel leuk zou zijn om mijn tip met jullie te delen. Ik ben er namelijk ontzettend tevreden over! Logisch, anders zou ik het niet al jaren dragen πŸ˜‰ Ik laat mijn favoriete model aan jullie zien!

RJ BodywearRJ Bodywear

De short van RJ Bodywear die ik al jaren draag, is de RJ Pure Color dames short. Ik weet niet eens hoe ik deze destijds gevonden had. Maar ik was al zΓ³ lang op zoek naar een short met een goed draagcomfort. Die goed en mooi over mijn billen valt, niet opkruipt tijdens het dragen en gewoon een hele dag prettig draagt, ook in de zomer. En die vond ik in deze short van RJ. Destijds kocht ik ze in keurig lichtroze, donkerblauw en zwart, maar zoals je ziet ben ik inmiddels overgestapt op wat meer kleur πŸ˜‰

RJ Pure Color Dames short

De RJ Pure Color Dames short is verkrijgbaar in 26 (!) verschillende kleuren, in maat S tot en met 4XL. Ik denk dus dat je wel kunt stellen dat deze short bij iedereen past. En houd je niet van een short, dan is er nog volop keuze in andere slips en strings. Ik vind shorts gewoon heel fijn en mooi dragen. En mijn billen passen er mooi in πŸ˜‰

RJ BodywearOver het draagcomfort van de RJ Pure Color Dames short is goed nagedacht:

Het shortje heeft geen hinderlijke voor- en achternaad. Alle naden zijn geflatlockt, dit is een platte naad, wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Het shortje is voorzien van een badstof kruisje.

Ik heb dit keer gekozen voor de kleuren Fuchsia, Koraal en Paars. Maar zoals ik hierboven al vertelde: er zijn 26 kleuren verkrijgbaar, waaronder ook meer rustige kleuren.

De shorts van RJ Bodywear dragen echt ontzettend fijn. Ik draag ze in maat L, een maatje kleiner dan ik volgens de maattabel zou moeten hebben. Mijn ervaring is dat ze tijdens het dragen nog iets uitlopen, en dan is deze maat perfect voor mij.

De pijpjes blijven de hele dag keurig op hun plek en kruipen niet op. Ze staan mooi onder zowel een broek als een rokje of jurkje, en tekenen niet. Ja, ik ben echt fan!

De shorts zijn verkrijgbaar vanaf € 11,95 (sommige kleuren waaronder die van mij zijn iets duurder) en dat vind ik een keurige prijs voor fijn ondergoed.

RJ BodywearRJ Pure Color Dames hemd

Bij deze laatste bestelling bij RJ Bodywear besloot ik ook eens een hemd mee te bestellen. Deze had ik nog niet eerder gehad, maar ze staan natuurlijk mooi onder mijn jurkjes met een overslag. Ook het hemd is verkrijgbaar in dezelfde 26 kleuren, in de maten S tot en met 4XL. Ik koos hierbij voor de kleur Fuchsia, omdat die bij veel van mijn jurkjes staat.

Zowel het hemd als de short zijn gemaakt van Polyamide, dit draagt erg fijn. Het heeft een mooie rek, die ook na veelvuldig dragen en wassen haar goede pasvorm behoudt.

RJ BodywearOp deze foto zie je dat het hemd mooi aanlsuit, en zowel onder mijn oksels als bij mijn dΓ©colletΓ© goed valt. Ik draag het hemd in maat XL, dit is voor mij de juiste maat. Bij het dragen over mijn shapewear merkte ik dat ze opkroop, daarom draag ik het hemd nu in mijn shapewear. Dan blijft ze prima zitten, en draagt ook weer super comfortabel.

Tante Betsy Dress Auntie BretonEn zo ziet het eruit als ik het RJ Bodywear hemd onder een jurkje met overslag draag. Perfect toch?

Het Pure Color Dames hemd kost € 15,95.

10 Comments on RJ Bodywear ondergoed

 1. Elke
  7 augustus 2019 at 08:25 (3 jaren ago)

  Ik bestelde enkele broekjes en hemdjes en je hebt gelijk : het zit heerlijk!! En verzending naar BelgiΓ« is heel snel! Gisterenochtend opnieuw besteld en ze komen vandaag al aan!
  groetjes
  Elke

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  5 augustus 2019 at 06:55 (3 jaren ago)

  Wat mooi
  Ik ga meteen.op de website kijken….

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Barbara
  3 augustus 2019 at 22:06 (3 jaren ago)

  Leuk! Draag je dezelfde maat als je jurkenmaat? Of kan je beter een maat groter nemen tegen evt.
  zichtbare randjes?

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 augustus 2019 at 22:14 (3 jaren ago)

   Jurkjes draag ik in xl, dus het hemd draag ik in dezelfde maat en de shorts een maat kleiner.

   Beantwoorden
   • Barbara
    3 augustus 2019 at 22:48 (3 jaren ago)

    Thnx! Ik ga ze ook eens proberen.

    Beantwoorden
 4. Martine v
  31 juli 2019 at 11:54 (3 jaren ago)

  Dank voor het delen! Ik ga deze ook proberen

  Beantwoorden
 5. Caro
  31 juli 2019 at 10:33 (3 jaren ago)

  Wat mooi! Je maakt me nieuwsgierig. Gauw ff kijken.

  Beantwoorden
  • Caro
   31 juli 2019 at 10:41 (3 jaren ago)

   En besteld

   Beantwoorden
   • Annette
    31 juli 2019 at 12:25 (3 jaren ago)

    Klinkt geweldig goed dit! Kleurtjes, comfort EN alle maten… ik ga ook even kijken!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.